כ אנזליקה בת 27 פרטי 200 בחולון - דף 5 - סקס אדיר

אנזליקה בת 27 פרטי 200 בחולון

42
שלום לחברי הפורום

הייתי אצל אנז׳ליקה בחולון. האמת נראית חמודה מאוד
ציצים גדולים גוף לא רע.
40 דקות 200 ש״ח , לאלה לרוצים מסלול מקוצר זה אותו מחיר.
הכל מקונדם, יחסית זורמת לתנוחות אבל עם פרצוף של יאללה תגמור ותלך.
לא נראה לי שאחזור

47

זונה מקבלת 'מעכשיו לעכשיו'.
אתה רוצה להגיע בעוד שעה כי אתה מגיע מרחוק? היא תגיד לך "בסדר מאמי, תתקשר כשתגיע".
כשתגיע - יכול להיות שהיא תהיה תפוסה עם מישהו שהגיע חמש דקות לפניך (הוא מבין איך עובדים עם זונה......)

אצל זונות התאגידים, מאחר ויש פקידה, ניתן לקבוע לשעה מסוימת מספר שעות קדימה (תלוי בתרבותיות הפקידה).

אתה רוצה מחר?
תתקשר מחר.

המגביה עוף - ירחיק ראות

48
אשה נאה
מריחה טוב ונקיה.
עושה הכל עם קונדום , גוף טוב וחזה נעים מאד למרות שאינו טבעי.
הטלפון לא מפסיק לצלצל ברקע, יש תחושה של מכניות ומקצועיות יתר, מסתיים די זריז כל הסיפור.
סה"כ בהשוואה לזיון במאה שקלים באוטו זה שווה יותר, בהשוואה לנערה נאה במשך שעה ב-400 זה פחות משתלם לדעתי.
לשיקולכם

אני מזיין משמע אני קיים

50
הסיכום שלי עם אנג'ליקה: (נפגשנו בשבוע שעבר ושכחתי לדווח)
- מדובר אמנם בשכונה הכי גרועה בחולון אבל הדירה עצמה די נחמדה ונעימה
- אנג'ליקה נראית יחסית טוב. לא הייתי מסובב את הראש אבל היא ממש לא מכוערת (הייתי אומר נחמדה מאוד בגוף ובפנים).

מייד בהתחלה התפשטה והתחילה בירידה. היא שלפה את הכובע והלבישה אותו תוך כדי מציצה במיומנות מרשימה (לצערי מציצה אגרסיבית, כולל קצת שיניים...).
הסקס עצמו היה נחמד, אבל הגמירה הייתה איטית ולה כבר שרף ולכן כל הזמן השמיעה איום ברקע: אם לא תגמור נעשה ביד...
כנראה שהכובע שהלבישה עלי היה מאוד עבה ולא הרגשתי פשוט כלום. הייתי צריך להסתכל מטה כדי להבין אם עושה מציצה או ביד... גם החדירה הייתה חסרת תחושה ולכן התקשיתי לגמור.
לגבי החזה: די התבאסתי: הוספת סיליקון גורמת לחזה להיות נוקשה ואין את הרכות והנעימות של הדבר האמיתי. אי אפשר למעוך או ולשחק איתו יותר מידי כי הכל כ"כ מתוח...

מקלחת לפני ואחרי אין (הציעה רק מגבונים).
הציון שהייתי נותן לפגישה: רק 4.5 מתוך 10 (מן הסתם לא אחזור אליה אלא אם אהיה במשבר גדול ולא יהיה לי פתרון אחר)

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”