כ דרומית בת 34 מוואלה צ'אט - דף 4 - סקס אדיר

דרומית בת 34 מוואלה צ'אט

31
אתם מפספסים נקודה חשובה. הבחור טוען שהוא נשאר , שילם 400 שקל, ונאנס ביודעין על ידי היפופוטם - וכל זה מתוך חוסר נעימות בלהגיד לה "לא" .

יודעים כמה כסף שרפתי במרוצץ השנים בגלל זה?

איך. איך אפשר להתפטר מבחורה שלא באה לך בטוב?

החל ממכוני עיסוי , שאתה נכנס עם בחורה לפרטים בחדר כדי לתהות על קנקהה מקרוב ואחרי 2 שניות מגלה שיש לה פתיל קצר ואתה לא מעוניין בה

וכלה בדירות פרטיות - שם העסק מסובך יותר כי אתה קובע מראש והיא עושה עליך סוג של שחמט!!! איך עושים סיבוב פרסה? איך?

במכונים יש להם את המשפט הקבוע: נו מאמי החלטת עם מי להיכנס? אתה לא הולך להתחתן איתם..באת לפה להתחתן?

שמישהו יסביר לפקידות האלה שאמנם לא באנו להתחתן אבל באנו לשים כסף של יומית, ואנחנו מעדיפים לשלם ולקבל משהו שמזכיר פחות או יותר אישה...שיזכיר לפחות....לא ביקשנו חתונה...

אתמול פקדתי את הספא ביצחק שדה...

זה כבר לא בית זונות...זה בית אבות...

קבוצה של 5 נשים יותר מבוגרות מסבתא שלי. זה לא יאומן .

דרומית בת 34 מוואלה צ'אט

38
[QUOTE=בא להתנסות]שלום,
האם מישהו יכול לשלוח לי המספר?
אני יודע שזאת הולכת להיות נפילה ובדרך כלל אזהרות החברים פה מוצדקות ונכונות, אך כנראה שיש משהו מסקרן בלפגוש אישה כזאת.
תודה
[/QUOTE]
נפילה זה לא ,
הגעתי בצפיות שאנחנו הולך לפגוש אישה מכוערת , בפועל לא דמיינתי עד כמה .
ושלחתי לך בפרטי תעדכן אותנו בפרטים :)

דרומית בת 34 מוואלה צ'אט

39
תודה למי ששלח לי את המספר.

התכתבתי איתה קצת, שלחה תמונת פנים ותמונת גוף. עדיין לא ברור לי איזו תמונה פחות נוראית ועל מה עדיף להסתכל.
אמרה שעושה הכל מלבד שליטה. בקשר למחיר, אמרה שהיא ממש צריכה עזרה וכל תשלום יעזור.
כשראיתי אותה במציאות והבנתי שהיא נראית הרבה פחות טוב מאשר בתמונות פשוט הסתובבתי והלכתי.
לא היה שום סיכוי שיהיה לי איזשהו סיפוק איתה ובאמת חבל על הכסף.

דרומית בת 34 מוואלה צ'אט

40
[QUOTE=בא להתנסות]תודה למי ששלח לי את המספר.

התכתבתי איתה קצת, שלחה תמונת פנים ותמונת גוף. עדיין לא ברור לי איזו תמונה פחות נוראית ועל מה עדיף להסתכל.

אמרה שעושה הכל מלבד שליטה. בקשר למחיר, אמרה שהיא ממש צריכה עזרה וכל תשלום יעזור.

כשראיתי אותה במציאות והבנתי שהיא נראית הרבה פחות טוב מאשר בתמונות פשוט הסתובבתי והלכתי.

לא היה שום סיכוי שיהיה לי איזשהו סיפוק איתה ובאמת חבל על הכסף. [/QUOTE]

אמרתי לך חחחחח
נתתי 50 שקל פעם שעברה , לא הצלחתי לזיין מרוב שהיא שמנה .

ותגיד היא לא עשתה לך סצנה שהלכתה ?
שלחתי חבר בשביל הצחוקים לפני כמה חודשים לפגוש אותה , הוא ברח והיא התחילה לבכות ולקלל אותו .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”