http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13242
הפקידה הזועמת עם הקול הסקסי (עכשיו כשאני חושב על זה, היא מזכירה לי את ליאת רון... יכול להיות...?) מפנה לבית הזונות הידוע בירקון.
אדרינה מקבלת בדירה שעוד לא ביקרתי בה.
פתחה לי את הדלת בחלוק אדום ונעלי עקב בלבד. לא צעירה, לא רזה, לא יפה, אבל יש בה משהו סקסי. משהו זנותי. שפתיים בשרניות. חיוך מפתה. כמו אומרת: בוא, זיין אותי, ישראלי חפוזי שכמוך. אני רוצה ללקק לך את הג'ויסטיק.
נשארתי. הייתי חרמן, לא התחשק לי להמשיך בחיפושים.
לאחר מקלחת שלי (יכול להיות שאני הראשון שפגש אותה, כך שהיא היתה טהורה ונקיה) קרבתי אליה, והתנשקנו. מתנשקת בזנותיות, אך כיוונתי אותה לליקוקים הדדיים. הורידה את חלוק המשי האדום, ונשארה רק עם נעלי עקב וקעקוע בצד הבטן. חפנתי את שדיה הגדולים והטבעיים והמאוד רכים (די נפולים) וליקקתי לה את הפטמות היפות. אני אוהב ללקק פטמות כשאני חרמן

עברנו למציצה, והשתוללנו עוד קצת: היא מוצצת, אני מאונן לה וחופן את שדיה. עד שגמרתי בפיה.
האמת שלא התחשק לי להישאר לגמירה נוספת, אך נשכבתי לעיסוי שלה, ואז זה קרה.
הפסקת חשמל

כבר היה מאוחר, כך שפשוט נשארתי לשכב ולקבל עיסוי בחושך מוחלט, כשהיא התחילה להתחמם לסיבוב נוסף: נישקה וליקקה ואכלה לי את האוזן. עד שהסתובבתי. חזרתי לאונן לה במקביל לכך שהיא מוצצת לי, ובשלב מסוים נעמדתי כתוהה איך ממשיכים ככה

נעמדתי מאחוריה. נעמד לי. נגעתי בה, ליטפתי וחירמנתי. וכך נשארנו גם לאחר השיחה הקצרה: היא הבליטה את עכוזה ואני נצמד אליה מאחור ומאונן לה בטירוף. היא מרטיבה וגונחת, אני מתכופף להביט בכוס היפה שלה, עד שאמרתי לה שחוזרים. נשכבתי על המיטה והיא חזרה למצוץ עמוק (היו רגעים שהכניסה אותו ונשארה כך)
תפסתי את ראשה והיא מצצה עוד - עד לגמירה.
כנראה שהבחורה אוהבת ויודעת להעריך איכות: קיבלה ממני שתי מנות של קרם חלבונים משובח.
התקלחתי שוב - עם שמפו

אני צריך אישה.