כ דיווחים והמלצות באשקלון - דף 3 - סקס אדיר

דיווחים והמלצות באשקלון

21
משום מה לי זה נראה ברור הדברים שכתבתי. עדי לא שירותית, לא מוריד מסיכה( לפחות לא אצלי) דיי טיפשה, אבל גוף מעולה ונראה שגם הפנים. בל הורידה מסיכה, פנים לא משהו, גוף חלש.. שירות סביר. לא אחזור לא לזו ולא לזו. אילו עדי תוריד מסיכה ויתגלו פנים ברמת הגוף אז אולי זה שווה בשביל חווית הכוסית,ישראלית וצעירה. אין כלום מעבר

דיווחים והמלצות באשקלון

23
טוב, אז אני רציתי ללכת לנמל אתמול אבל לא ענו לי :( לא נורא.
התקשרתי לדירה אחרת במרינה שמפרסמות פה באתר - רחוב בת גלים 7.
עונה פקידה מאוד עייפה. יש שתי בנות תאילנדית ו״אירופאית״. אני מסביר לה בטלפון שחשוב לי שיהיו צעירות ורזות אחרת חבל שנבזבז את הזמן אחד לשני, נשבעה שבנות 25 ו27.
טוב, אני מגיע - כניסה מאוד דיסקרטית דרך החניון. מתקשר, הפקידה אומרת תעלה לקומת קרקע ותדפוק בדלת אל תנתק עד שיפתחו. פותחת בחורה חמודה בשם יוליה, שיער שחור עיניים כחולות, לא רזה ובטח שלא בת 25/27. נכנסתי רק כדי לראות את התאילנדית. מה אומר לכם? אכזבה. בחורה נמוכה עגלגלה ולא יפה בכלל. רק בגלל שכבר הייתי שם והייתי חם נכנסתי עם יוליה. מקלחת זריזה ואז למיטה. שאלתי אם יורדת בלי קונדום, אמרה שכן, אבל לאכזבתי מציצה מאוד חלשה שאחרי שתי דקות ביקשתי שתפסיק. עברה לתנוחה בה היא יושבת עליי הפוך (מה הקטע עם התנוחה הגרועה הזו?) פמפום של עשר דקות ככה וגמרתי.

אני שוב מציין שהיתה מאוד נחמדה ודיברנו קצת על החיים שלה. גם נתנה טיפ שאולי מישהו כאן יוכל לאשר. אמרה שבשישי שבת עובדת במקום בחורה כוסית ממש ואין לה בעיה לפרגן לה.
בקיצור, היה עדיף לי לחסוך את ה200₪ האלה. לא אחזור.

מה שכן, אני רוצה מאוד לבור את הדירה בנמל. שאבין, בל ועדי נמצאות שם בדירה הזו?

דיווחים והמלצות באשקלון

27
טוב, אז התקשרתי היום לקבוע, נאמר לי שנטע עובדת רק עד 18:00 :(
בעייתי לי להגיע בשעות האלה לאזור.
מישהו יודע מי עובדת שם (בנמל 13) אחריה? כדאי ללכת?
פשוט שבעתי אכזבות בעיר הדרומית ונוי היתה נשמעת כמו משהו מרענן...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”