אנפיסטה אשדוד 200 לירות גינגית שווה תקיעה :)
42היי
הזקנה כבר אומרת בלי בושה חצי שעה 300 זוזים
אין שעה וסגרה לי טטלפון
אנחנו אשמים בכל עלית המחירם הזו
גם בבת ים הקפיצו מחירים בלי בושה מבקשות 600 אפילו נתקלתי במודעה של 800
חברה צריך ליבש את אשדוד שיחזרו למחיר שפוי
רק אנחנו אשמים
43ביקרתי שם הבוקר.
נתחיל מההתחלה - 200 ש"ח . הפקידה לא ביקשה יותר ולא הייתה מקבלת אם הייתה מבקשת.
במידה והמחיר היה 300 היה עדיף להשלים ל 400 וב400 ניתן להשיג עסקה טובה בהרבה.
אבל כמו שאמרתי נדרשו 200 ו200 זה כן היה שווה.
בחורה נאה בת כ 34-38 , פנים נאות , גוף סביר מעט רחב אבל לא שמן , חזה בינוני סביר , פנים נאות + , שיער בלונדיני דיי ארוך ויפה.
אישה נחמדה מאוד. לא אוהבת אצבעות ונגיעות בשום מקום אבל מוצצת נחמד מאוד ללא חציצה.
הייתי נחמד אתה מאוד ונראה לי שזה זיכה אותי בנשיקות צרפתיות עמוקות וזרימה מסוימת מצידה. לא בטוח שתתנשק עם כולם אך גם לא בטוח שלא. בהתחלה סירבה ולאט לאט הסכימה.
מצצה לי מציצה סבירה עד שמשכתי אותה אל המיטה ופצחתי בדוגי.
היה נחמד אבל לא ראיתי כוכבים. בגמירה אחת קשה לי להשיג חוויה אמיתית כי הגמירה הראשונה אצלי מהירה יחסית.
כנראה שבגלל המחיר אחזור מדי פעם כשיצא לי להגיע להאזור.
44טוב, זונה ראשונה ודיווח ראשון.
נראה שהייתי עם אותה אחת שEDO היה.
קראה לעצמה אליאנה, 200שח חצי שעה, דיברה באנגלית בסדר, בת כ35 שטנית גבוהה 175+, פנים חמודות, גוף די שמן נשפך לטעמי גם החזה שהוא גדול אבל נפול, אצבעות רגליים חמודות.
התחילה עם ליקוק הגוף ועבר למציצה חשופה. מהלחץ של הפעם הראשונה ושלא גמרתי כ5יום כמעט גמרתי אחריי חצי דקה.
חשבתי איך לעכב אז עצרתי אותה ושאלתי אם אפשר לנשק אותה, אמרה לא, אולי טעיתי. שאלתי אם אפשר לרדת והיא הסכימה.
הייתה נקיה, התחילה לעשות קולות אבל לא השתכנעתי. אחר כך התחרטתי על הירידה.
הוא היה נפול אז היא מצצה עוד קצת. חשבתי על לגמור ולנסות עוד סיבוב אבל ידעתי שהוא לא יעמוד.
רק שמה קונדום וגמרתי גמירה חלשה ביותר.
לסיכום, פעם ראשונה עשיתי בעיקר כדי לעשות כי הייתי לחוץ.
אם למישהו יש המלצה על חוויה מתקנת באשדוד אני אשמח.
45בהמשך לחיפושיי התקשרתי למספר שמפרסמים פה באתר תחת מודעה זאת, נאמר לי שיש מישהי חדשה ברחוב יהודה המכבי.
הגעתי, העסקה הרגילה 200 שקל לעד חצי שעה.
מגיע למקום עולה לדירה, פותחת את הדלת בחורה בערך בגובה 1.65. לבושה חלוק בצבע בורדו מבריק, גוונים בשיער מבנה גוף שמור יחסית לגילה (הייתי מהמר על אזור ה35) החלטתי להישאר.
נכנסים לחדר היא מתפשטת בטן שלא שטוחה אבל בסדר, תחת לא חטוב אבל בסדר, חזה בינוני+ ,פיטמה וורודה יחסית גדולה אבל בסדר.
מוצצת בלי קונדום וגם בסדר , לא מתאימה לקבלים ושיפוצניקים היא בחורה עדינה ששווה לדגום על הדרך (אין סיבה לבוא במיוחד).
בסה"כ עושה רושם של בחורה נשואה שנמצאת בתקופה קשה ומחפשת הכנסה עם התאגיד האשדודי, עובדת כל יום חוץ משישי שבת עד 19:00.
יש מצב שאחזור.
בחורה נחמדה סה"כ ואני חושב שכרגע היא העסקה הכי משתלמת באשדוד! הייתי מסכם את הנאמר כך: מחיר טוב, זמן קצר אבל בסדר !

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12197
47התקשרתי היום לטלפון במודעה. עונה לי האנטיפטית מרובע ב. " נו נו בנק דיסונט נו..." בת של זונה. אמרתי לה יפה אמרו יהודה מכבי . אמרה לי "לא לא נו בנק דיסונט נו... " אמרתי לה שתרעבי ללחם כלבה. מישהו יכול לתת את המספר הנכון לחדשה מיהודה המכבי ?