דוגמנית בלארוסית חדשה מילנה
103דוגמנית ביופיה
דוגמנית בהתנהגותה
הייתי הערב וקיבלתי חוויה מסחררת
לפני הכל הבחורה מריחה ונקיה
בצורה מדהימה
פינוק ללא כיפה יסודי ורטוב
סקס במגוון תנוחות
זמן לא היה אומדן פה
2 גמירות
יכולת תקשורת
הבחורה מדברת אנגלית ברמה גבוה
דבר חשוב לתקשורת כבר ציינתי בעבר
סה"כ חוויה מדהימה שלי לאחרונה
בטוח אחזור
והיופי והיופי של הנערה
פשוט ליפול
דרך אגב הפעילות איתה הייתה מלווה
בהמון חום
104כל היום אני בונה ללכת לאליסה,מדבר עם הפקידה בצהריים אומרת לי דבר איתי ב20:00,
מדבר איתה ב20:00 מצטערת היא כבר סיימה להיום

רואה מודעה חדשה ללא דיווח ומחליט לשכב על הגדר
מפה לשם פקידה נחמדה נותנת פרטים סטנדרטים ומפנה לאבא ברדיצב בעיר הזונות,
מגיע לדירה מחולקת ומשופצת פותחת את הדלת מילינה,לוק בת השכן, בחורה יפה,תמונות אמיתיות!!!
1.75 שזופה,שיער שטני עד המותניים,שפתיים דקות,רזה,גוף מוצק,רואים שהיא מתאמנת,לבושה שורט גינס וסריג,גרביים עבות,
מדברת אנגלית,שואלת אותי בחיוך מפתה תישאר?אני שואל אותה שווה לי?היא אומרת כן,
שואלת לכמה זמן?אמרתי 40 דק',מאותו רגע לא חייכה יותר

משלם לה 400,רושמת ביומן
,נכנס למקלחת לעיניי נגלה סניף סופר פארם,

6 סוגי סבון נוזלי
4סוגי שמפו,
סכיני גילוח,קצף גילוח,מי פה,איפור,קרם עיניים,קרם שיער,מרכך שיער,מייק אפ,מטהרי אויר,והכי חשוב פמינה

יוצא החוצה נשכב על המיטה ואז היא נכנסת למקלחת לא ברור למה

יוצאת אחרי 3 דק' שואלת אם קר לי אמרתי שלא והפעילה את המפזר חום 

מתחילה לנשק פיטמות ועוברת לרדת ללא חליפה,מפנה אותה קצת לביצים,
אומר לה סטופ,מוריד לה חזיה ונגלו 2 סילקונים גודל C,לא מרשה לגעת,מנסה ללקק לא מרשה,פטמות חומות עומדות דום,
מנסה לנשק,לא מתנשקת,יורד לה, כוס מריח טוב,שפתונים בולטים במקצת,שוכבת כמו גופה לא מגיבה,
אחרי כמה דק' מלביש חליפה שמה ג'ל נכנס לכוס רחב מזל שמרחה ג'ל אחרת לא הייתי מרגיש כלום,
גומר,שוכבים קיצי מיצי,מנסה לדבר איתה עושה טובה שעונה,מגיעה אלינו ממינץ בלארוס,אמרתי לה שחשבתי שהיא מהקוטב הצפוני

נעלבה

נכנס להתקלח יוצא היא יושבת במטבח מתכתבת בווצאפ עם חברות,אני מתלבש יושב על הספה ועושה סלפי כשהיא ברקע

אחרי כמה דק' שואלת מה אני יושב?עניתי לה שתזרקי חיוך

קמתי ויצאתי,התקשרתי לפקידה וסיפרתי לה שהעלמה לא במקוצע הנכון ושתעשה לנו טובה שתשלח אותה חזרה,
התנצלה ואמרה שזה תלונה ראשונה עליה,
עצרתי בפיצוציה קניתי מגנום,טילון,פסק זמן,זירו,משהו להמתיק את החוויה הקפואה

לסיכום:
מראה-10
שירות-0
תמונות אמיתיות חוץ מהתמונה עם הבגד הלבן,
לא מתאימה לנו הישראלים שרוצים לקבל שרות מקסימלי,מתאימה למי ששרוצה לשכב עם בובה קפואה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13567
יצאתי לטייל עם ג'וני
105החבר גוני בלו צודק במאה אחוז אתמול היתי אכזבה אמיתית נתתי 500 מראש ראיתי פצצה אמיתית אין כאללו בעיר הזונות קרה כמו קרח נוגע פה לא שם לא נתתי עבודה של 20 דקות התלבשתי וביקשתי עודף פעם 1 שקורה לי החזירה אמרתי שלום יפה ויצאתי חברים בבקשה ממכם לא להגיע אליה כוסית על ולא יותר
106אכן אכזבה, בפעם ראשונה, לפני חודשים היה מפגש מהנה...והפעם, התקשרתי קבענו שעה מסויימת...מגיע דופק בדלת אין מענה, מסתובב מתחיל לחשוב על חלופות...עוד לא מספיק לפתוח את רשימת הביקורים העתידיים מקבל הודעה ממנה, "אגיע עוד 15 שעה, סליחה". אומר לעצמי בסדר נמתין ובנתיים נחפש חלופות....עוברות 20 דקות מרים טלפון לבחורה בהתחלה לא עונה ואחרכך שולחת הודעה סליחה לא יכולה.... יחס כזה לא מתאים למישהי שהיתה פעם טובה ורוצה לשמר את הסטטוס הזה אחריה....כראה שלא אחזור
108לא אמרתי שזה היה אתמול, לפני שבועיים בערך...כל הקובד שיש מישהו שמפק בחורה כמוה...
109סליחה שאני מקפיץ את השרשור, אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע אם מילנה עדיין פעילה/בארץ? למרות שהדעות עליה כאן אינן חד משמעיות לחיוב או שלילה היא עדיין ניראית לי מאוד מעניינת.
פשוט בדקתי בקישור שמופיע כמה תגובות מעליי:
ונראה לי שמופיעה שם מישהי אחרת....
בתודה מראש.
פשוט בדקתי בקישור שמופיע כמה תגובות מעליי:
ונראה לי שמופיעה שם מישהי אחרת....
בתודה מראש.
zooz