כ לינדה בלפור בת ים - דף 2 - סקס אדיר

לינדה בלפור בת ים

11
[QUOTE=dinozof] אח שלי, רשמת כל כך יפה ומלא שגיאות כתיב. שטויות הכל טוב. העיקר שנהנית. לדעתי מה שקיבלת יקר מאד. אמנם קיבלת אקט מלא +++ אבל בחייך, 500 ש"ח? מה יש לה מכרה זהב? בעצמך אמרת לא משהו להתעלף ממנו ודי ממוצעת...... חבל מעבר אחי. באותו המחיר יכולת לגשת לשרון מת"א באזור שנקין ושם השמיים הם הגבול ובאותו המחיר.
כנס לקישור שלה ותתרשם.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6768
 אגב הכי בטוח להיכנס ולהתרשם יש לה גם מלא סרטונים באינטרנט שרק מלאות אותם אתה גו....
[/QUOTE]
אבל שרון, את לוקחת 600 לשעה שלמה... ואת לא מתנשקת... ואת לא צעירה... ואת שחוקה... ואפאטית... להלן הדיווח עלייך:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=35753
אני לא חוזר בי: ממליץ לך בחום לפרוש ולהשתקם. את זכאית לחייך
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

לינדה בלפור בת ים

12
טוב זה פירסום ראשון שלי...אז תהיו עדינים...
ביקרתי את לינדה אתמל בצהריים
קיבלה אותי בחורה די צעירה סביב ה-28 פנים יפות לטעמי
חטובה חזה קטן תחת שרירי ועסיסי...
מחייכת ונעימה.
הסתערה עלי בנשיקות עמוקות.
החמיאה לי על הריח(באתי מקולח) 400 שקלים החליפו ידיים והופ זרמנו לחדר השינה...הפשילה לי מכנסיים והחלה במציצה חשופה די עמוקה ונעימה...הורדנו בגדים והתחלנו להתמזמז ולהתלקק האחד על השניה...ירדתי לה כוס טעים וריחני...האצבע היתה עמוק במרעום...היה מעולה.
התחממה מאד והאיצה בי לזיין אותה כבר...
עכשיו אני לא באתי לזיין אבל התחכחתי בה מאחורה בכיף שלי עד שהחלטתי לגמור
ירדה על הבירכיים ומצצה עד שגמרתי לה עמוק(לא גרון עמוק-לא אוהבת) -בלעה הכל בלי היסוס...
סקסית אמיתית...
יש אפשרות לאנאלי(באותו מחיר)
סך הכל שווה את המחיר.
היא ילדה טובה ...שמרו עליה.

Zoro כי חיים רק פעם אחת

לינדה בלפור בת ים

15
יש לי הרגשה שפשוט הפקידה שולחת כל פעם לבחורה אחרת...כי לינדה שאני הייתי איתה כן צעירה כן יפה ותחת שרירי ומוצק בהחלט...
אי אפשר לטעות יש לה קעקוע של פרח(ורד?)ממש מעל הכוס...
מותק של בחורה .
Zoro כי חיים רק פעם אחת

לינדה בלפור בת ים

16
גם אני ביקרתי אותה.
היא צעירה ונראת בסדר ממש לא שמנה גוף סבבה לגמרי....לא מלכת יופי אבל עוברת מסך.
מאד חייכנית וחברותית זורמת לכל הבקשות.
אכן קעקוע דל אורכידאה מעל הכוס.
האם אחזור ?? לא.
מעדיף לגוון.

