מילפיות או לא להיות
92מישהו מנדב את המספר של המילפית האשקלונית?
פתחתי משתמש בשוגר דדי ולא מצאתי אותה
אשמח אם מישהו ינדב את המספר פה
דיווח במיידי בהבטחה ???
דיווח במיידי בהבטחה ???
מילפיות או לא להיות
93[QUOTE=NightLord]מישהו מנדב את המספר של המילפית האשקלונית?
דיווח במיידי בהבטחה ???[/QUOTE]
תנסה לחפש באזור תל אביב היא כנראה מופיעה שם
אבל היא גרה באשקלון
מילפיות או לא להיות
94[QUOTE=platosaron]
[QUOTE=אוהבעיסויטוב]שרשור עם דיווחים מהסרטים. ככה בונים מדינה. [/QUOTE]
[QUOTE=אוהבעיסויטוב]שרשור עם דיווחים מהסרטים. ככה בונים מדינה. [/QUOTE]
כל הקרדיט לכוסמין הגדול (ענק)
אוהב אנשים
אוהב נשים צעירות
אוהב מילפיות
אוהב מלאות תחת
אוהב רזות
אוהב פרטיות
אוהב לפרגן
אוהב שמפרגנים
אוהב אוהב אוהב
והכי הרבה אוהב לזיין
זה אחד השרשורים שירוץ הרבה זמן
כי כולנו אוהבי מילפיות במיוחד ופרטיות
[/QUOTE]
תודה רבה אחינו
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
מילפיות או לא להיות
95[QUOTE=platosaron]
[QUOTE=NightLord]מישהו מנדב את המספר של המילפית האשקלונית?
מצאתי בת 31 בלי מיקום
שלחתי לה הודעה ועדיין לא ענתה גם לא הראה מתי התחברה
אפשר מספר בבקשה?
[QUOTE=NightLord]מישהו מנדב את המספר של המילפית האשקלונית?
תנסה לחפש באזור תל אביב היא כנראה מופיעה שם
אבל היא גרה באשקלון
[/QUOTE]
מצאתי בת 31 בלי מיקום
שלחתי לה הודעה ועדיין לא ענתה גם לא הראה מתי התחברה
אפשר מספר בבקשה?
מילפיות או לא להיות
96מישהו מכיר LUBOV 37 (אתר כתום) מבת ים??
כבר שבוע וחצי איתה בwhatsapp ובדרך לפגישה, היום ביקשה גם מתנות ותמיכה
kamagra הג'ל שכובש את העולם- פרטים אצלי
מילפיות או לא להיות
97רינה מהאתר הכתום איזור חדרה ... מישהו מכיר יודע .????... ואולי עוד המלצות על הכתום ...
מילפיות או לא להיות
98יש מצב מישהו מעביר מספר של המילפ האשקלונית ? רוצה לדגום אותה בהקדם ולא הצלחתי להשיג את מספרה
מילפיות או לא להיות
99מדווח על מפגש עם אלניושקה ת.ז 1714733772 בתנך, בעלת כמה פרופילים
לא ראיתי דיווח עליה, למרות שבמהלך המפגש הבנתי שהיא בתחום כבר למעלה מ 10 שנים! בטוח מוכרת לחלק מהחברים.
בתמונות נראית מעולה למרות שלא פצצת על, ממש אהבתי את המראה והאנרגיות בתמונות גם כשבוחן אחרי המפגש. (גיל רשום 36, לדעתי 40 אבל גוף טוב) מתכתבת בעברית.
שיער אדמוני. תווי פנים מעט גסים ועור מעט מחוטט ביחס לתמונות. יצאתי תמים כי חשבתי שהיא בחורה נורמטיבית שמשלימה הכנסה וחדשה בתחום (עלק). מבקשת 400 למפגש. לא מלחיצה בזמן.. היינו יחד כשעתיים.
מקבלת בנתניה, בדירה מחולקת בתחנה מרכזית, גרה שם.. לא מעדכנת מראש אבל לכל האלרגים תדעו שיש כלב בחדר. הבנתי שיש כאלו שנטשו בשלב המיקום/וכלב.
