49
על ידי jcock
מזמן לא דיווחתי אז הנה הגיע הזמן.
החלטתי ללכת לגנג באנג (מה שהסתבר מבחניתי כטעות וההסבר בהמשך) בפעם הראשונה וככל הנראה גם האחרונה בחיים שלי.
קודם כל אני חייב להבהיר שאין לי טענות לאף אחד חוץ מלעצמי, היתה לי הזדמנות לחתוך אבל החלטתי להישאר ככה שאני מבואס רק מעצמי.
חולה סקס אחלה גבר והיה לא פשוט לארגן מפגש שכזה, למרות שבסוף היו רק אלונה, אנה וליקה כנגד 12 גברים שזה לדעתי לפחות יותר מדי, מאחר ורוב הזמן היו על אנה ועל אלונה 3-4 גברים, מה שהרתיע אותי לפחות.
אלונה ואנה פצצות מין חבל על הזמן, ובסיטואציה אחרת הייתי נותן להן בראש כאילו אין מחר, ליקה הרבה פחות מושכת לטעמי.
הבנתי היום על עצמי שחגיגות סקס הן לא לכולם וקודם כל לא בשבילי, לפחות שיעור להמשך קיבלתי.
באתי, ניסיתי, לא הצלחתי להשתחרר ולהיכנס לאווירה ובסוף נשברתי חצי שעה לפני הסוף, וזאת למעשה לאחר ששימשתי כצופה מהצד.
אני בחור צעיר ללא שום בעיות בתפקוד המיני וללא נטיות הומוסקסואליות, אבל באורגיה היום פשוט קפאתי ובהמשך גם כאב לי הראש.
בקיצור חברים, אלו מכם שבחיים לא התנסו באורגיות כאלו ומתלבטים אם לנסות, תחשבו טוב טוב אם זה בשבילכם כי זה ממש לא מתאים לכל אחד.
היו היום חברה שגם בשבילם זאת היתה פעם ראשונה במפגש כזה ובניגוד אליי הם הצליחו להשתחרר, ככה שזה מאוד אינדיבידואלי.
כל הכבוד לחברים היותר מבוגרים שהיו היום (בני 40+ ואולי אפילו 50+) ונתנו בראש מבלי לחשוב יותר מדי.
בקיצור זאת החוויה שעברתי, ומצטער שביאסתי קצת את החברה שניסו לעודד אותי להיכנס לעניינים, אבל זה פשוט לא הלך.
לסיכום חברים תקשיבו לתחושות הבטן הפנימיות שלכם ואל תלכו נגדן כפי שאני עשיתי, כשמרגישים בפנים שזה לא זה חבל לנסות בכוח.
הייתי מעדיף לחזור הביתה עם תחושות אחרות אבל זה מה יש, אבל אני המיעוט מסתבר.
חולה על סקס כל הכבוד על ההתמדה בארגון אירועים שכאלה, מקווה שלא יהיו לך מקרים נוספים כמו שלי, ושכולם ימשיכו ליהנות במפגשים הללו.