זארה היא חייית סקס חוץ מעינייה הכחולות שמרשימות במיוחד היא נימפומנית ומתאימה לקבלני שיפוצים שמתמחים בקונגו ובחציבה
זארה מקבלת בדירה הכי לא מושקעת עם מיטת בסיס מוזרון חוץ מזה אין כלום בדירה
זארה בעלת גוף נשי עם חזה בינוני חצוף מנוש מגולח עם קעקוע של שדון קיבלה אותי עם מגבת סימן טוב של היגיינה
נכנס לחדר ואחרי כמה דקות היא נכנסת גוף פיצוץ כבר רשמתי
מתחילה בנישוקים בגוף כולל גירוי פטמות ולאט לאט יורדת לכיוון הזין ומהלי להתריע מכניסה את כל כולו לפה ונותנת מציצה יא חביבי הרבה נשים מהתחום יכולות ללמוד ממנה כולל כיבוס יבוש ועימלון כדברי הרב.....
מבקש חליפה והופ היא עליי דוהרת באיטיות כמו מאהבת אני אוחז בחזה החצוף שלה שמתאים בול ליד והיא מגבירה את הקצב
הופך אותה על הגב ומרים את רגליה על הכתפיים וחודר למנושה שקצת רחב לא היסטרי אבל בתנוחה הזאת רחב ומתחיל לפמפם עם משחק בדגדגן ופה הגברת עפה ומאותו רגע סשן שלרבע שעה של דיפוצים כליים + רמונט כללי לדירה הבחורה גמרה פעמים ואני נייט
הופך אותה לדוגי איזה תחחחחת מתחיל לפמפם דוחף אצבע לרוורס כלום עוד אחת כלום אומר לה סטוף מורח קצת מהג'ל ופוף משתחל פנימה איזו אנאלית מטורפת תוך כדי פמפום היא דוחפת אצבעות למנושה כמה דקות ואני מפרק מטען מכובד כזה זיון עוד לא היה לי הרבה זמן
אז מי שמחפש יופי אלוהי וקרש גיהוץ היא לא הכתובה מי שמחפש זיון קטלני עם משהי שזורמת אומנם לא הכי יפה זארה הנדירה ומסתבר שלא צריך להוציא 500 ו600 בשביל זיון