כ ניקול ואוה (אתר הלבן) - חוויה מושלמת - סקס אדיר

ניקול ואוה (אתר הלבן) - חוויה מושלמת

1
שלום חברים. זה הדיווח הראשון שלי אז סליחה אם לא מצליח לכתוב בצורה שלמה....אבל אני בא לדווח על חויה מושלמת, ממלאת פנטזיה! ANCHORFREE_VERSION="633161526"(function(){if(typeof(_AF2$runned)!='undefined'&&_AF2$runned==true){return}_AF2$runned=true;_AF2$ = {'SN':'HSSHIELD00IL','IP':'23.27.14.223','CH':'HSSCNL100444','CT':'1,p,z272','HST':'','AFH':'hss768','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'3.40','fbw':false,'FBWCNT':0,'FBWCNTNAME':'FBWCNT_CHROME','NOFBWNAME':'NO_FBW_CHROME','B':'c','VER': 'us'};if(_AF2$.TOP==1){document.write("");}})();

הייתי בחיפה בכנס שבוע שעבר והחלטתי לנסוע לתל אביב כדי לחפש זיון טוב עם מישהי שנראית יפה וחברותית.

סננתי כמה אפשריות לפני שהגעתי לניקול מאתר הלבן. תמונות אמיתיות ואם כותב לה בוואטסאפ תקבל עוד כמה תמונות יפות והכל תמונות אמיתיות ב100%!

בחורה יפה מאד מאד עבורי....גוף, דוגמנית!

הגעתי אליה, דירה יפה ומטופחת בתל אביב. כשהדעתי, אמרה לי שהיא בדיוק חזרה עם חברה שלה ורצתה לדעת אם אני רוצה שלישיה. בקשתי לראות אותה. נכנסה את אוה....גם מאתר הלבן, שאליה חשבתי אבל בסוף הלכתי לניקול. הרגע שראיתי את הגוף שלה....הוצאתי את שטרות מייד לשניהם!

קודם כל ניקול. גובה של 170 בערך...שיער חלק יפה ורך. פנים יפות מאד! עיניים כחולות. רזה עם ציצים קטנים....אבל כל זה בדיוק מה שחפשתי. טוסיק מושלם....קטן אבל לא קטן מדי. לברותי מאד....GFE לגמרי!

עכשיו אוה....פחות יפה אבל גוף מושלם. ציציפ יותר גדולים אבל לא לגמרי אמיתים (סיליקון) אבל נעים להחזיק אותם.
אבל לאוה, יש אופי חברותי ומקבל מאד. צוחקת על כל דבר בצורה נעימה.

הצעיו לי שתיה, או יין, ווסקי או מים. קבלה מאד נעימה ורגוע. בקשו ממני להתקלח. מקלחקת יפה.

יצאתי וישבתי על המיטה....דחפו אותי, שניים על המיטה. והתחילו לנשק אותי בכל הגוף.
יהיה קשה לכתוב את כל הפרטים, אבל בקיצור....
שניהם מוציצית יפה מאד. לא יודע איך להסביר עם כל המילים שכותבים כאן בדרך כלל....אבל מציצה חזקה, עמודה....אוה מכבשת ביצים יפה. ניקול חזקה עם ווקום.

חייב לומר....כל המציצות הם עם קטנדום. ואין נסיעה ברוורס בכלל....אפילו הכנסתי אצבע לקצת זמן אצל אוה, ואז ניקול באה והויצא את האצבע. לא נורא.

שניהם, בתור, ישבו על הפרצוף שלי....כוס של ניקול, צר, קטן וטעים מאד. של אוה, יותר עם כפנפים כאלה...אבל דחפה את הכוס שלה חזק על הפה שלי והתחילה לרעוד חזק אחרי כמה דקות וגמרה על הפרצוף....הרגשתי שזה היה אמיתי. גם נראה שניקול גמרה....

אחרי הרבה מציצות של כולנו....בקשתי משניהם להתכוכפף בדוגי....איזה נראה....מושלם....עברתי מאחת לאחת.....הכוס של ניקול פשוט היה כל כך צר ונעים, לא יכולתי להחזיק מעמד....וסיימתי.

אחר כל הרבה נשיקות....עוד וויסקי....מסאג׳ של שניהם....אחר כל כך, לצערי, לא הצלחתי להעמיד את עצמי שוב....

שניהם, רגועות, לא לחוצה בכלל מהזמן....נראה שאוה במיוחד מאד מאד אוהבת סקס....ניסתה כל הזמן לשחק עם האבר שלי כי נראה שהיא מאד רצתה עוד סבב....לצערי, לא יכולתי לעזור לה.

600 ש״ח לאחת....ו1,100 לשניהם.

ניקול:
מראה: 10
גוף: 9.5
סקס: 9
gfe: 10

אוה: מראה: 8
גוף: 9.5
סקס 9.5
gfe: כ-10+

לדעתי, מתאים לאלה שאובים בנות נחמדות, נעימות, שאוהבות סקס. אין owo ואין רוורס.

האם אחזור, בהחלט!

כבר התכוון לחזור אליהם השבוע.

חוזרות לרוסיה עד סוף השבוע הזה.
אפשר למצוא באתר הלבן. ID: 192310. מספר בארץ שמסיים עם: 3505. וואטסאפ של חול....כל זה של ניקול....אבל אפשר להשיג את שניהם...אווה גם נמצאת באתר....

מקווה שכתבתי בסדר לפעם הראושנה.....תהנו ותתנהגו כלפיהם יפה....בחורות מקסימות!

ניקול ואוה (אתר הלבן) - חוויה מושלמת

4
דיווח מעולה, עם כל הפרטים.

ניקול מצאה חן בעיני כבר קודם, ואתה מחזק את דעתי. אבל היא יקרה מדי בעיני. אני לא רוצה לשלם כל כך הרבה עבור סקס. כששאלתי אותה על מסלול מקוצר, היא אמרה לי שאפשר לשלם 300 עבור 15 דקות. לא, זאת לא טעות. וידאתי איתה את זה. מה אפשר כבר להספיק ב-15 דקות?

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”