אחרי שקראתי כמה דיווחים פה החלטתי לשים פעמיי ללינדה.
אז ככה, לינדה (איזה מין שם זה לינדה, תאמת שזה לא השם האמיתי שלה, השם של הכלבה שלה), היא בחורה ג'וסית (מה שנקרא מלאה במכומות הנכונים) שיער שטני ארוך פנים חמודות, ישבן עסיסי, וחזה נפול אך כייפי.
הכניסה אותי חיש מהר לדירה המחולקת והחלפנו כמה משפטי היכרות, ראיתי שיש לה משהו עצוב בעיניים, אז הצעתי לה לעשן משהו ודובבתי אותה, ככה גענו לזה שיש לה ילדה שהיא מתגעגעת אליה והיא לא יודעת אם מחר לטוס אליה או להשאר פה עוד קצת.
עברנו לחדר השינה לסשן מציצה (חזקה) וליקוקים, לאחר מכן ירדתי לה, כשהאצבעות שלי מטיילות גם במרעום, אצבעות בפנים היא פחות אהבה, אבל בעזרת הלשון הבאתי אותה לסרייה של גמירות קטנות ("not big cum" כפי שהיא אמרה), אחר כך הזדיינו במיסיונרית וגמרתי (יחסית מהר).
חזרנו לספה להמשך היכרות, והיא שיתפה אותי בלבטים שלה אם להשאר או לחזור, מהאנרגיות שלה שהיו בהחלט טובות אבל לדעתי היא גם מתגעגעת לבת שלה בטירוף, החלטתי חד משמעית שהיא צריכה לחזור לצבור כוחות חדשים ולשוב הנה, היא ממש קרנה מאור והסכימה איתי...
התחלנו להתגפף שוב על הספה ועברנו לסשן של זיון איטית בחזרה על המיטה (החורקת), אחר כך הפכתי אותה לדוגי ובסוף הורתי לה לשכב על הבטן וככה סיימנו מעולפים (היה סשן ארוך הפעם).
מקוצר הזמן לא דגמתי את המקלחת, נפרדנו לשלום ובחיוך רחב כשאנחנו מאחלים להפגש בשנית (וגם אם לא, כנראה שזה בגלל סיבה טובה).
לסיכום:
פנים - 8
גוף - 8
מציצה - 8
יחס זמן - 9
GFE - 9 (מתנשקת)
אנאלי - משחק עם האצבע כן, אבל לא יותר מזה
קעקועים - נראה לי 4
בהחלט אחזור (אם היא תחזור) אז תשמרו עליה, אם שינתה את דעתה בקשר לטיסה