אוליג,
היום נפגשתי עם בת 24, ללא תשלום. נפגשנו במסעדה, זרמנו אליה הביתה. הסברתי לה כי אינה עטבדת במקצוע העתיק בעולם ואני לא לקוח. אם הייתי מחפש סקס הייתי הולך לבית זונות.
התמיגה החודשית תהיה כ-3000 שח. זה מספיק לה לחצי שכר דירה ושכר לימוד. היא גם עובדת למחייתה.
אני מבחינתי מצאתי משהו שלדעתי יהיה קבוע.
בחוקה אינטלגנטית, מבית טוב שצריכה קצת פוש לחיים.
3000 שקלים לא מזיזים לי מאומה ואני מצדי לא מרגיש שאני משלם על סקס לא עומדים עם סטופר ולא עושים פוזות.
לא שכבנו. אני בטוח שנעשה זאת בפעם הבאה וגם אם לא... הדברים הטובין ביותר לא באים אינסטנט.
היא מודעת לזה שהיא לא בלעדית שלי... ואין לה בעיה לזרום גם עם בנות.
איפה הכרנו? שוגר דדי. וכן היא קיבלה הצעות של 10000 שקל תמיכה חודשית, הצעות של 2500 למפגש וכדומה.
הכל עניין של גישה.
האם שילמתי 1200? כן... הסכמתי כשרציתי להגשים פנטזיה. שילמתי גם 800 למציצה טובה. אבל הבנתי מהר מאוד שאפשר בהרבה פחות...
אסיים במשהו מצחיק. אני נוסע באי-קלאס. גם השכן שלי נוסע באי-קלאס. הוא כל הזמן צוחק עלי שאני לא מחנה אותה ליד הבית אלא ליד העסק.... לבית אני מגיע ברכב ג' של החברה.
למה? אני חוסך כ-5000 שקלים בחודש שווי שימוש. זה 60,000 שח בשנה... 300,000 שח בחמש שנים. כל 5 שנים אני מחליף רכב ג של החברה (דודג ראם). המרצדס יושבת בחברה ומשמשת אותי כרכב מאגר שבו אני נוסע ללקוחות. למה היא נשארת בחברה בסוף היום? כי רכב שאינו צמוד לאחד העובדים ונשאר בחברה לא משלם שווי שימוש.
עשיתי את הוני בשתי ידי ושתי רגלי. התחלתי מאפס. למה לבזבז כסף כשאפשר לחסוך?
ויש עוד קאץ'. האי-קלאס החדשה עולה באזוק חצי מיליון שח. אני מסתפק בשנת 2011. מונית לשעבר. כולל צביעה לשחור, חידוש מושבים, טיפול מלא מא' ועד ת' עלתה לי לפני חצי שנה 125,000 שח.
מישהו יודע שהייתה מונית? חדשה לגמרי בפנים. רק מי שמבין במספרים מבין שהיא עלתה לכביש אחרי תשלום מכס. הדיזל חוסך כסף... ו-289000 למרצדס זה כמו 30,000 לשברולט קרוז.
הכבף לא גדל על עצים. ב-3000 שקלים לחודש כל אחד יכול למצוא לעצמו שוגר בייבי קבועה ופצצה.