כ זהירות Milena חושפת את מספריי הטלפון שלכם - סקס אדיר

זהירות Milena חושפת את מספריי הטלפון שלכם

1
שלום מכובדיי,
עלמה חדשה שעונה לשם מילנה נוספה לאתר הלבן. בחורה צעירה, יפה, דוברת אנגלית ושאר ירקות. כשהגיע השלב בשיחה שביקשתי תמונה בכדי לראות את המחזה, בשיא חוצפתה שלחה לי כמה צילומי מסך שבהם רואים התכתבות שלה עם בחורים (כולל מספרי הטלפון שלהם ואפילו כוכב אחד שהתמונה שלו עם בת זוגתו - סליחה, אבל כמה אתה שה תמים ולא זהיר בלשון המעטה). *בצילומי מסך היא שלחה לי את התמונות שלה.
אז חברים אני מזהיר, מי שבכל זאת פונה אליה - שיהיה לפחות עם טלפון מבצעי ושידע "שעוקבים אחריו".
מס' הטלפון שלה מסתיים ב 353

3
אם על כך בחרת לשים את דעתך...

בכל אופן אגיד רק כמה מילים בנושא בכדי שלא תהיה חמוץ:
אני כמו כולם, נמצא פה באתר/פורום מסיבה אחת ומרכזית... הכתיבה היוצרת של רוני. ולרגע של רצינות: כמות הפעמים שהלכתי לדירות/מכונים מסתכמת על יד אחת ולא יותר על פרקי זמן ארוכים מסיבות שונות (לרוב ביליתי במכון בברזילי9 שכבר לא מעט זמן בלשון המעטה אינו פוקד אותו). אני אומנם חבר פורום לא פעיל כמוך ושאר החברים פה שעושים עבודת קודש (אפשר להגיד) באם זה במתן המלצות/אזהרות וכדומה, אך היה סמוך ובטוח שאני לא מחכה כמו זאב לטרף, משמע מחכה לדיווחים שמתגוללים באתר ורץ לבחורה הראשונה שהדלקתם אותי עליה ואני גם לא מאותם משתמשים סמוים שכל הזמן רק מבקשים טלפונים "תמורת טלפונים"...
אז ידידי התורם, הפעם גם אני תרמתי את הגרוש שלי. אומנם לא דיווח מהסוג הנפוץ פה, אך לדעתי הוא בהחלט חשוב

5
אני מחזק את דברי גזית .
קולומבו אני בדרך כלל מחזיק ממך אבל ה"הטרלה" הנוכחית היתה מיותרת. לעני"ד דווקא עקיצה של המגיבים פה עלולה עוד לגרום להם לוותר בכלל על דיווחים , מינוריים ככל שיהיו.
בכלל ישנם כאלו שלא תנוח מדעתם עד אשר לא יקללו/ יעקצו / יטרילו וכו כו' את הזולת . זה רק מוכיח על חוסר ביטחון עצמי ומחסור חמור בנוירונים במח...
"לא הקפדן מלמד " פרקי אבות שם . שם
גלי זין , מזיינים מהשטח

6
[QUOTE=Gazit]
אם על כך בחרת לשים את דעתך...

בכל אופן אגיד רק כמה מילים בנושא בכדי שלא תהיה חמוץ:
אני כמו כולם, נמצא פה באתר/פורום מסיבה אחת ומרכזית... הכתיבה היוצרת של רוני. ולרגע של רצינות: כמות הפעמים שהלכתי לדירות/מכונים מסתכמת על יד אחת ולא יותר על פרקי זמן ארוכים מסיבות שונות (לרוב ביליתי במכון בברזילי9 שכבר לא מעט זמן בלשון המעטה אינו פוקד אותו). אני אומנם חבר פורום לא פעיל כמוך ושאר החברים פה שעושים עבודת קודש (אפשר להגיד) באם זה במתן המלצות/אזהרות וכדומה, אך היה סמוך ובטוח שאני לא מחכה כמו זאב לטרף, משמע מחכה לדיווחים שמתגוללים באתר ורץ לבחורה הראשונה שהדלקתם אותי עליה ואני גם לא מאותם משתמשים סמוים שכל הזמן רק מבקשים טלפונים "תמורת טלפונים"...
אז ידידי התורם, הפעם גם אני תרמתי את הגרוש שלי. אומנם לא דיווח מהסוג הנפוץ פה, אך לדעתי הוא בהחלט חשוב
[/QUOTE]

רוני כאן שנתיים אחריך
מה עשית כשרוני לא היה
נרשמת וחיכית לו ידעת שיגיע?

8
יש אפליקצייה בשם spikko תשלום של כמה דולרים בחודש ואתה מקבל קו פעיל ישראלי לדוגמא 053
אין קישור למספר הטלפון והשם שלך.
אפשר להשתמש במספר גם בכדי לקבל SMS ו whatsapp
אני משתמש בה, עובדת מצויין.
וניתן גם להחליף את המספר מתי שאתה רוצה תמורת עוד כמה דולרים.

שווה את הפרטיות שלנו.

9
אכן זאת מילנה מהדיווח "דוגמנית בלרוסית חדשה מילנה" לא מומלצת לדעתי, כבר דיווחתי. אגב מעניין שהיא מחליפה את התמונות שלה בוואטסאפ ולפי התמונות היא לא רק עוסקת במקצוע העתיק בעולם היא גם מנצלת את ההזדמנות ומטיילת בארץ כנראה שהיא משתמשת במספר לא רק כמספר עובד...

לגבי מספר מבצעי הלכתי לחנות הכי קרובה קניתי קרטיס סים וטענתי אותו ב 100 שח וזה מספיק לגמרי אם צריך אינטרנט משתמשים ב WIFI מאוד פשוט
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”