קצת היה לי קשה להתרכז בתרגילים, במיוחד שהפוסטמה מתכופפת מולי ורואים לה את החוטני דרך הטייץ, והיא גבוהה 180, ויש לה את התחת המושלם, עם הקימור המטורף באגן, אז כדי שאוכל להתרכז בארוחת שבת מאוחר יותר החלטתי לבצע ריקון ממוקד, 

קפצתי לבקר את אווה בדירה המעופשת והמצחינה באיזור הנמוך בת"א הממוקמת בחזקיהו המלך.
זאננה פתחה את הדלת וכמובן ביקשתי את אווה הלא מחייכת , עם הפרצוף של "בא נעשה לך טובה וניתן לך לזיין אותי", טוב... זרמתי... רק מלשלם 150 שקל ולקבל עודף 30 התחרמנה לי הצורה, 

טוף , קיצר אני נכנס עירום כביום הוולדי למקלחון המעאפן, ובראש עולות לי מחשבות מוזרות, "מעניין כמה אנשים התקלחו פה", מעניין כמה חשבון המים שלהם יוצא בחודשיים, איך זה הולך התשלום, חצי הבחורה וחצי הבעל הבית? אם מישהו מחליק יש ביטוח?
"כמה ליטר השתינו פה" , ועוד כל מיני מחשבות שאין לי כח לרשום...
קיצר עשיתי מקלחת של איזורים אסטרטגיים, וחיש מהר יצאתי, העלמה שמעה את קול המים נפסק הגיעה לחדר, נעמדתי עם הפנים לגב שלה , חיבוק קליל, מזמוזים בעמידה וואלק יש לה גוף נדיר לאחת בגילה, נשכבתי על הגב, מזמוזים קלים, קונדום, מציצה רכיבה, דוגי גמירה והביתה,
עברו 24 שעות ועוד כמה שעות, והחלטתי מתוך שעמום לבדוק את המודעה באתר הלבן שמסתיימת ב 2212 , מסתבר שהיא נמצאת ביחד עם אחת שזיינתי ,
ממוקמת ברחוב פרישמן, ת"א , 400 ל40 דקות, זמנים בפועל
רגע כניסה :1:38
רגע יציאה 2:10 ,
כולל 2 מקלחות, תוך כדי שימוש בשמפו או סבון של פנינה רוזנבלום, היה שם גם פנטן פרו V, הנאחוי הקטנות מכניסת כסף...
קיצר מזמוזים מציצה , קונדום, רכיבה מבעסת, ניסיון מסיונרי כושל, דוגי עצבני וואלק הרגשתי אותו מתנפח בתוכה וממש מנקנק לה את המערה, נותנת קונטרות טובות בדוגי,
גמירה , סמול טוק מעאפן, וזהו, קונדום עבה מאוד ולא ממש מורגש משהו.
לא מומלצת מבחינת יחסי אנוש, מה שכן בת 23 ממוסקבה, ממש בתחילת דרכה בארץ, גוף נערי סוף , הולכת בעינטוז מוגזם, אוכלת סרט שהיא מינימום קלאודיה שיפר בשנת 94 על המסלול דוגמנות, רק מה הבדל היא מטר ושייבה לעומתה, כלומר הבחורה 160 או קצת פחות, יענו קומפקטית,
ולא מומלצת מי יודע מה,
בכלל האתר הלבן התחיל לאכזב מאוד, בלי קשר שלא מעט בנות שם דורשות להגיע אליי הביתה ושסחבק ישלם להם מונית... בלאטטט, מה שכן הייתי מוכן להזמין מישהי הביתה ולשלם על על המונית, רק עם היא היתה מסכימה לממש לי פנטזיה, שבגמר הזיון אלווה אותה לדלת, ואכניס לה בעיטה בתחת כדי שהיא תעוף החוצה, כמו שבסרטים המצויירים , אבל זה רק אני והג'ננות שלי.
נ.ב
הפעם הראשונה שלי עם האתר הלבן, נכנסת לקטגוריית 5 הזיונים שלא אשכח , ולכן כל פעם אני מקווה לתפוס את אותו הדבר שוב, אבל כיום זה רק מאכזב, גם לא כוסיות מי יודע מה, וגם מחירים בשמיים,
נ.ב 2
באתי לשם בלילה אז חניתי איפה שבזין שלי, ביום זה יהיה בלתי אפשרי, קחו בחשבון חניה בחניונים, ותשלום של חניה בין 20-50 ש"ח, מטומטמות, לא הבינו שאין על בת ים, עיר הבירה של זייני גוש דן בפרט ,ואזרחי ישראל בכלל.
שבוע טוב.