כ Mila from isra - סקס אדיר

Mila from isra

1

Morning

So after becoming increasingly frustrated and annoyed with the girls from לא i decided to go and try out some of the Russians girls from the white site.

I saw a pic of Mila who immediately got my attention, we spoke briefly via whatsapp and she sent some pictures. The pictures she sent were amazing the type of look that really gets me so i decided i need to check it out.

We arranged for 16:30 as she was moving to a new apartment , she only arrived in Israel 2 days ago.

I walked in and there she was just like the pictures. Mila is 22 years old from Moscow via siberia. She has an amazing small body with perky breasts. She speaks a good english which is always a plus.

Money changed hands 600 sheks for an hour.

We started with a bj which was uncovered and very good then to sex in all different positions. After a few minutes i came and as i could not hold it in looking at her in the mirror while she rode me.

After a quick shower , she gave me a very basic massage and i was ready for round 2 , which i decided to just go with the BJ and enjoy the view.

I left after 50 minutes very satisfied.

lOOK : 9.5
BJ : 9
body:9.5
sex 9

The whole visit was quite technical but i had a good time, as i could see from the amount of calls she was getting she is going to be very popular so best to get there early in the day.

I think i will probably go back before she leaves in a months time.

Mila from isra

2
דיברתי איתה גם בווטסאפ,שלחה תמונות שלה נראת כוסית ברמות אבל רוצה 600 לשעה ו300 לחצי שעה.
ניסיתי להוריד אותה ל500 לא הסכימה.
אני מת לדגום אותה אבל לא מוכן להוציא יותר מ 500(פשוט עיניין של עיקרון).אולי אם הרבה חברים פה גם ינסו להוריד במחיר אולי בסוף תתפשר,למרות שזה סיכוי קלוש...

Mila from isra

4
היא לא בת 22 כפי שטוענת בטלפון.
החזה שלה לא טבעי כפי שטוענת בטלפון.
נכנסתי לדירה והרגשתי ריח חזק של תיקתוק באוויר...
" you stay Baby no time c'mon"

עמדה מולי בחורה מקצועית לא צעירה במיוחד ולא יפה במיוחד.
עוד אחת שבאה לעשות פה קופה...
אמרתי יפה "לא ,תודה " ויצאתי .

Mila from isra

5
[QUOTE=DEXTER]
היא לא בת 22 כפי שטוענת בטלפון. 
החזה שלה לא טבעי כפי שטוענת בטלפון. 
נכנסתי לדירה והרגשתי ריח חזק של תיקתוק באוויר...
" you stay Baby no time c'mon"
עמדה מולי בחורה מקצועית לא צעירה במיוחד ולא יפה במיוחד.
עוד אחת שבאה לעשות פה קופה...
אמרתי יפה "לא ,תודה " ויצאתי .

[/QUOTE]
תודה על המידע חבר,ישר בתמונות שלה רואים שהחזה לא אמיתי,אבל לגבי המראה היתי בטוח שהיא עשר.

Mila from isra

8
הייתי נכנסתי לחצי שעה
אחרי 25 דקות הייתי בחוץ.
בסדר מינוס ,בלונדינית לדעתי הרבה יותר
מ 22,אוהבת סקס עדין קצת מתקתקת,
ציצים חמודים סבירים
תחת קטן,ויש לה בליטה של עצם הזנב,
מציצה סבירה ,זיון סביר,אני לא חוזר
והאמת גם לא ממליץ,ערב טוב
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

Mila from isra

9
דיווח קצר וענייני מפאת חוסר זמן.
דורשת 600 נראית כוסית על בתמונות מספר שלה מסתיים ב 8326.
במציאות פנים לא הכי משהו הגוף טוב אבל לא כמו שרואים בתמונות.
החזה לא סיליקון כפי שנראה בתמונות וזה דווקא ביאס אותי כי אני מעדיף סיליקון.
תחושת הבטן שלי אמרה לי לבטל על ההתחלה אבל כמו צ'ונג הכרחתי את עצמי להיכנס כי לא הייתי כל כך הרבה זמן
וקיוויתי שהיא תפצה על זה בשירות טוב. ראתה שאני מתלבט אז עשתה לי קצת חינדלך ואמרתי יאללה כוסאומו ניכנס.
אז ככה הבחורה ישר ניגשת ישר לעבודה בלי מזמומים דיבורים מורידה בגדים ויאללה לעבודה עוד משהו מפתיע זה שהיא ריססה על האיבר ספריי כזה לפני שבאה למצוץ והייתי בטוח בהתחלה שזה שמן ושהיא בכלל מנסה לעשות לי ביד כדי שאני אגמור מהר אבל היא אמרה לי שזה חומר חיטוי ובאמת זה לא היה שמן. פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר בכלל מרגיש כמו פס ייצור שמה לי גם מגבת בצד כאילו אני הלקוח ה20 אלף שלה. בקיצור הכי יבש ובאנלי בעולם, שום חום, שום רוך, ממש מכני נטו, שום דבר שייגרום לך להתחרמן. אין GFE במהות למרות שכן מסכימה להתנשק אבל זה סתם חסר טעם כי היא עושה הכל בלי חשק.
מה אגיד לכם הבחורה
א.רחבה
ב.מין רובוטי
ג.במהלך הסקס פשוט רואים שהיא מחכה שזה ייגמר
ד.לא יוצרת קשר עין ופנים בלי שום רגש או הבעה משהו הזוי.
לא זורמת לכלום!
בקיצור הבנתי את הרעיון, התרכזתי בגוף היפה שלה וניסיתי לגמור. הגמירה הגיעה לאחר חצי שעה וזה גם לאחר שהכרחתי את עצמי.
אחר כך אמרה שהיא לא מוכנה למספר שני כי אני "TOO BIG AND STRONG" ושאם אני רוצה היא תעשה לי עיסוי בחצי שעה הנותרת, ניסתה כמה פעמים לשכנע אותי על העיסוי ואמרה שבגלל שזה היה סקס של חצי שעה היא לא יכול עוד פעם
ורק אם הייתי גומר אחרי 5 דקות אז זה היה סבבה למספר שני אבל בגלל שזיינתי אותה חצי שעה זה כבר יותר מידי עבורה.
אמרתי לה שזה לא בסדר והראתי לה שעברה רק חצי שעה ושאני שילמתי על שעה והתעקשתי שאני רוצה להמשיך לזיין.
היא הלכה למגירה זרקה לי 200 בחזרה "קח ותלך עכשיו יש לי עוד לקוח" כמעט העיפה אותי עוד לפני שהתלבשתי צחוק
אז יצא 400 לחצי שעה. התעכבתי קצת עם הדיווח כי חשבתי שהיא תתנדף מפה יום יומיים וזה גם ככה לא יעזור לאף אחד.
אני רואה שהיא עדיין מפרסמת בכל הכוח אז מגיע לה להיפגע גם כי לא רק שיצאתי משם מתוסכל אלא עוד יותר חרמן ולצערי היה מאוחר מידי להתחיל לחפש כיוונים למספר שני במקום אחר.
זה ככל הנראה הנסיון הראשון והאחרון שלי עם השטויות האלה בסגנון אתר לבן,כתום או דייט69.
יותר גרוע מזונת תאגיד ועוד בחוצפתה דרשה 600 על מה ולמה לא ברור.
הלקח שכבר נלמד ממזמן ולא יושם הפעם.
כשיש ספק, אין ספק!
כנראה שאני צריך להתמקד בתחום שלי Tongue

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”