כ דייט69 - כישלונות, אזהרות ואכזבות - דף 3 - סקס אדיר

דייט69 - כישלונות, אזהרות ואכזבות

21
אין מה לקנא בי. זה כמו קוביות בבטן או גוף מוצק. עניין של לקחת החלטה... מישהי אמרה לי פעם שהטיפה חוצבת בסלע לא בכח העוצמה אל בכח ההתמדה.
קבל החלטה והבן שהמח שלך הוא האיבר הכי חזק וגם הכי חלש שלך גם יחד. אך אם תצליח לשלוט בו... תשיג כמעט את כל מה שתרצה.

אני לא יפיוף, מעולם לא התחילו איתי נשים בפאב ואף פעם לא ניגשה אלי מישהי ואמרה שהיא רטוסה בגללי. אתה שואל אם זה מפריע לי?

פעם כן. עד שהבנתי שגם כך יש לי טעם מוזר... ואם כבר אז אני זה שרוצה לבחור ושלא יבחרו בי. החלטתי שאין שום קשר לאיך שאני נראה. לביו הבנות שאני מביא. והתחלתי להשתמש בחוק המספרים הגדולים.

כשתפנה לעשרים בנות בערב (לא בהפגנתיות שכל אחת תשים לב לשניה) הבעיה שלך לא תהיה לשמוע "לא" כי אתה תשמע והרבה. הבעיה שלך תהיה מה חעזאזל לעשות עם מי ללכת... כי פתאום אתה שם לב שקיבלת שלושה מספרים.

זה לא מדע בדיוני ... זה להבין שה"לא" שאתה מקבל קשור אולי 10 אחוסים אליך ותשעים אחוזים לזה שיש לה חבר, היא במחזור, השרשר שלך לא בא לה טוב והיא בכלל לסבית. חייך בצורה יפה, תגיד לה משהו מצחיק ופעם ב... היא תבוא אליך לבד, גם זה קורה.

איש המכירות הטוב ביותר הוא לא זה שמביא לי. מחזור של מאה אלף שקל ביומיים. הוא דווקא זה
שמסתובב כמו תיש... קורע סוליות נעליים ומספר לי בסוף היום ששמע מאתיים וחמישים סירובים ושם על זה זין.
למחרת הוא מביא עסקה במיליון... וטס לתאילנד לשבוע... מבין?

אתן לך טיפ אחרון לסיום. אם יש שלוש נשים: חתיכה, ממוצעת ומכוערת... רובנו יתחילו עם המכוערת או הממוצעת. אבל המכוערת... בגלל שכולם מתחילים איתה... לא פראיירית היא תקבל זיון בטוח ויכולה לבחור.
הממוצעת משעממת מדי...
בשבילי לפחות אבל גם איתה מתחילים.
עם הכוסית יש לך הכי הרבה סיכוי. אם כבר פנית אליה סימן שיש לך ביטחון עצמי... והיא לא תגיד לך לא ישר.

שבת שלום חברים...

22
אפרופו הגברת שני1234... יש לי המלצה למרכז מעולה לניתוחי לייסר לעיניים. גרושה, לא מטופחת, פולניה באופי, רק סקס עדין... "אני נפגשת עם גברים ראיתי כתבה והחלטתי שאם כבר אז אעשה כסף ולא אתן סתם". הבעיה שלה היא שהיא איחרה בלפחות עשר שנים.
אחת כזאת צריכה לשלם לך. התקדם ידידי. גולדיגרית בהיבט המסריח של המילה.

23
משולם, בוא נגיע לשורת המחץ ,
אתה טוען שאדם בוגר בגיל, היינו 30+ ומעלה (כפי שהעדת על עצמך כמדומני) מסוגל להכנס לבר או מועדון ,
להתחיל עם כוסיות צעירות בנות עשרים ומשהו ,
לצאת עימן לאחר מכן מהמועדון ולהכניס אותן למיטה?

25
אם אתה לבוש היטב, יש לך סמל סטטוס על היד ומחזיק המפתחות הנכון... כן.
אם אתה נראה טוב, יש לך חיוך סבבה ואתה יודע לדבר - כן.
אם יש לך מבט של קילר בעיניים ואתה משדר פוזה נכונה - כן.
אם יש לך זין גדול ואחת החברות שלה יודעת - כן.

אבל היום זה בזבוז זמן. אם אתה מרוויח כמה מאות שקלים בשעה... אני לא נכנס לך לכיס... כנס לאתר אינטרנט... שמדברים עליו... פנה לעשרים קבל תשובה מחמש... תתכתב עם שלוש וחסוך את הנסיונות בלשלם את אותו הדבר למישהי שבחרת מבלי להתאמץ.
אני עושה את זה רק כך עכשיו.

26
30 בוודאי ,
הייתי עדין, התכוונתי 35-40 ויותר , הייתי צריך להיות ברור יותר .
נדמה לי גם שתסכים ש 30 זה לא רחוק מהקו העליון לגיל שעוד ניתן להצליח עם בחורות צעירות ורעננות בשנות העשרים לחייהן .

לכן מזל גדול הוא שיש את הבחורות העובדות,

הגרויסה גליק.

29
דיי נשבר הזין מהשרשור המזדיין הזה, למה בכלל פתחתם עוד שרשור על דייט 69 ולמה מלכתחילה זה נמצא כאן באתר של זונות?
אתר שוגר דדי זה אתר תמיכה, איך זה קשור לכאן??
ולמה נראה לכם שכל החברים כאן כמוכם שיש להם 1500 לשלם עבור כל זיון??
אני נשבע לכם שרוב החברים כאן אין להם אפילו רבע מזה לשלם.
לא חשבתם על זה שיש כאן גם חיילים, סטודנטים או סתם אנשים שלא מרוויחים כמה עשרות אלפים בחודש כמוכם?
ולמה בזמן האחרון כל הדיווחים פה מתחילים מסכומים של 600 ש"ח ומעלה?
זה לא הגיוני!!!
תביאו גם דיווחים של 300 ש"ח ומטה! ולא של זקנות מעל גיל 50!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”