כ דייט69 - כישלונות, אזהרות ואכזבות - דף 4 - סקס אדיר

דייט69 - כישלונות, אזהרות ואכזבות

31
[QUOTE=קרומבה]סחתיין על ההשקעה.

תכתובת שהייתה לי לפני שעה עם ליאני:

אני:

אהלן,

אשמח לקבל קצת יותר פרטים.

כך אוכל להבין יותר...:-)

היא:

מחפשת תמיכה כלכלית ..

אני:

ברור לגמרי

אנחנו לא כאן כדי להתפלל...

היא:

יכול לעשות לי העברה לשכר דירה ?

אני:

יכול לעשות לך העברה לאברבנאל.

יש לי שם קשרים. מרשם עלי...

לא ענתה לי יותר...

[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחצחוקצחוקצחוקצחוק וואלה, חזק!!!מוחא כפייה הרגת אותי!צחוק יפה, אהבתי!אצבע למעלה
zooz

32
[QUOTE=הרב משולם] חברים.... הגיל לא משנה. משנה מה שאתה משדר ולמי.
לך למקום שיש הרבה גרושות. אל תבוא בהתחלה אלא באמצע הערב.
תביא וינגמן ותתחיל לתקוף...
[/QUOTE]

לא דיברתי על גרושות וחד הוריות וכדומה ,
דיברתי על רווקות צעירות וטריות בשיאן כמו - סטודנטיות , חיילות וכו (בגילאים הללו) .

אני כבר ילד גדול וכמעט אף פעם לא ראיתי בחורה בת 23 עם בן זוג או שותף לדייט בן 37 ,
למעט מקרים שבן 60 מטייל יד ביד עם פרגיה צעירה בטיילת וכאן אתה מבין היטב שמדובר בספונסר שלה
כלומר תמורת זה שהיא נהנית מהממון הרב שלו , היא הולכת איתו (וסביר להניח שגם מוצצת לו ).
אני בטוח שאם יבוא גבר עם השיער המאפיר שלו , נאה ונחמד ככול שיהיה לצעירה 15 שנה מתחתיו וינסה להתחיל איתה , שום דבר טוב לא ייצא לו מכך ,
במקרה הטוב היא תחשוב שהוא מוזר ונפל מהירח , במקרה הרע היא תחשוב שהוא איזה סוטה או משהו בסגנון.

34
אוליג,
היום נפגשתי עם בת 24, ללא תשלום. נפגשנו במסעדה, זרמנו אליה הביתה. הסברתי לה כי אינה עטבדת במקצוע העתיק בעולם ואני לא לקוח. אם הייתי מחפש סקס הייתי הולך לבית זונות.
התמיגה החודשית תהיה כ-3000 שח. זה מספיק לה לחצי שכר דירה ושכר לימוד. היא גם עובדת למחייתה.
אני מבחינתי מצאתי משהו שלדעתי יהיה קבוע.
בחוקה אינטלגנטית, מבית טוב שצריכה קצת פוש לחיים.
3000 שקלים לא מזיזים לי מאומה ואני מצדי לא מרגיש שאני משלם על סקס לא עומדים עם סטופר ולא עושים פוזות.
לא שכבנו. אני בטוח שנעשה זאת בפעם הבאה וגם אם לא... הדברים הטובין ביותר לא באים אינסטנט.

היא מודעת לזה שהיא לא בלעדית שלי... ואין לה בעיה לזרום גם עם בנות.

איפה הכרנו? שוגר דדי. וכן היא קיבלה הצעות של 10000 שקל תמיכה חודשית, הצעות של 2500 למפגש וכדומה.
הכל עניין של גישה.

האם שילמתי 1200? כן... הסכמתי כשרציתי להגשים פנטזיה. שילמתי גם 800 למציצה טובה. אבל הבנתי מהר מאוד שאפשר בהרבה פחות...

אסיים במשהו מצחיק. אני נוסע באי-קלאס. גם השכן שלי נוסע באי-קלאס. הוא כל הזמן צוחק עלי שאני לא מחנה אותה ליד הבית אלא ליד העסק.... לבית אני מגיע ברכב ג' של החברה.

למה? אני חוסך כ-5000 שקלים בחודש שווי שימוש. זה 60,000 שח בשנה... 300,000 שח בחמש שנים. כל 5 שנים אני מחליף רכב ג של החברה (דודג ראם). המרצדס יושבת בחברה ומשמשת אותי כרכב מאגר שבו אני נוסע ללקוחות. למה היא נשארת בחברה בסוף היום? כי רכב שאינו צמוד לאחד העובדים ונשאר בחברה לא משלם שווי שימוש.

