הייתי אצלה היום
לצערי לי אישית לא הייתה חוויה טובה פעם שנייה ואחרונה שאני הולך למישהי ב 500 (בהחלט שלא משתלם במיוחד לאור מה שיצא לי מזה) אפילו שהיא מאוד יפה.
מילנה היא באמת בחורה יפה בסביבות 176 עם מבנה גוף מעוצב ומחוטב מאוד (הדבר היחידי שהציק לי מבחינת האסטטיקה זה שהיא לא גילחה את הרגלים לפני) אבל הגישה שלה לא משהו אין יחסי חברה.
קיבלה אותי עם לבוש תחתון ונעלי עקב (כל הכבוד PeepMan)
אחרי שיחת פתיחה קצרה ומקלחת מרעננת ניגשנו לעניין כאן קרה הדבר שהיה צריך לאותת לי שמשהו לא בסדר אבל מרוב חרמנות המשכתי היא אמרה לי שלא "מתנשקת בכלל" :( מכאן והלא לא הייתה כימיה בכלל לא היתה זרימה הכול מכאני ולא מקצועי דורשת הכוונה ותפעול שותף לא יוזמת. אני גאה ביכולת וברצון לרדת ולטפל במנוע ולגרום לנזילת שמן אבל לבחורה לא היה סבלנות בכלל היא כל הזמן הפסיקה אותי בטענה שהיא רגישה מידי בסוף זייפה גמירה רק בכדי (לרצות אותי/לעבוד עלי).
לסקס גם לא היתה לה סבלנות ראתה אחרי כמה דקות שאני לא יכול לגמור (לא גומר כזה מהר או תלוי בסיטואציה הפעם כנראה בגלל בעיקר הגישה שלה) כמובן שהיא התלוננה על גב שכואב לה (איך עם מבנה גו, שרירי כזה?).
לקראת הסוף גמרתי בעזרת שילוב של עבודת פה ויד עם הכוונה שלי בתנוחת 69 (תמיד עובד עלי). אבל זה היה קשה מאוד ובדרך כלל אין לי בעיה כזאת אז זאת בוודאות האווירה והחוסר כימיה.
לסיכום:
גוף: 9 (לחובבי הרזות והחטובות)
פנים: 9
אישיות: 8 (נחמדה אבל שקטה מידי, דוברת אנגלית לייט)
סקס: 6 (כמו לזיין בובה שמתלוננת כל הזמן ובהחלט לא מרוצה ממשהו)
מציצה: 5 (חלשה מאוד עם שיניים - אני לא חושב שבהיא עברה הדרכבה בנושא)
GFE: אין
נשיקות: אין
אנאלי: תוספת של 300 שח (מוגזםםםםםםםםםם)
רימינג: אין
ציון: 5
מחיר: 500 ל-60 דקות
תמורה ביחס למחיר: 4
לפעמים למרות שיש שפה משותפת זה לא עוזר אם צד אחד לא רוצה את זה ולא יודע לזייף