כ לינדה בלפור בת ים - סקס אדיר

לינדה בלפור בת ים

1
ביקרתי את לינדה היום
התמונות שלה באתר הדליקו אותי קבעתי עם הפקידה (שניה שניה) בצהרים הגעתי לדירה נפתחה הדלת לא נפלתי מהמראה של בהתחלה בחורה בלונדינית חזה בינוני מטר 175 עם עכבים גדולה התחילה ללטף אותי ולגעת בי החלטתי לשאר הרגשתי שיש כימה נתנה לי מגבת ולמקלחת יצאתי מהמקלחת חיכתה לי בחדר ערומה אווירה רומנטית עם נירות הבחורה הפתיעה אותי לטובה הייתה מאוד חרמנית התנפלה עלי בנשיקות תענוג התחלתי לרדת לחזה אכלתי אותו פטמות ורודות עומדות אני יורד למטה מתגלה לעיני כוס אחד היפים שראיתי נקי בשרני עם שפתיים קטנות מריח טוב עם קעקוע של פרח אדום מעל הכוס שלה נדיר אין דברים כאלה פשוט לקלקתי אותו במשך 10 דקות תענוג הייתה רטובה מאוד חרמנית אש אני מלקק והיא מתפטלת מהנאה
נשכבתי על הגב התחילה במציצה טובה לא רעה הלבישה קונדום ועלתה עלי איזה כיף יש לה עור נעים למגע קטיפתי זיינתי אותה בכל התנוחות ללא התנגדות פשוט כימה מדהימה
הפכתי אותה על ארבע רצתה דוגי אני מזיין אותה במרץ תחת מדהים יש לה והמרעום יפה מאוד ונקי דוחף לה אצבע ללא התנגדות נדלק עוד יותר ואומר לה אני רוצה אנאלי היא לא מסכימה אבל ראיתי שהיא מהססת אומרת שזה כואב משכנע אותה רק שתי דקות ואז אומת לי אוקי מתחיל לכניס למרעום לא נכנס ניסיון שני והופ מחליק לאט לאט בפנים היא לא אוהבת את זה אבל ראיתי שהיא משתדלת בשבילי מזיין אותה בתחת במשך חמש דקות בעדינות והופ גמרתי בפנים בתוכה בלי להרגיש קמתי נגבה אותי מקלחת שניה וחוזרים לזירה מתחילה למצוץ הרבה נסיונות להעמיד את שמוליק אבל לא עומד לי מעייפות הפסקתי אותה ישבנו קשקשנו קצת וילה הביתה
בחורה מאוד נעימה וכיפית היה לי כיף איתה .
500 לשעה 400 ל40 דקות
הייתי שם 50 דקות .
Babe babe

לינדה בלפור בת ים

5
[QUOTE=מתיעץ] "<span style=": rgb43, 43, 43;">התמונות אמתיות? עדכניות?"</span>
<span style=": rgb43, 43, 43;">אין , לא היה ולא יהיו תמונות אמיתיות.</span>
<span style=": rgb43, 43, 43;">מספיק עם התמימות הזאת.</span>
[/QUOTE]

אני ממש לא מסכים עם זה.
עד עכשיו אני נפגשתי רק עם בנות שפירסמו
וגם שלחו לי בווצאפ תמונות אמיתיות ועדכניות..
לא צריך להיות פסימי, מבחינתי לסוע לבחורה בלי לראות קודם את התמונות זה בזבוז זמן..

לינדה בלפור בת ים

6
ביקרתי אתמול את הגברת. הייתי אצל לא מעט בנות בחיי, בעיקר בבת-ים וזו הפעם הראשונה שבחורה קיבלה אותי עירומה. לא עמדתי בפיתוי ונכנסתי בלי מו"מ וזה היה שווה. היא לא רזה, בטח לא שמנה, אבל סקסית בטירוף עם קעקועים מדליקים כולל במקום שיער הערווה. כיף להתמזמז איתה וגולת הכותרת מציצה נהדרת שנגמרה בגמירה בפה ותוך שניות כל הטוב הזה נעלם לתוך הגרון שלה ומשם לקיבה. היא נהנתה לא פחות ממני ככה נראה. היא אמורה לעזוב תוך מספר ימים אבל תנסה להאריך את השהות בעוד שבועיים. אם תישאר גם אני אבקר.

לינדה בלפור בת ים

8
חמודה,שמנה,לא צעירה
מעט קעקועים,והקעקוע בכוס שלה
פשוט מכוער ומזעזע.
תחת גדול ,שמן ולא יפה.
מציצה שלה לא משהו,בקיצור
לא יודעת למצוץ.
ציצים קטנים ונופלים.
אמרה בת 27,אולי 37 ,יש לה 2 ילדים
חמודים וגדולים.
לטעמי פניה לא יפות,וגם הקעקועים
שלה לא משהו,אני לא התחברתי אליה
אולי יש גברים שמתחברים אני פשוט לא.
מקבלת בבת ים -400 ל 40 ו 500 לשעה.
אני אישית לא ממליץ ,מי שרוצה לבדוק
מוזמן ,שיהיה אחלה יום לכולם.

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

לינדה בלפור בת ים

9
אח שלי, רשמת כל כך יפה ומלא שגיאות כתיב. שטויות הכל טוב. העיקר שנהנית. לדעתי מה שקיבלת יקר מאד. אמנם קיבלת אקט מלא +++ אבל בחייך, 500 ש"ח? מה יש לה מכרה זהב? בעצמך אמרת לא משהו להתעלף ממנו ודי ממוצעת...... חבל מעבר אחי. באותו המחיר יכולת לגשת לשרון מת"א באזור שנקין ושם השמיים הם הגבול ובאותו המחיר.
כנס לקישור שלה ותתרשם.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6768
אגב הכי בטוח להיכנס ולהתרשם יש לה גם מלא סרטונים באינטרנט שרק מלאות אותם אתה גו....
חייה היום כי מחר נמות...

לינדה בלפור בת ים

10
[QUOTE=dinozof]אח שלי, רשמת כל כך יפה ומלא שגיאות כתיב. שטויות הכל טוב. העיקר שנהנית. לדעתי מה שקיבלת יקר מאד. אמנם קיבלת אקט מלא +++ אבל בחייך, 500 ש"ח? מה יש לה מכרה זהב? בעצמך אמרת לא משהו להתעלף ממנו ודי ממוצעת...... חבל מעבר אחי. באותו המחיר יכולת לגשת לשרון מת"א באזור שנקין ושם השמיים הם הגבול ובאותו המחיר.
כנס לקישור שלה ותתרשם.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6768
אגב הכי בטוח להיכנס ולהתרשם יש לה גם מלא סרטונים באינטרנט שרק מלאות אותם אתה גו....
[/QUOTE]

שרון, תפסיקי להחמיא לעצמך עם פרופילים מזויפים, זה פאתטי ...
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”