כ יאנה פרטית תל אביב - דף 9 - סקס אדיר

יאנה פרטית תל אביב

83
פתאום התפנה לי זמן, אז ניצלתי אותו כדי לפגוש את יאנה. לא הייתי חרמן, לא מגדיר את עצמי כמכור, פשוט זמן שהתפנה וקצת כסף זמין בכיס.

הפקידה כיוונה אותי בסבלנות. יאנה נראתה די חמודה אז נשארתי. היא נראית קצת יותר טוב מבתמונות. לא התלהבתי ממנה מאד כמו כמה שכתבו פה, אבל נראתה לא רע.

כשהתפשטה התברר שהיא שמנמונת - יש בטן ופופיק רחב. לא אהבתי. אז התמקדתי בחיובי - היא חייכנית, מנומסת כזאת, העור שלה נעים מאד, החזה קטן אבל יפה ועומד. הכוס לא צר, אבל גמרתי בו אחרי כמה פוזות. המסלול הקצר הספיק לי. היה זרם טוב של מים חמים באמבטיה ושום דבר לא היה שבור שם - גם זה משהו.

יאנה פרטית תל אביב

84
זה מדהים אותי... דיברנו שהייתי בדרך לאניה ופעם שניה שהיא מספרת לי שבגלל שהיא כנראה נתפסת ילדה טובה ונקיה (מוזר אבל די נכון במקרה שלה) אז מציעים לה המון גברים כסף לסקס בלי קונדום.

היא כמובן מסרבת אבל אני פשוט בשוק מאנשים... גם נפלו על הראש וגם לא מכבד את הבחורה.

יאנה פרטית תל אביב

85
בעוונותי הגעתי לאניה עם טישירט ועליו תמונה של נמר. בעודנו שוברים את הקרח באיזור המשותף, הבחינה יאנה בנמר ומיהרה להציג את שלה בלווית הציץ שמעליו במחווה שחירמנה אותי כליל. י ש גם יתרונות לסידור אצל יוליה... הוצאתי את הכל על אניה, שטיפלה בי במסירות ועמדה במשימה בכבו ד (דווח בנפרד) אבל המחווה של יאנה קנתה אותי ונחפזתי לבקר אותה מוקדם ככל שיכולתי... ולא הצטערתי. לדעתי היא לא שמנה בכלל, אולי כי לא היכרתי אותה בביקוריה הקודמים. הציצי אכן קטן אך זקוף וחביב. הגוף חלק ריחני ומטופח לעילא.
הבחורה לבבית, חייכנית ומקצוענית. נהניתי מכל רגע כולל מסאז מושקע בין לבין. לא צרכה חלבונים, לא בקשתי אנאלי אל אף שהמרעום אחד היפים שראיתי מימי, וראיתי... די ברור שהגישה החיובית והחביבות הן מקצוענות נטו אבל זה עדיין משאיר טעם טוב. אחזור בשמחה.

יאנה פרטית תל אביב

86
חזרתי ליאנה.. יש איזו כימיה בינינו כנראה כי למרות שניסיתי גם אחרות, עם זאת עדיין יותר נעים וסקס יותר זורם. באמת אתגעגע אליה כשתעזוב (עוד כ שלושה שבועות נראה לי). כרגיל אצלה הצלחתי לגמור פעמיים, השתדלה ממש. אחלה בחורה, ממליץ בחום.

יאנה פרטית תל אביב

88
ושוב, לפני הפרידה, הייתי חייב לבקר. הפעם הייתי עם שתי הבנות - יאנה ואניה.. לקחו 600 ובכייף הצלחתי פעמיים. ניסינו כל מני תנוחות, הבנות זרמו וכולם, אני מקווה :) , נהנו. אניה יותר passionate, יאנה יותר רגוע ועדינה. בסך הכול משלימות טוב מאוד אחד את השניה.. גם מבנה הגוף שונה מאוד כך שהיה כיף גדול לשלב :) .. תהנו מיומיים האחרונים!
יאנה, מקווה שתחזרי אלינו!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”