כ אדרינה מתל אביב - סקס אדיר

אדרינה מתל אביב

1
בדיוק חזרתי ממנה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13242
הפקידה הזועמת עם הקול הסקסי (עכשיו כשאני חושב על זה, היא מזכירה לי את ליאת רון... יכול להיות...?) מפנה לבית הזונות הידוע בירקון.
אדרינה מקבלת בדירה שעוד לא ביקרתי בה.
פתחה לי את הדלת בחלוק אדום ונעלי עקב בלבד. לא צעירה, לא רזה, לא יפה, אבל יש בה משהו סקסי. משהו זנותי. שפתיים בשרניות. חיוך מפתה. כמו אומרת: בוא, זיין אותי, ישראלי חפוזי שכמוך. אני רוצה ללקק לך את הג'ויסטיק.
נשארתי. הייתי חרמן, לא התחשק לי להמשיך בחיפושים.
לאחר מקלחת שלי (יכול להיות שאני הראשון שפגש אותה, כך שהיא היתה טהורה ונקיה) קרבתי אליה, והתנשקנו. מתנשקת בזנותיות, אך כיוונתי אותה לליקוקים הדדיים. הורידה את חלוק המשי האדום, ונשארה רק עם נעלי עקב וקעקוע בצד הבטן. חפנתי את שדיה הגדולים והטבעיים והמאוד רכים (די נפולים) וליקקתי לה את הפטמות היפות. אני אוהב ללקק פטמות כשאני חרמן המשכנו להתחרמן ולהתגפף בעמידה, עד שעברנו למיטה. השכבתי אותה והמשכנו להתחרמן, ואוננתי לה עד שהרטיבה.
עברנו למציצה, והשתוללנו עוד קצת: היא מוצצת, אני מאונן לה וחופן את שדיה. עד שגמרתי בפיה.
האמת שלא התחשק לי להישאר לגמירה נוספת, אך נשכבתי לעיסוי שלה, ואז זה קרה.
הפסקת חשמל
כבר היה מאוחר, כך שפשוט נשארתי לשכב ולקבל עיסוי בחושך מוחלט, כשהיא התחילה להתחמם לסיבוב נוסף: נישקה וליקקה ואכלה לי את האוזן. עד שהסתובבתי. חזרתי לאונן לה במקביל לכך שהיא מוצצת לי, ובשלב מסוים נעמדתי כתוהה איך ממשיכים ככה אז היא פשוט תפסה אותי מהמותניים והמשיכה למצוץ כל הסיטואציה היתה מוזרה ואפילו אבסורדית: אני מקבל מציצה עומק מזונה בחושך מוחלט, ותוך כדי שומע דיבורים של מישהו אחר בבניין (עובדים? דיירים? לא ברור). אה, וגם הטלפון שלה צלצל. בשלב מסוים זה הרגיש לי מוזר מדי, אז הפסקנו לרגע. היא ניגשה לטלפון שלה מחוץ לחדר, ואני עקבתי אחריה.
נעמדתי מאחוריה. נעמד לי. נגעתי בה, ליטפתי וחירמנתי. וכך נשארנו גם לאחר השיחה הקצרה: היא הבליטה את עכוזה ואני נצמד אליה מאחור ומאונן לה בטירוף. היא מרטיבה וגונחת, אני מתכופף להביט בכוס היפה שלה, עד שאמרתי לה שחוזרים. נשכבתי על המיטה והיא חזרה למצוץ עמוק (היו רגעים שהכניסה אותו ונשארה כך)
תפסתי את ראשה והיא מצצה עוד - עד לגמירה.
כנראה שהבחורה אוהבת ויודעת להעריך איכות: קיבלה ממני שתי מנות של קרם חלבונים משובח.
התקלחתי שוב - עם שמפו - יצאתי לרחוב ותהיתי מה עברתי.
אני צריך אישה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אדרינה מתל אביב

10
אחלה של ערב אצל אדרינה!

אחרי יום עבודה מייגע, הגעתי ב2100 אל דירתה המפנקת של אדרינה,
בקומת קרקע על הירקון אלנבי.
התיאום היה נוח וקליל.

אדריאנה, רוסית בשנות ה30 המוקדמות לחייה, היא כפי שנאמר- לא הכי יפה, לא הכי רזה, לא הכי כוסית ולא הכי הכי,
אבל היא פשוט סקסית. מהשפתיים העבות והמדוייקות, לחזה הגדול והרך שלה, הפטמות החומות העומדות בגודל הנכון,
לקעקוע הזנותי שיש לה על הבטן ולכיוון המשולש החלק והכל כך טעים שלה.

היא מאד מאד דומה לשחקנית הפורנו Nikita Denise. במראה ובהתנהלות.
התחלתי במקלחת, ויצאתי מעט רטוב וזה גרם לאדרינה היקרה והסקסית שישבה לי בתחתונים וחזייה על השולחן ליד המקלחת לקום ולנגב אותי מכף רגל עד ראש, תוך שאני מלטף אותה במקומות החמים והנכונים שלה,
משם עברנו להתחרמן על המיטה, כשכל מה שאני עושה זה לאכול ולנשק את הגוף המדהים והסקסי שלה בזמן שהיא מלקקת לי את האוזניים המפשעות הביצים הזין וכל המסביב......
אחרי מציצה מדהימה בה היא משנה מדי כמה רגעים זווית- פעם היא אנכית אליי, פעם בצד כשאני יכול לנשק את האגן והגב השזוף שלה, ועד ל69 מדהימה ונינוחה תוך שאני לש את החזה שלה.
טעמתי מהרקטום הטעים שלה, תוך הכנסת לשון לעומק היריעה...

אדרינה יצאה לי מהזין, שרעה על המיטה וביקשה אותי להיכנס. נכנסתי למסיונרית, כשהיא מתנשפת בצורה אמיתית ועמוקה, תוך כדי שהיא נותנת לי קונטרה, וסגירת רגליים על הגב שלי, מספר רגעים עד שהתפוצצתי בקונדום.
לאחר מכן שיחת היכרות בו סיפרה לי כמובן על החיים הקשים ברוסיה, וקצת התעניינה במשפחה שלי וחיי היומיום.... כרגיל...

אחרי המסאג' השטחי שהעניקה לי, נשכבתי על המיטה ופשוט ליקקתי כל חלק בגוף שלה שהחליפה מעל פניי.... חזרנו ל69 כולל וואקום מדהים לביצים שלי,
עברנו בשלום את ההלחצה של האמרגן שלה שלא הפסיק להתקשר (כי אכן עברו 60 דקות), והסכימה לעוד 10 דקות מדהימות של רכיבה שלה עליי כשהיא עם הפנים עליי, החזה העגול והמדהים שלה מקפץ לו, והיא משחקת לעצמה בשיער ומסתכלת עליי מהפרופיל עד לגמירה מדהימה. לכשהרגישה שגמרתי, שינתה תנוחה וגרמה לזין שלי להמשיך לעבוד ולהתרוקן את הסוף הכי מתוק שיש.

לסיכום-
אדריאנה מדהימה, מפנקת, לא מלחיצה ונותנת את ההרגשה הכי נכונה שהיא איתך ובשבילך.
שווה מאד, סקסית, נהנתנית וסחבקית..

ממליץ בחום חברים!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”