עשיתי את הוני בשתי ידי ושתי רגלי. התחלתי מאפס. למה לבזבז כסף כשאפשר לחסוך?

ויש עוד קאץ'. האי-קלאס החדשה עולה באזוק חצי מיליון שח. אני מסתפק בשנת 2011. מונית לשעבר. כולל צביעה לשחור, חידוש מושבים, טיפול מלא מא' ועד ת' עלתה לי לפני חצי שנה 125,000 שח.
מישהו יודע שהייתה מונית? חדשה לגמרי בפנים. רק מי שמבין במספרים מבין שהיא עלתה לכביש אחרי תשלום מכס. הדיזל חוסך כסף... ו-289000 למרצדס זה כמו 30,000 לשברולט קרוז.

הכבף לא גדל על עצים. ב-3000 שקלים לחודש כל אחד יכול למצוא לעצמו שוגר בייבי קבועה ופצצה.

35
שמחה... מכיר זוג של בן 40 ובת 20. הוא יוצא איתה לבילויים
ויש לו בת בצבא. אסף אותה באופנוע...
עוד מישהי בת 27 3 ילדים עם בן 49, מגיל 21 איתו.
צאו מהסרט.... זה שמוכרים לכם בשוגר דדי שסקס עם בחורה בת 27
ליברלית אבל לא עושה אנאלי ולא גומרים לה בפה עולה 1500 שקל עד שלוש שעות או עד שגמרת ונכנסת למקלחת ואז היא ברחה - יופי
רק לא צריך להאמין לזה.
אם תפנה אליה בפייסבוק שבוע אחרי שקיבלת את המספר...
כשהיא כבר לא זוכרת שפנית אליה... תגלה שביחס הנכון
היא יוצאת איתך לדייט בחינם... וכשאתה זורק בין השורות שאתה שם
לפנק אותה... פתאום אין שיחות על מחיר...
אבל אתם יודעים מה... אם עושה לכם... המשיכו לשלם
נראה שאני נלחם בתחנות רוח

36
שמחה... זו ההודעה האחרונה שלי בנושא. לא מבזבז על זה זמן יותר.
מה רע בגרושות? יש בת 23 עם 2 ילדים... שהיית שובר את המפרקת
רק מלהסתכל עליה. בת 28 עם ילד, בת 19 עם ילדה.
לא שילמתי באף מקרה. תבין... אין להן זמן להכיר. גבר מבוגר יותר
שיודע לדבר ומחזר... בקיצור הבנת.
לחזר? קח אותה למסעדה (כבר חסכת 1000 שקל על הפגישת נסיון של השבורות בשוגר דדי)... בסוף המסעדה תן לה נשיקה בלחי
תגיד שנהנת ותגיד שבפעם הבאה... שתבחר יום... אתה משלם על הבייביסיטר...
קח אותה למסאז' זוגי.
עד עכשיו השקעת 250 ארוחה, 750 מסאז זוגי צימר ובייביסיטר.
1000?
היא שלך. זרוק מדי פעם פינוקים, קח אותה לספר, בא לך להשקיע קח אותה לאילת.

37
לשמחה, לאוגילופול ולכל המכלילים למיניהם בעניין הגיל והתרגיל

ראשית, תשובה לעניין עצמו.
גם אני, בגיל 55, גם אני יוצא בקלות עם פרגית בת 24 ממועדון לזיון חינמי.
זה הכל עניין של גישה, רצון והבנת המציאות.
וגם לא מעט חברים שלי יוצאים עם הפרגיות האלה מהמועדון.
ועוד משהו..
בהרבה מקרים הן גם מעדיפות אותנו על צעירים בני 25, 30 או 35
כי יש לנו משהו אחר להציע.

אבל,
וזה אבל גדול,
אמנם כבר יצאתי עם פרגיות ממועדון, אבל עם יד על הלב, הן ממש לא מעניינות אותי.
אני מעדיף מישהי בת 40 או 45, שיודעת משהו על העולם הזה, ועברה משהו בעולם הזה, וגם הסקס איתה הוא הרבה יותר ממלא אותי מאשר סקס עם מישהי בת 24, ותאמין לי שכבר הייתי עם כל הסוגים והמינים.

ואני מעריך הרבה יותר מישהי בת 40 שעברה משהו בחיים שלה, מאשר בת 24 שהולכת איתי למיטה רק בגלל שהיא חושבת שאולי תפסה איזה מישהו שיממן את הבזבוזים שלה בחודשים הבאים.
אז ברור שהיא לא רואה ממני כלום שחוץ מהזיון, אבל גם חוץ מזיון אין לה בכלל מה להציע לי.

אז לכל סיר יש מכסה, והרבה מיכסים מסתובבות בשוק ומחפשות סירים.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”