כ באשר נפלנו...נפלנו? (דיווח על חן מקרליבך) - סקס אדיר

באשר נפלנו...נפלנו? (דיווח על חן מקרליבך)

1
בסוף שבוע שעבר צעדתי למקום הקבוע שלי, קרליבך 21. אמנם תקתוקייה כביכול אך אם אתה מכיר את המקום יש שם מציאות (יש לי שם כמה בחורות קבועות כמו ליאתענבל וניקול לדוגמא) ואני אוהב שיש לי מבחר לפני שאני נכנס. באותו היום, המבחר שם היה זוועתי. מרינה המופלגת בשנים, טניה עם שדי הבטון, ועוד אחת שסתם באופן כללי מגעילה. אך נאמר לי לי שיש מישהי עסוקה, וכששאלתי לשמה, נאמר לי חן. מכיוון וישראליות הן יותר נדירות במחוזותינו, החלטתי לחכות ולראות. כשהיא יצאה, ראיתי בחורה נמוכה ורזה עם פנים יפות (אך גם לוק קצת פרחי ולא הכי נקי), והיא מודיעה לי שהיא המוצצת הכי טובה בתל אביב, ושהיא מוצצת בלי והיא אוהבת לבלוע וכו'. חשבתי שזכיתי במיליון דולר ומיד אמרתי כן. בתוך החדר הכסף עובר מיד ליד, ואחרי שהיא חוזרת ממסירתו לגורילה במקום, היא שוב מדברת על המציצה. פתאום נפל לי האסימון - אני הולך לקבל רק מציצה פה? דבר שלא עלה בדעתי מכיוון שזה אף פעם לא קרה לי. לשלם 300 שקל למציצה, לא דבר שיעלה על הדעת. "אני מת גם לזיין אותך כבר", אמרתי כדי לוודא. ואכן, הגברת הודיעה לי שמדובר רק במציצה. לא האמנתי למשמע אוזניי, אך יותר מכך לא האמנתי שאצליח לקבל את הכסף שלי בחזרה, אז קיבלתי את זה.

לאקשן: היא הורידה את החולצה וחשפה שדיים גדולים, אמיתיים, ויפים. מרחה עליהם קרם ובעודי שוכב על הגב הדבר הראשון שהיא עושה זה לשלוח לי לשון לתחת, בעוד שגופה כלפיי כך שהזין שלי בין שדיה, ואני חושב שנאנחתי כמו בתולה בת 16 שמקבלת זין של סודאני מרוב שההרגשה הייתה טובה. המשיכה למצוץ וללקק את התחת לסירוגין, הכניסה את כל הזין לפה, מצצה חזק וטוב, והסכימה גם להתנשק קמעה כמו שביקשתי מקודם (על מנת לזרז את התהליך, מן הסתם). חזרה לזין וגמרתי לה טוב וחזק בפה, כמו שסוכם, אך ישר קמה לירוק - לא בלעה ולא נעליים. מה אני לא בן אדם?

אז לא יודע. אפשר לשאול ולדוש באם זו הייתה נפילה או לא נפילה, אבל זה לא חשוב. מי שאוהב לזיין ומרוויח את לחמו בזיעה כנראה ישמור מרחק, אך חובבי האוראלי ירצו לבדוק את הנושא. היא עובדת בימי ב' ד' ושישי או שבת (משתנה).

באשר נפלנו...נפלנו? (דיווח על חן מקרליבך)

2
[QUOTE=סופר לה טיב] סדר הפעולות, "המשיכה למצוץ וללקק את התחת לסירוגין, הכניסה את כל הזין לפה, מצצה חזק וטוב, והסכימה גם להתנשק קמעה", גורם לי לחשוב שביקשת להתנשק אחרי שהיא ליקקה לך את התחת ומצצה, לסירוגין... מה אומר לך ידידי, אני ממש לא מתלהב מנשיקה עם מי שזה עתה מצצה וליקקה את התחת. זכותך כמובן כן להתלהב.[/QUOTE]
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=48838
...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”