כ אווה -פירוק והרכבה - דף 2 - סקס אדיר

אווה -פירוק והרכבה

11
היי, האם עוד מישהו היה איתה שיכול לתת חוות דעת ? אמנם התגובות הראשונות יחסית טובות , אבל האחרונה על הפנים (אולי כבר פירקו אותה יותר מדי והיא כבר לא שווה) .
אנא צרפו תגובה נוספת מי שיכול , כי הסיבה היחידה שבא לי עליה זה שהיא רזה וקטנה ואין הרבה כאלו .....אבל לא בא לי להתאכזב .

תודה

אווה -פירוק והרכבה

12
אז אני ביקרתי אצל הנערה בתחילת השבוע,
רוב התגובות פה נכונות, באמת רזה וקטנה, נראת בת 21...
קצת היה קשה למצוא חניה קחו בחשבון, הסבר קל ועליתי לדירה,
דירה קטנטנה, טלויזיה דולקת על ערוץ ברוסית, חתול משתולל על הספה, הביאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח (למרות שבאתי נקי)
המקלחת לא היתה הכי נקיה, הרבה חול של חתולים ושיערות... התגברתי...
יצאתי והתחלנו במלאכה, התחילה במציצה חשופה, היתה בסדר אבל ללא התקדמות, השכבתי אותה וירדתי לה בלי בעיה...
גם אצבעות, אני מאוד בררן ואצלה היה מריח נקי ונעים... רק קצת יותר גילוח וזה היה פרפקט!
עברנו למסיונרי, ואז לדוגי אבל המיטה עשתה יותר מידי רעש אז עברנו לספה בסלון...
החתול לא הפסיק להציק לנו! אך יש לציין שהנערה נתנה עבודה ולא התעייפה ורצתה לרצות...
גמרתי... ניקיון וחזרנו למיטה... היא מצצה כשאנחנו ב 69 בהתחלה היה חלש אך שהנעתי אותה מאחורה הגענו לסוף המיוחל.
לא היו תלונות, הכל זרם, היא היתה נעימה ושירותית... חוץ מהחתול אפשר לסכם שהיה בסדר גמור.

יכול להיות שאחזור אם לא יהיה עוד המלצות או אם מישהו יגיד שהיא התדרדרה בשירות...

אווה -פירוק והרכבה

13
[QUOTE=דתי לפי דעתי]
[QUOTE=מנושי]אין בחורה שלא נותנת יש גבר שלא יודע לקחת!!
כותב הפוסט צדק בכותרת אווה אכן ילדה רזה ושברירית .....Dead
שברתי הרכבתי פירקתי סובבתי כסביבון בחג החנוכה שיבוא עלינו לטובה...Evil Smile
מצצה ליקקה בלעה שתתה ללא כל מניעה או אמצעי מניעה...מוחא כפייה
צרה גומרת מתפתלת מאוננת ומהנהנת...כחומר ביד היוצר....Cool
היא גם תגיד שאי אפשר לגמור לה בפה להכניס לה אצבעות למרעום לגמור לה על הפרצוף ושהיא לא מלקקת ביצים....קריצה
אבל מי שואל אותה...די לחכימא ברמיזא...צחוק
אווה אחלה זיון קצת רזה אבל מומלצת בחום!
נ.ב רצוי לבוא לזונה מבושם ומטופח לזרוק איזה מחמאה או בדיחה להעלאת המורל..קריצה
מנושי
[/QUOTE]
מנושי יקירי,
זכית לפוסטמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה כבוד בדף <span style="font-size: 25.3645px;">when-he-pays בפייסבוק.כמה אומללות ומסכנות הגיבו לך...צחוקקריצהTongue</span>
<span style="font-size: 25.3645px;"></span>
[/QUOTE]
הפוסט הינו סאטירי כל קשר בין הדמויות והעלילה למציאות הינו מקרי בהחלט...די לחכימא ברמיזא!
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

אווה -פירוק והרכבה

18
הייתי אצלה אתמול הבחורה שחוקה מבואסת מהחיים מנסה לבזבז זמן נותנת שירות גרוע מציצה סבירה זיון פרווה
חוץ מזה שהיא צעירה והיא הטעם שלי היה די מבאס אני לא יודע כמה זמן עוד נשאר לה לעבוד ואם זה אקטואלי אבל אני ממליץ לוותר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”