מתארגנת ומתקלחת לפני, גוף חלק מותן צרה, חזה מסולקן גודל טוב, קעקוע מעל הישבן וברגל, נראה שמתעמלת. אישה חמודה, נראית צעירה לגילה. צבע עור יפה. הקטע שלא מפסיקה לשתות בירות ושקועה חזק בסטלה. שנים בתחום השרות, מכנית מאד. לא נכנסת לקטע סקסי.. קמה ישר לשתיה. משתדלת במציצה אבל ראיתי טובות ממנה, משתפת פעולה אבל מכוונת לדוגי, איך שאני גומר היא מודיעה שהיא בדיוק סיימה מחזור. קמה וחוזרת לשתות בירות ללא הפסקה. הספק: עם פעולות מיקוד עשינו 2 מספרים (במפגש של כשעתיים)
תיאום: מתמשך, קובעת רק לאותו יום. ביצירת קשר ראשוני מבקשת לקבל הודעה בתנך כדי לוודא ולהצליב מי יוצר קשר. בכל אופן-מי שיפנה יקבל ממני נייד.
חניה: איתור חניה ברחוב בתשלום
דיסקרטיות: רחוב עמוס, דיסקרטיות חלשה. היא דמות שלא מפוספסת באזור. בייחוד שהיא עם מגבת בחלון מכוונת לדירה
אמבטיה: מפרגנת במגבת נקיה, מים חמים.
בגדול פגשתי בחורה עם נתונים טובים, לא עונה לטלפונים. אבל, באתי עם ציפיות והתבאסתי, מחוסר המיצוי ואי תחושת HIGH בסוף. לצערי אין לי דיווח נוטף סקס..
אולי אפשר ליפול על יום טוב שלה ולקבל הרבה יותר
מקווה למפגשים מספקים יותר /:
עדכון לאור מפגש תגבור:
** מעדכן (מזהיר) לאור מפגש דגימה נוסף עם אלנושקה:
נוצר מצב ותקשרנו בוואצאפ כשאני באזור, הדיבור בא בווייב מדליק והחלטתי לכוון אותה בתיאום ציפיות להגעה שלי.. הכל זרם טוב והחלטתי לדגום שוב.
הייתי כשעתיים, מתוכם הבחורה עסוקה בטקסים, גזירות, חיתוכים, גילגולים וכד'.
בקיצור עסוקה רצח.. אם חשבתי פעם להצביע בבחירות לעלה ירוק.. ירדתי מהעניין חזק (שיסלחו לי כל המשתמשים אבל זו דעתי לאור ההתנסות הדלה) הבחורה בהתעסקות תמידית ולא מסוגלת לתפקד.. פשוט טרודה בהכנות, שיפורים וכאלה. עוד רגע.. עוד קצת.. בסיום העיניים מתפוצצות. אם לא הייתי מגיע הייתה עסוקה רק בזה. כאב לי הלב כי הרגשתי שההשפעה לא שווה את ההרגשה. בקיצור בקושי רב אפשר להנפיק 2 גמירות. שיתפה פעולה אבל זה לא זה.. מציצה חשופה :-O אבל לא קולטת את הקצב.. אני חדש בקטע אבל היה לי שיעור.. חשוב לי לשתף ובהרגשה שלי לא אחזור למרות שחשבתי שבביקור שני אגיע איתה לשיאים חדשים
חבל שלא יכול להמליץ -(
לא ראיתי דיווח עליה, למרות שבמהלך המפגש הבנתי שהיא בתחום כבר למעלה מ 10 שנים! בטוח מוכרת לחלק מהחברים.
בתמונות נראית מעולה למרות שלא פצצת על, ממש אהבתי את המראה והאנרגיות בתמונות גם כשבוחן אחרי המפגש. (גיל רשום 36, לדעתי 40 אבל גוף טוב) מתכתבת בעברית.
שיער אדמוני. תווי פנים מעט גסים ועור מעט מחוטט ביחס לתמונות. יצאתי תמים כי חשבתי שהיא בחורה נורמטיבית שמשלימה הכנסה וחדשה בתחום (עלק). מבקשת 400 למפגש. לא מלחיצה בזמן.. היינו יחד כשעתיים.
מקבלת בנתניה, בדירה מחולקת בתחנה מרכזית, גרה שם.. לא מעדכנת מראש אבל לכל האלרגים תדעו שיש כלב בחדר. הבנתי שיש כאלו שנטשו בשלב המיקום/וכלב.
