לא הספקתי להגיע אליה עד ל-4/3 אבל ראיתי שהמודעה ממשיכה אז התקשרתי, תיאמתי ואף ביקרתי.
אולי החליפו בחורה וחסכו על החלפת שם ותמונות. לא יודע. אבל הבחורה שקוראת לעצמה באותו השם היא בהחלט לא זאת שבתמונות (פחות שווה), היא במחצית הגבוהה של שנות העשרים, גבוהה (נראה לי 175 - 180) והשיער שלה ארוך ושטני, אבל הוא היה אסוף והיה קצת חשוך, אז אל תתפסו אותי במילה.
נדמה שהיא באותו הבנין שהיתה בו פעם סשה, אבל בדירה אחרת. בדירה יש אזור בכניסה שמשמש בנוסף לאזור הכניסה גם כמטבח וכסלון קטן, ויש חדר שינה בהמשך. זה מה שנוצר כשחילקו את הדירה. יש חדר מקלחת ושרותים - המקלחת שבורה ומשוברה, אין איפה לתלות את הטוש, אין איפה להניח את הסבון, הכל תלוי שם בחוטי ברזל, במקום דלת למקלחת יש וילון די ג'יפה. מזל שהיו מים חמים. היתה מגבת די רטובה על הריצפה מחוץ למקלחת. דילגתי מעליה בגועל.
NG גירסה 2 היא רוסיה (אני יודע, הפתעה), יודעת קצת אנגלית, עובדת לפי אותו תפריט של 400/500. נראתה קצת מרוחקת/שתקנית בהתחלה (בעצם לא דיברה גם תוך כדי), הגוף שלה נאה, לא רזה מדי (BMI 24, כלומר בקטגוריה של "משקל בריא"),חזה לא רע, כמעט עומד, פנים נאות. קצת התאכזבתי יחסית לתמונות, אבל הציון היה מספיק טוב כדי להשאר.
התחילה כמו כולן בנגיעות הדדיות שעברו למציצה. חתרה לחשופה, אבל הונחתה לעבור למצב מוגן. מצצה בסבלנות, בנחישות ובעדינות. היה נעים מאד. עברנו לדוגי ולמסיונרית, כשהיא משתפת פעולה בכל מצב. תוך כדי המסיונרית היא מלטפת ומנשקת (בגוף - לא קיבלה הרשאה לנשיקות בפה) בעדינות. מהבחינה הזאת היתה הרגשה של חברה. בחדר המיטות היא לא מדליקה אור, ותך כדי מעשה האהבה, באפלולית עם האור הרך מחדר הכניסה היא נראתה הרבה יותר יפה. בסוף דווקא דיברה ולא הרגישה מרוחקת בכלל.
לסיכום, נהניתי, והשתמשתי במסקנות התחקיר אחרי הגיחה הקודמת ולא התפתיתי להאריך את המסלול הקצר. המסקנה היתה שעדיף לסיים פעם אחת ולהשאר עם חשק לעוד (ועם 100 שקל בכיס) מאשר להמשיך במאמץ, ובפחות תשוקה, ולפעמים לא להצליח שוב, כך ששיוצאים עם תסכול קל.
ממליץ לאוהבי סקס מעודן ולמי שהתיאור מתאים לו. יש מצב שאחזור, אם לא יהיו בנות אחרות לחקור ולהכיר. מעדיף את הבנות שלוקחות אפילו 600 על שעה אבל 300 למסלול הקצר, גם אם הוא קצת יותר קצר. אם הבחורה נראית טוב, אני ממילא לא מחזיק מעמד יותר מדי זמן.