כ בת ים אכזבה וחשש - סקס אדיר

בת ים אכזבה וחשש

1
שלום לכולם, אתמול אחה"צ החלטתי להתפנק ובניגוד לאג'נדה שלי לא לשלם הרבה ללכת על מסלול ה 500 ש"ח ואין ראויה מבת ים להוציא בה סכום זה דיווחים נקראו המלצות יושמו התקשרתי מחסום למומלצות הפורום אך אין מענה ככה מספר רב של פעמים ואין מענה. הסתכלתי על השעה שעת אחה"צ מוקדמת לא ייתכן שכל הפקידות בהפסקה כנראה לא עונות לחסוי.לאחר מספר רב של נסיונות ענו באחד המספרים הוכוונתי לדירה ברחוב בלפור עד שהגעתי הבחורה הייתה תפוסה שאלתי את הפקידה אם יש לך עוד משהו קרוב, הפנתה אותי לאותו רחוב בהמשך אכן הגעתי לדירה אך הבחורה לא לטעמי. התקשרתי לפקידה שלא ענתה מרגע זה.התקשרתי לעוד מספר וענתה פקידה שהפנתה אותי ממש סמוך לרחוב הרצל הגעתי לדירה אך הבחורה לא לטעמי גם במקרה זה. ניסיתי להתקשר למספרים נוספים אך ללא מענה גם הפקידה מקודם לא ענתה אציין שהפקידות נשמעות דומה נראה כאילו יש חדר מצב עם הרבה ניידים ופקידה אחת. אחרי מספר נסיונות כושלים שיחה נכנסת מחסום אליי על הקו הפקידה ש "בירכה" אותי הייתי די מבוהל האמת איך השיגה את המספר שלי הרי מחייג מחסום בדיקה מהירה בנייד אולי טעיתי אימתה את החשש חייגתי מחסוי ובכל זאת יש לה את המספר. יצאתי מהעיר מבועס וחושש שהמספר שלי נחשף. בערב עוד ראיתי שהיה רצח בטיילת לא רחוק מאיפה שהייתי שלא נגרמו לי גם עיכובים לך תסביר בבית מה עשית בבת ים.
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה

בת ים אכזבה וחשש

3
בוקר טוב אליהו.
גאוני איך שעלית על זה שהן לא עונות לחסוי.
תקנה מנוי האפליקציה פייפר פון ותתקשר משם. אין טעם לדפוק את הראש בקיר.

בפעם הבאה תבחר בחורה בבת ים מהתמונות האמיתיות ותקבע זמן מראש.
תצטרך לדאוג לתירוצים אמינים בבית.

בת ים אכזבה וחשש

4
לא נראה לי שהן יכולות לראות את המספר שלך מחסוי. בדיוק גלל זה הן לא עונות מחסוי.
וגם אם כן הפקידה ראתה את הטלפון שלך, בבת ים בוודאות אין בזה שום בעיה. לא יקרה שום דבר. יש לה עוד 10 טלפונים שמצלצלים כל היום. נראה לך שמעניין אותם להרוס את העסק שלהם וללפש אחריך? בשביל מה?
בקיצור-צא מהסרט.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”