מתארגנת ומתקלחת לפני, גוף חלק מותן צרה, חזה מסולקן גודל טוב, קעקוע מעל הישבן וברגל, נראה שמתעמלת. אישה חמודה, נראית צעירה לגילה. צבע עור יפה. הקטע שלא מפסיקה לשתות בירות ושקועה חזק בסטלה. שנים בתחום השרות, מכנית מאד. לא נכנסת לקטע סקסי.. קמה ישר לשתיה. משתדלת במציצה אבל ראיתי טובות ממנה, משתפת פעולה אבל מכוונת לדוגי, איך שאני גומר היא מודיעה שהיא בדיוק סיימה מחזור. קמה וחוזרת לשתות בירות ללא הפסקה. הספק: עם פעולות מיקוד עשינו 2 מספרים (במפגש של כשעתיים)
תיאום: מתמשך, קובעת רק לאותו יום. ביצירת קשר ראשוני מבקשת לקבל הודעה בתנך כדי לוודא ולהצליב מי יוצר קשר. בכל אופן-מי שיפנה יקבל ממני נייד.
חניה: איתור חניה ברחוב בתשלום
דיסקרטיות: רחוב עמוס, דיסקרטיות חלשה. היא דמות שלא מפוספסת באזור. בייחוד שהיא עם מגבת בחלון מכוונת לדירה
אמבטיה: מפרגנת במגבת נקיה, מים חמים.
בגדול פגשתי בחורה עם נתונים טובים, לא עונה לטלפונים. אבל, באתי עם ציפיות והתבאסתי, מחוסר המיצוי ואי תחושת HIGH בסוף. לצערי אין לי דיווח נוטף סקס..
אולי אפשר ליפול על יום טוב שלה ולקבל הרבה יותר
מקווה למפגשים מספקים יותר /:
עדכון לאור מפגש תגבור:
** מעדכן (מזהיר) לאור מפגש דגימה נוסף עם אלנושקה:
נוצר מצב ותקשרנו בוואצאפ כשאני באזור, הדיבור בא בווייב מדליק והחלטתי לכוון אותה בתיאום ציפיות להגעה שלי.. הכל זרם טוב והחלטתי לדגום שוב.
הייתי כשעתיים, מתוכם הבחורה עסוקה בטקסים, גזירות, חיתוכים, גילגולים וכד'.
בקיצור עסוקה רצח.. אם חשבתי פעם להצביע בבחירות לעלה ירוק.. ירדתי מהעניין חזק (שיסלחו לי כל המשתמשים אבל זו דעתי לאור ההתנסות הדלה) הבחורה בהתעסקות תמידית ולא מסוגלת לתפקד.. פשוט טרודה בהכנות, שיפורים וכאלה. עוד רגע.. עוד קצת.. בסיום העיניים מתפוצצות. אם לא הייתי מגיע הייתה עסוקה רק בזה. כאב לי הלב כי הרגשתי שההשפעה לא שווה את ההרגשה. בקיצור בקושי רב אפשר להנפיק 2 גמירות. שיתפה פעולה אבל זה לא זה.. מציצה חשופה :-O אבל לא קולטת את הקצב.. אני חדש בקטע אבל היה לי שיעור.. חשוב לי לשתף ובהרגשה שלי לא אחזור למרות שחשבתי שבביקור שני אגיע איתה לשיאים חדשים
חבל שלא יכול להמליץ -(
מכור לפירוק והרכבה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
מילפיות או לא להיות
100[QUOTE=איש מטה]מדווח על מפגש עם אלניושקה ת.ז 1714733772 בתנך, בעלת כמה פרופילים
[/QUOTE]
[/QUOTE]
קודם כל - דיווח יפה!! כל הכבוד!
מאשה שמש זו גם אותה אחת
זרקו עליה דיווחים פה ושם. לא משהו מיוחד. פנים מלאות חטטים והיא עצמה קצת מסובבת בראש. סאטלנית ושיכורה רוב הזמן. נפגשתי איתה לפני שנתיים וקצת אצלה בדירה במרכז נתניה.
לא ממש היגיינית לטעמי (ריח גוף חמצמץ משהו). ממליץ לוותר (ולא, אין לי את המספר שלה. מחקתי וחסמתי)
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!