חייה ותן לחיות

לינדה בלפור בת ים

17
אני ביקרתי אותה לפני יומיים לפי הערכתי מדובר פה בבחורה אמא צעירה בת 27 פלוס מינוס היא לא בלונדינית אלה יותר צבע השער חום בהיר (שטני) גובה בערך מטר שבעים וחמש מבנה גוף בריא לא מדובר פה בבחורה רזה או דקיקה מי שמחפש דוגמנית רזה פה זה לא הכתובת אך גם לא מדובר בבחורה שמנה אלה יותר במבנה גוף של אמא שיש לה ילדים היא לא מלכת יופי היא חמודה בפנים שדיים בינוניים קצת נפולים כמו שתי פיתות שרוצות לתפוח
בטן קצת שמנמנה אבל עדיין בתחום הסקסי אגן רחב ותחת עם כמות נאה של שומן במובן הטוב של המילה מי שאוהב לזיין בדוגי ואוהב ישבן גדול ועסיסי אז היא בהחלט הכתובת ולמרות שהיא כבר אמא ועבר על המנוע שלה כבר קילומטרז אפשר עדיין להריח את הריח של החדש מהכוס שלה ששמור במצב טוב ריחני ועם טעם טוב והיא לא רחבה מדי הצילינדר די צר
איך שנכנסתי היא נישקה אותי הרגשתי שיש אווירה טובה אז נשארתי ומבחינת שירות היא בהחלט מנסה לרצות
אחרי שיצאתי מהאמבטיה היא שמה מוזיקה והתחלנו בירידות הדידיות היא מצצה לי סך הכול מציציה די טובה מכניסה אותו כמעט עד הסוף עם קצב טוב אני נהניתי אחר כך ירדתי לה יש לה כוס יפה בלי טעם לוואי (בחורה נקייה מאוד מקפידה על הגיינה ועל איפור) והיא נהנית שיורדים לה ואני נהניתי לאכול לה את הכוס שיש לו שפתיים קטנות והא נראה כמו פרי עסיסי ותפוח אחר כך היא רכבה עלי זה היה סביר ואחרי זה זיינתי אותה בדוגי היא אוהבת את התנוחה הזאת וגמרתי בקונדום
בסיבוב השני התחיל במסאז לא טוב שהנמשך שתי שניות אחרי זה התחרמנו והתנשקנו במיטה כשהיא משחקת לי עם הזין אחרי זה עברה למציציה וזיינתי אותה המיסיונרית קצת אגרסיביי ואחרי זה בדוגי בסוף ננתתי לה למצוץ וגמרתי לה בפה בנוגע לגמירה על הפנים אם תתעקשו נראה לי שתקבלו וכנ"ל בנוגע לאנאלי
בסך הכול קיבלתי שירות טוב כמו מחברה אם היא הייתה בחורה קטנה יותר או טיפה יותר רזה או חטובה זה היה מושלם אבל אם אני צריך לבחור בין לזיין כוסית שמתנהגת כמו גופה לבין בחורה שנראית בין סביר לטוב ונותנת יחס של חברה אני בוחר ביחס ולכן אני יצאתי בתחושה טובה בסך הכול אם אתם מגיעים לדירה ואתם מתחברים למראה שלה ולנתונים אני ממליץ להיכנס בגלל השירות

לינדה בלפור בת ים

18
אחרי שקראתי כמה דיווחים פה החלטתי לשים פעמיי ללינדה.

אז ככה, לינדה (איזה מין שם זה לינדה, תאמת שזה לא השם האמיתי שלה, השם של הכלבה שלה), היא בחורה ג'וסית (מה שנקרא מלאה במכומות הנכונים) שיער שטני ארוך פנים חמודות, ישבן עסיסי, וחזה נפול אך כייפי.

הכניסה אותי חיש מהר לדירה המחולקת והחלפנו כמה משפטי היכרות, ראיתי שיש לה משהו עצוב בעיניים, אז הצעתי לה לעשן משהו ודובבתי אותה, ככה גענו לזה שיש לה ילדה שהיא מתגעגעת אליה והיא לא יודעת אם מחר לטוס אליה או להשאר פה עוד קצת.

עברנו לחדר השינה לסשן מציצה (חזקה) וליקוקים, לאחר מכן ירדתי לה, כשהאצבעות שלי מטיילות גם במרעום, אצבעות בפנים היא פחות אהבה, אבל בעזרת הלשון הבאתי אותה לסרייה של גמירות קטנות ("not big cum" כפי שהיא אמרה), אחר כך הזדיינו במיסיונרית וגמרתי (יחסית מהר).

חזרנו לספה להמשך היכרות, והיא שיתפה אותי בלבטים שלה אם להשאר או לחזור, מהאנרגיות שלה שהיו בהחלט טובות אבל לדעתי היא גם מתגעגעת לבת שלה בטירוף, החלטתי חד משמעית שהיא צריכה לחזור לצבור כוחות חדשים ולשוב הנה, היא ממש קרנה מאור והסכימה איתי...

התחלנו להתגפף שוב על הספה ועברנו לסשן של זיון איטית בחזרה על המיטה (החורקת), אחר כך הפכתי אותה לדוגי ובסוף הורתי לה לשכב על הבטן וככה סיימנו מעולפים (היה סשן ארוך הפעם).

מקוצר הזמן לא דגמתי את המקלחת, נפרדנו לשלום ובחיוך רחב כשאנחנו מאחלים להפגש בשנית (וגם אם לא, כנראה שזה בגלל סיבה טובה).

לסיכום:
פנים - 8
גוף - 8
מציצה - 8
יחס זמן - 9
GFE - 9 (מתנשקת)
אנאלי - משחק עם האצבע כן, אבל לא יותר מזה
קעקועים - נראה לי 4

בהחלט אחזור (אם היא תחזור) אז תשמרו עליה, אם שינתה את דעתה בקשר לטיסה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”