(לרה הדיווח ה16, שהוא למעשה צריך להיות ה18 שלי בבת ים, כי היו לי 2 נפילות בעבר, שלא ראויות לדיווח, רק לאזהרה.)
לא בדיוק, נפילה זה ללא ידע מוקדם, בהפתעה, אז יותר מדוייק לומר שהפלתי את עצמי.
פשוט בחרתי ללכת אחרי 3 חודשים, זה הכל.
הפעם החלטתי שאני הולך ולא מצטער, לא משנה מה יקרה, ובמה אני מאמין, הפעם החלטתי ללכת ולהינות.
הפעם האחרונה שהלכתי הייתה פחות משבוע, והייתי מדוכא, וקיללתי את היום המנוחס הזה.
אבל לא עוד, הפעם החלטתי לא לחשוב הרבה, וללכת, בלי עכבות, בלי חשבונות שמיים או אדם, ויהיה מה שיהיה.
יאללה לעסק!
מה בתפריט:
יפה, גבוהה, רזה, חייכנית, עיניים כחולות, שפתיים יפות. ציצי קטןבינוני אגסי, פטמות ורודות כהות. מנוע נקי, הדוק, לא פרוץ, גוף רך לא חטוב ולא שמן, הסטייל שלי.
זה קרה שוב כשעליתי פעם שניה, כשהפקידה מבטיחה לי שהיא תפתח.
החלטתי לוותר.
משם הלכתי ללנה, שלא אהבתי(אין גמירה בפה) והיא ניראת 35.
קבעתי עם קטיה, אבל בגלל שהפקידה שלה חולת נפש, ויתרתי, ולא עניתי לה כשחזרה אלי, פעמיים.
ומשם רק הלכתי והתדרדרתי, עד שנפלתי על אירינה 24 שנראת כמו 42 בפנים.
ידעתי שאתבאס, מבט אחד בפנים שלה, שהם מאוד מלאכותיות, והציצי שלה מסולקן ומלא צלקות.
אבל לא הייתה לי ברירה, השכל נבעט מהחלון על ידי החרמנות והייאוש, רציתי לחזור הביתה אחרי גמירה, ולשכוח מהכל.
שמתי 400, ועפתי אחרי 15 דקות.
יום מאנחוס, יום רע, וסתם הלכו 400 שקל.

הקיצר, היום קיבלתי מתנת פיצוי, לרה.
מדהימה שכמוה, פשוט נחמדה, מזמינה, חייכנית.
גוף מעולה, קיבלה אותי עם ג'ינס שנגמר בדיוק איפה שהישבן מתחיל.
נכנסתי, התיישבתי, בחנתי, והחלטתי שהיא שווה את זה, יש לה מראה שמזכיר את השחקנית "ממלכודת לפרקליט" משנת 97.
ממש.
ביקשתי מים בנימוס, ולאחר מכן אמרתי "שעה" עם חיוך, נתנה לי מגבת, ועפתי להתקלח.
חזרתי, היא קיבלה אותי בחדר מואר בנרות, אבל די חשוך.
שאני שונא, כי אני אוהב שהאור דולק, לראות הכל, חלקלק, חי וטרי.
אבל לא הייתה לי ברירה, אמרה שהיה קצר, והדגימה לי עם הידיים, ועשתה אפקט עם הפה.
חייכתי ואמרתי אז לפחות נדליק את האור בסלון, שניראה משהו.
לא יוצא לי לפגוש הרבה כמוה, לרה בחורה טובה, באמת היה חיבור מסוים, אני לא משלה את עצמי, אבל יכולתי לראות שהיא מעריכה בחור נחמד כמוני , מתחשב, עדין, לא גס רוח.
ש…. אפילו שביקשתי ממנה דברים.. היא זרמה להכל.
(שאני קצת מתבייש שעשיתי, לא יודע מה השתלט עלי...)
אל תדאגו, שום דבר סוטה.
פשוט רציתי לגמור לה על החזה במספר ה2(סימנתי עם היד על החזה ואמרתישאלתי פיניש היר) והיא התנפלה עלי בשליקות ומציצות , אפילו כשעמדתי מולה, ו…… ניסיתי לגמור, היא נישקה אותי, ולפתע, כשאני מנסה להתרכז, ומביט שמאלה, אני רואה את עצמי במראה, ואותה, ממש מתענגת על האיבר, וכאילו תפסתי את עצמי, ישר הענין נפל.
לעזאזל, אני סובל מחרדה, מוסר, מצפון מעיק.. משהו.
לא משנה מה ניסיתי, לא הלך לי, היא חשבה שהיא הבעיה, אמרתי לה" לא, את חארושי , אני הבעיה".
ונישקתי לה את הראש והכתף .
רגע…. בוא נחזור להתחלה!
בקיצור, הגעתי למיטה, היא בחזיה ותחתון, מתפשטת, ואמרה לי לשכב, אפילו שמה לי כרית מתחת לראש, ואז שאלה אותי, בחיוך:"אר יו רדי?"
והתחילה עם נשיקות בצוואר, חזה, ואז לשאוב את הענין, בהנאה במשך 5 דקות, ממש משתוללת.
הרגשתי שעוד דקה אני מתפחלץ , עצרתי אותה וביקשתי ממנה לשכב, ותני לי.
והתחלתי לנשק אותה בעדינות, והגעתי לחזה שלה, לשתי אותו בתאווה ומצצתי אותו בעדינות.
