כ קריסטי בת 23 - סקס אדיר

קריסטי בת 23

1
התמונות אמיתיות. גם הגיל בערך. ציצי מינימלי - A. יכלתי להמשיך בתיאור הדירה, המקלחת, כפות הרגליים בלה בלה בלה, אבל חבל"ז. הבחורה או סופר בישנית או שפשוט לא ברור לה לשם מה התכנסנו. אמנם חיכנית וידידותית אבל היא לא בעניין. זקוקה להכוונה נון סטופ, מוצצת חצי עם יד על החצי השני, בלי כיבוס, גם לא ידני, בלי ליקוק, בלי כלום. בקושי הצלחתי לעמוד במשימה (או בגזרה) פעם אחת למרות שנכנסתי לפעמיים כיון שהיא נראתה טוב וקבלה אותי בלבביות... אהיה מופתע אם תשרוד עד סוף הקדנציה. לא אחזור, ברור. אה, 500 לשעה, יהי זכרן ברוך.

קריסטי בת 23

3
נפגשתי עם קריסטי בדיוק לפני שבוע, לא הספקתי לכתוב....
תיאום קצר והגעתי לבת ים, הכוונה של הפקידה במקום, בניין לא הכי דיסקרטי, כניסה שלישית, קומת קרקע ואני אצלה בדירה,
יחסית הדירה הכי גדולה שביקרתי בה נערה עובדת עד היום, קבלת הפנים היתה נעימה היא היתה מאוד חייכנית,
שאלה לשלומי, מדברת מעט אנגלית כך שאפשר לנהל איתה שיחה בסיסית, ביקשה שאכנס להתקלחה,
אמרתי לה שאני נקי, אני תמיד מגיע אחרי מקלחת נקי ומצוחצח אך היא התעקשה הערכתי זאת ונכנסתי.
סיימתי את המקלחת הזריזה (המקלחת והשירותים היו נקיים מאוד עוד עם ריח של אקונומיקה) כשיצאתי היא חיכתה לי על המיטה,
מבחינת המראה יש לציין שהתמונות זאת היא, אז היא לא שמנה וגם לא רזה, יש במה לתפוס אצלה, חזה קטן, היא לא היתה מגולחת בין הרגליים אך זה לא היה שיח זה עדין כזה (לי זה לא הפריע) הפנים בסדר, היא חמודה שהיא מחייכת, הבת של השכן, לדעתי הגיל שלה תואם להצהרות במודעה, התחלתי כהרגלי במסאג׳ היא נהנתה אפילו כמעט נרדמה, בסיום התחילה למצוץ ללא קונדום למרות שהפקידה בטלפון אמרה לי שהיא מוצצת רק עם קונדום...
מציצה רדודה, עצרתי אותה אחרי 3 דקות כשהבנתי שהיא לא יודעת מה צריך לעשות.
שמה עלי קונדום והתחלנו בדוגי... אך.... היא היתה צרה... לרגעים חשבתי שאני בחור הלא נכון... היא עשתה קולות שחירמנו אותי עוד יותר וגרמו לי להגבי את הקצב.... ובדוגי זה נגמר!
נכנסתי למקלחת, היא נכנסה והיא ביקשה לעשות לי מסאג׳, המהלך המסאג׳ סיפרה שלי שרק הגיעה אתמול, נראה קצת שהיא לא יודעת לאיפה הגיעה, שאלתי אותה אם זאת פעם ראשונה שלה בישראל אמרה שלא, נראה לי שהיא לא ממש הבינה מה שאלתי...
בקיצור סיימנו עם המסאג׳, מזל שהיא לא צריכה להתפרנס ממסאג׳ים.
עברנו למציצה, קונדום ומסיונרית אין ספק שהיא רוצה להשתתף עושה קולות ולרצות אבל נראה שהיא קצת בהלם או מתביישת, עברו מספר דקות והגענו לסיים המיוחל...
תעריף רגיל 2 גמירות שעה - 500 ש״ח

לא חושב שאחזור, היא צריכה ״להשתפשף״
לא מתאימה לשיפוצניקים, צריכה הכוונה ותדרוך, למי שאין בעיה עם זה
ולמי שאוהב את המראה הנערי הסטנדרטי של הבת של השכן.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”