לכל הפסיכולוגים והפילוסופים עם התאוריות המעניינות(אם כי גם לי יש תואר בפסיכולוגיה :S )
החלטתי לשים סוף לסיפור ונסעתי לדגום קצת מכל הרעש.
אז כמה מסקנות:
1. קשה לתיאום (עונה בווצאפ פעם באפעם, אמנם מבינה אנגלית טוב אך עדיין חוסר הזמינות מקשה על תיאום)
2. הגעתי, הייתי סופר נחמד, נקי מחוייך ומחויט, מלבד שוקולד היה הכל (למרות שלא נראה לי שיש צורך כי ראיית שם פררו רושה כמעט ללא נגע- בטח רוני)
3. הבחורה באמת ניראת מעולה, צעירה, יפה , כמו בתיאור.
4. הייתה נחמדה מאוד אך עדיין אפשר להשים לב שהיא עוברת משהו.. לא יודע כמה זמן היא עוסקת במקצוע אבל רואים שהיא עדיין לא בדיוק הפנימה שהיא זונה (אוליי עוד חושבת לצאת מזה)
5. בנוסף, חדי העין שמו לב לצלקות מוזרות על יד ימין באיזור המפרק- מה שמחזק את הטענה כי המצב הנפשי לא 100%- נראה כמו ניסיון התאבדות כושל בעבר.
6. הרפס- אני לא מומחה גדול אבל היה פצע מוזר בצד שמאל של פיה, לפי פרסומות הטלוויזיה נראה כמו הרפס.
7. למי שבונה על חבילת האנאלי- לא מומל, היא מגבילה עם היד את הכניסה לטווח מסויים (וכן הייתי מאוד עדין) וזה מאוד כואב לה, רואים שהיא לא נהנת מזה באמת, יותר גרוע היא ממש חצי סובלת- לי לפחות זה גרם להפסיק כי זה פשוט מעפן ומכני.
8. בכללי המכנויות נוטפת ממנה, אמנם הייתי ממש נחמדה הציעה גם קפה מים ותה אבל עדיין, יש תחושה של "נו תגמור כבר" במהלך כל הסקס.
9. נשיקה בלכי ונפרדנו לשלום, ללא ספק לא אחזור, אמנם ניראת מעולה אך נראה שהיא מודעת לזה ולא מנצלת זאת לטובה, בנוסף לא נראת הכי מפוקסת נפשית והדבר האחרון שחסר לי בראש זה רגשות מצפון.
10. תודה לרוני הדגול שפרגן במספר למרות הכל... כנראה שהגעתי מאוחר מדיי לאחר שהספיקה לההרס.