כ דוגמנית בלארוסית חדשה מילנה - דף 9 - סקס אדיר

דוגמנית בלארוסית חדשה מילנה

81
אז ככה חברי היקרים
א תודה לרוני הסופרסטאר שלנו על המספר של מלינה
ב הבחורה מדהימה נראית מצווין בידיוק כמו שמתארים פה
לגבי התגובות השליליות זה נטו מיחס שלכם חברים
אני הגעתי לבחורה דיברתי איתה קצת שתיתי איתה קצת התייחסתי אלייה יפה וקיבלתי תגמול בהתאם הייתי אצל הבחורה שעה ועשר דקות עד שהיא שמה לב לשעון לחלקכם זה יפריע אך אני בטוח שכול אחד ואחד יבין שהיא בחורה עובדת ויש לה לוז
דבר אחרון לי היה אחלה ו99 אחוז שאני אחזור
היא בנאדם לפני שהיא עוסקת במקצוע יום צח לכולם

82

פסלתי אותה עקב הדיווחים השליליים.
אבל שמעתי שחלק גדול מהבעיה היא המבקרים אותה.

תגיע נקי ומאיר פנים, תתנהג בנימוס בסיסי, ותקבל יחס בהתאם.
הענין הוא שלפעמים אתה 'אוכל' את השפעת החרא שהשאיר זה שהיה לפניך...

המגביה עוף - ירחיק ראות

83
אני שמעתי ממילנה על לקוחות שמתנהגים כלפיה בתוקפנות. לא סיפרתי לה על הפורום, אך ככל הנראה הדבר נובע מהשפעת הדיווחים הראשונים מהם עלולה הייתה להצטייר תמונה כאילו כל מה שהיא רוצה בחיים זה שתפליקו לה על התחת עד שישנה צבע. ובכן, לא בדיוק. סקס חזק ואינטנסיבי הוא עניין של חיבור ומצב רוח ואין מקום לכפות אותו על הבחורה, רק כי הלקוח הקודם קיבל.

84
מחזק את דברי החבר chico.
סקס אגרסיבי חייב להיות בשיתוף והבנה
עם הבחורה,חייבת להיות כימיה טובה,ושום דבר
לא מצדיק כפייה בסקס.
מילנה אוהבת סקס חזק,אבל תלוי בכימיה,ותלוי עם מי
בקיצור לכבד ,להיות בנאדם,וסקס טוב.
תבלו.....
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

86
לכל הפסיכולוגים והפילוסופים עם התאוריות המעניינות(אם כי גם לי יש תואר בפסיכולוגיה :S )
החלטתי לשים סוף לסיפור ונסעתי לדגום קצת מכל הרעש.
אז כמה מסקנות:
1. קשה לתיאום (עונה בווצאפ פעם באפעם, אמנם מבינה אנגלית טוב אך עדיין חוסר הזמינות מקשה על תיאום)
2. הגעתי, הייתי סופר נחמד, נקי מחוייך ומחויט, מלבד שוקולד היה הכל (למרות שלא נראה לי שיש צורך כי ראיית שם פררו רושה כמעט ללא נגע- בטח רוני)
3. הבחורה באמת ניראת מעולה, צעירה, יפה , כמו בתיאור.
4. הייתה נחמדה מאוד אך עדיין אפשר להשים לב שהיא עוברת משהו.. לא יודע כמה זמן היא עוסקת במקצוע אבל רואים שהיא עדיין לא בדיוק הפנימה שהיא זונה (אוליי עוד חושבת לצאת מזה)
5. בנוסף, חדי העין שמו לב לצלקות מוזרות על יד ימין באיזור המפרק- מה שמחזק את הטענה כי המצב הנפשי לא 100%- נראה כמו ניסיון התאבדות כושל בעבר.
6. הרפס- אני לא מומחה גדול אבל היה פצע מוזר בצד שמאל של פיה, לפי פרסומות הטלוויזיה נראה כמו הרפס.
7. למי שבונה על חבילת האנאלי- לא מומל, היא מגבילה עם היד את הכניסה לטווח מסויים (וכן הייתי מאוד עדין) וזה מאוד כואב לה, רואים שהיא לא נהנת מזה באמת, יותר גרוע היא ממש חצי סובלת- לי לפחות זה גרם להפסיק כי זה פשוט מעפן ומכני.
8. בכללי המכנויות נוטפת ממנה, אמנם הייתי ממש נחמדה הציעה גם קפה מים ותה אבל עדיין, יש תחושה של "נו תגמור כבר" במהלך כל הסקס.
9. נשיקה בלכי ונפרדנו לשלום, ללא ספק לא אחזור, אמנם ניראת מעולה אך נראה שהיא מודעת לזה ולא מנצלת זאת לטובה, בנוסף לא נראת הכי מפוקסת נפשית והדבר האחרון שחסר לי בראש זה רגשות מצפון.
10. תודה לרוני הדגול שפרגן במספר למרות הכל... כנראה שהגעתי מאוחר מדיי לאחר שהספיקה לההרס.
When you have to shoot...Shoot! Don't talk

87
הייתי אצל הגברת מאד אנטיפטית,גוף מצויין.

לפי דעתי היא בחורה של מצבי רוח,וכנראה שהיא עבדה כל כך קשה בזמן האחרון שהיא כבר לא יכולה לראות לקוחות.
התחלנו בעמידה התחילה ללקק לי את האוזנים,התחלנו להתנשק ,עברנו למיטה,אחרי זה שוב ניסיתי להתנשק טענה שהיא לא רוצה.
עשינו מספר 1,שילמתי 300 שקל,לא אחזור.

88
מסכים,
היא נראית טוב לאוהבי הגבוהות,
בטח לא דוגמנית חמודה +
גוף יפה חזה קטן עם פיטמות ממש ארוכות ושובבות, ישבן מעולה.
הבעיה שהיא מכנית ושלילית בכללי ביחס בשרות רואים
שהיא חסרת חשק,
לסיכום:
עדיף מישהי פחות פצצה בגוף אבל שרות טוב יותר.

89
לפני שבועיים הייתי אצל מילנה מבת ים מהאתר הכתום טלפון מסתיים ב 353 .
היום ניסיתי ליצור קשר בווטסאפ אבל תמונה שונה וכשדיברנו העלימה את התמונה לנוף...
מילנה הייתה דוגמנית מדהימה ... הייתה אמורה להשאר כחודשיים ונעלמה ..
מישהו יודע ?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”