משם לבטן הרכה, עד שהגעתי לכוורת הדבש.... מנוע מגולח נקי וטעים, שטרפתי בהנאה.
והיא דוחפת לי את הראש, ומושכת בשיער(מזל שהספקתי להסתפר קצוץ)
ואני מנסה להכניס אצבע, בעדינות, ישר היא עצרה את האנחות ואמרה, "NO"
לא ניסיתי שוב, ושוב המשכתי בשליקות של המנוע.
והיא מתפתלת ותופס לי את הראש/שיער, וזה הדליק אותי, כי כניראה עשיתי משהו נכון!
ואז בלהט התאווה, אמרתי לה לשים כרית מתחת לגב התחתון, בכדי שהמנוע שלה יהיה יותר זמין...
והתחלתי לנגוס ולצייר את כל האלף בית.
ושוב, היא מתענגת, ותופסת לי את הראש ומכוונת אותי.
אחחחחח יש לה מנוע נקי וריחני, שישאיר בי זיכרונות לנצח.
ואז עליתי לכיוון הבטן, החזה, ושאלתי אם היא מתנשקת, אמרה שכן, ונישקתי אותה, ושוב עוד קצת למטה, ועליתי, ושאלתי אם אפשר עם לשון, היא לא אמרה כלום, רק שלקה לי את השקדים....
ואחרי 5 דקות היא אמרה לי עכשיו אתה תשכב, והתחילה להתנפל על האיבר, והיא עושה עם הראש מעין תנועות לצדדים, והשיער שלה עף לכל הכיוונים.
ואז החלטתי לבקש את הדבר האהוב עלי, ביקשתי 69, כי המנוע שלה היה תאווה.
ואחרי 30 שניות, העפתי עליה את חיילי, יעני זרעי.
שכבתי שם, מנשק לה את הירכיים, מוצף בההנאה, והיא מנשקת אותי בכל המקומות, עד שהפסקתי, הביאה מגבונים וניקתה הכל והלכה להתקלח.
חזרה, הציעה מאסאז, אמרתי כן בחיוך.
והתחילה לעשות לי מאסאז מרגיע במיוחד, בעיקר בגלל משהו אחד, שדיגדג לי את הישבן והגב התחתון, בהתחלה חשבתי שהיא משתמשת בלשון, שזה מצריך גמישות אדירה, אבל לאחר מכן הבנתי, זה היה עם השדיים שלה, היא שיפשפה בי את הפטמות בקטנה... אוף אני רוטט רק מלהיזכר בזה!
אחרי מאסאז כיפי ונעים של 15 דקות, היא פנתה אלי ושאלה: אר יו רדי פור סקס?
אמרתי "יס פליז."
והיא מצצה במשך 5 דקות, ובקושי העמידה אותו, הלבישה גומי, והתחלנו לתת קונטרות, אני עליה, היא עלי, שוב מיסיונרי ואני מתאמץ לתת בה, אבל הוא פשוט בורח לו, ועל חצי כוח.
לא רוצה להתעורר.
ואחרי 10 דקות של פימפומים בכל הכיוונים, פשוט לא עמד לי, יכול להיות כי היא הייתה קצת רחבה שם.
הציעה דוגי, אמרתי לה לא אוהב.
ביקשתי שוב 69, כי המראה של מנוע הדוק וישבן עסיסי תמיד עושים לי את זה.
היא ביקשה להתקלח קודם וחזרה, גם במשך 5 דקות מנסה להתרכז, וכלום, פה ידעתי שהעסק אבוד.
ואז אמרתי אולי עבודת יד תעזור.
שאלתי אם אפשר לגמור לה על החזה, ועמדתי כשהיא שוכבת על המיטה, ומנסה לזרז אותי(מנשקת לי את הפטמות והחזה בתאווה), בכוונה טובה.
בקיצור, בושה ואשמה הפילו סופית את האיבר, וצחקתי בקטנה, כשאני ממלמל "אני לא מאמין"
היא שאלה בדאגה מה קרה, אמרתי לה, לא יודע, לא עומד, היא שאלה אם אני מעשן.
השבתי לא.
היא שאלה מה לעשות(ברוסית כן, והנחתי שהיא שאלה את זה)
אמרתי לה שאני הולך למקלחת, וזהו.
אמרה בסדר.התקלחתי,התלבשתי ודיברנו קצת יותר לעומק בגוגל טרנסלייט .
ואת כל השאר כבר קראתם למעלה.
אגב, היא לא אוהבת גברים רעים(כתבה לי BAD) ואגרסיביים, היא אמרה לי שהיא סילקה כמה, ולא מקבלת יותר מ2 3 ליום.
ולא, היא לא אוהבת לעבוד בזה, לכן להתייחס אליה כאל ידידהחברה.ואין גמירות בפה, היא ביקשה ממני כמה פעמים לא לגמור לה בפה, צייתתי.
אז שוב, לא תתאים לכל אחד, היא לא זונה אמיתית, אלא מישהי שעובדת בזה בשביל הכסף.
היא כל כך מתוקה, אדם ממש נחמד וטוב.
אם אתם נבלות, אל תתקרבו, לכן לאירינה, היא תשבור אתכם.
אם אתם נחמדים, לכו, והיו נחמדים יותר.
למי שלא דובר רוסית, תשתמשו בגוגל טרנסלייט.
היא פה רק ל3 שבועות, ואז טסה לטיול עם החברים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12188
בכיף.