כ אשדוד דיווח כפול + פרישה מרצון - סקס אדיר

אשדוד דיווח כפול + פרישה מרצון

1
אז...... היום כמו בכל יום התעוררתי עם חום חרמנות גבוה והרבה שטרות בארנק,
החלטתי לנסוע לאשדוד ולשבור שיא חדש...
השיא שלי הוא 4 גמירות עם 3 בחורות שונות באותו היום,

המסע התחיל בחיפוש המקומות בהם אבקר,

חרשתי פה באתר וראיתי שיש ב"תמונות אמיתיות" 3 מקומות שונים, רשמתי בפני את שלושת הטלפונים של:
לורה
מריסה
ו"סקסית"

בנוסף בשביל גיבוי לקחתי עוד לטפונים מהאתר הכתום - לא רציתי להיתקע עם כסף הכיס וזרע מיותר בשק הביצים :-)

מהאתר הכתום לקחתי לטפונים של:
"ליזה" מרחוב הטללית 5 טלפון 054-756XX55
"נטשה" מרחוב רמב"ם 2 טלפון 054-381XX39

יצאתי מהבית לכיוון אשדוד עם תיעדוף כדלקמן:
לורה
מריסה
ו"סקסית"
ליזה
נטשה

כל הדרך צלצלתי לשלושת הראשונות ולא הייתה תשובה, ליזה ונטשה מיד ענו ונתנו פרטים של "עיסוי"...

אחריי דרך ארוכה ועשרות ניסיונות נשארתי ביד עם ליזה ונטשה,

אז.... :-) הגעתי לרחוב הטללית 5 באשדוד, בניין גדול עם הרבה קומות ודירות, דסקרטי לחלוטין, עולה לאחת הקומות, דופק בדלת והינה פותחת לי ליזה, כולי חרמן נכנס ורואה שאנחנו לא לבד, בסלון שוכבת ויושנת לה זקנה סיעודית וליזה אומרת "זה בסדר... כנס כנס".... נו - נכנסתי לחדר הצמוד,
ליזה מבוגרת חייכנית סביב גיל 60 מדקלמת שיש הכל חוץ מסקס, עולה 200 ₪, לא ממש רציתי להישאר אז אמרתי לה שיותר מ 100 ₪ אני לא משלם.... להפתעתי הסכימה.... חברים - אישה בת 60 עם כושר סבבה וביצועים טובים... אחרי מסז' של 10 דקות התחילה באקט המיני ומהר גמרתי, ניתן לחפור חופשי בשני החורים.

משם יצאתי - קצת מופתע מעצמי - והאמת קצת הרבה מופתע שנשארתי בדירה שמצידה השני של הדלת שוכבת סיעודית - כואב הלב - לא מבין איך יכולתי...

וממשיך לדירה הבאה... שוב מנסה את המועדפות שלא ענו, ומצאתי את עצמי ברחוב רמב"ם 2 אצל נטשה :-)
נטשה בדירה פרטית, 200 ₪ , בסביבות גיל 40, גוף צר עם טיפה בטן, מפנה אותי לחדר שבו יש מיטה זוגית, הבנתי מייד שמדובר בסקס... ואכן... התפשטתי - והיא איתי.... מיד שמה קונדום והתחילה במלכת העבודה... אוראלי... סקס....הרבה תנוחות... והופ גמרתי.... התחלתי להתקפל והינה הגברת מבקשת שאשאר כי היא רוצה עוד פעם.... :-) מזמן מישהיא לא ביקשה ממני שוב....
נו טוב.... שתיתי קפה עם סיגריה והופ.... לסיבוב השני שגם הוא היה מהנה... הגברת גמרה לפני, אני גמרתי פעם שניה והיא ממשיכה לאונן ומבקשת שאמשיך.... צחקתי ואמרתי לה שאני שילמתי לה ולא היא שילמה לי... אז... "הזמן נגמר" === מצחיק ===,

ואז כשיצאתי ממנה והתחלתי לחייג שוב לשלושת הבנות הראשונות התחלתי לחשוב עם עצמי.... עברתי תהליך מהיר של הבנה שכבר הובנה בעבר אבל פה היה חידוד ברור של....

אני מכור !!!

אם יש המכורים לסמים... או המכורים לאלכוהול.... או לכל דבר אחר....

אני מכור לסקס.....

נבהלתי.... זה השתלט עלי....

הייתי מופתע מעצמי.... איך הגעתי למצב הזה !! ???

הרי אני בעל משפחה.... נשוי...ילדים.... אישה שניראת טוב ומסובבת ראשים..... למה ללכת ולעשות דבר כזה לעצמי ולמשפחתי....

בזמן שאני עדיין מתהלך ברחוב רמב"ם ההחלטה נלקחה !!!

אמרתי לעצמי "שבור את הסים המיועד לסקס.... שבור את מכשיר הטלפון ותגמור עם החרה הזה !!!"

חברים - כמעט 10 שנים שאני בתחום, שופך בממוצע 500 ₪ בשבוע... מכיר הרבה מאוד "נשים עובדות" בכל מדינת ישראל ועוד הרבה אחרות ברחבי העולה...

זהו !!!

גמילה!!! מוחלטת !!!

תאחלו לי בהצלחה.... אני לא מתכוון יותר ללכת לעולם...

מאוד מקווה להצליח.... גם בריאותית (שלא אחלה במחלות), גם נפשית אהיה ישר ואמין עם משפחתי וגם כספית - הכסף ילך למקומות טובים יותר...

אז - תמיד שיתפתי... הינה אני משתף בתהליך שעברתי היום....

בהצלחה לכולם...

אשדוד דיווח כפול + פרישה מרצון

10
בהצלחה אסי נטשה בהחלט זיון לא רע היא מקבלת באותה דירה עם גלינה ואת המס של כל אחת מהן ניתן למצוא ביד 2 ואצלי.

אני רוצה גם להוסיף שנטשה סבלנית זורמת עם כל תנוחה וכוס די צר אבל מציצה עם גומי, לא מלקקת ביצים, ניתן לגמור רק על החזה/בטן
סהכ הכל זיון נחמד ולא יקר לעומת חברה של גלינה שהיא יותר זקנה ומחפשת לתקתק!
ואם למישהו יש את המס של ליזה אני אשמח לקבל.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”