כ אנה מהגנג בנג = גמילה מלהיות שוגר דדי? - דף 2 - סקס אדיר

אנה מהגנג בנג = גמילה מלהיות שוגר דדי?

12
הדיון מזכיר את הדיון על שרון.

כל אחד מחפש משהו אחר ולכל אחד תתאים בחורה מסוג אחר.

מי שמחפש חברה עם חום וחיבוקים אין טעם שילך למי שלא בקטע ומי שמחפש זיונים נטו אין טעם שילך למי שמספקת GFE.

אני אישית ממש לא מחפש GFE (הזיונים הכי כייפים היו לי בצעירותי לפני שהפכתי לזקן דווקא ברחוב) ולכן בנות כמו אנה או שרון מתאימות לי (ל GFE יש את החברה).

מי שמאונן לא מזיין

13
הזמנתי את אנה לביתי מספר פעמים והדיווח נראה לי מוזר מכיוון שהבחורה נעימה מאוד חברותית ונהניתי לשוחח איתה גם מעבר לזמן המוקצב שיחות שגלשו לחיים הפרטיים ואני חייב לציין שבאחד מהפגישות גם אני לא הייתי בשיא חרמנותי אבל זה קורה אנו בני אדם לא מכונות אבל אני לא הבחנתי בשום קרירות יום טוב

17
קראתי את הדיווח של אשי בבוקר ממש לפני שיצאתי לעבודה ולא יכולתי להגיע למחשב הפרטי שלי עד עכשיו (חצות). תאמין לי אשי שכל היום בקושי עבדתי ורק ניסחתי בראש את התגובה שלי מפני שעשית עוול לאחת הנשים המדהימות, הנעימות, החמודות, המעניינות, הסקסיות והיפות שפגשתי.

בנתיים רבים מכם כבר תיקנו את הדיווח החמצמץ (סליחה, חמוץ) של אשי והעמידו דברים על דיוקם, אבל אני בכל זאת מרגיש שאני חייב להוסיף כמה מילים משלי.

אז מה תיאר לנו אשי? בחורה יפה וסקסית, שמגיעה בדיוק בזמן, משקיעה (שעה של זיון אינטנסיבי ואני בטוח שאשי לא ויתר על שניה) מעל ומעבר בשביל שאשי יהיה מרוצה ...

אני מכיר את אנה כבר כמה חודשים. אני למעשה מסכים עם העובדות בתאור של אשי - אנה יפה וסקסית להפליא - לא פצצה אלא פצצת אטום אמיתית. לאנה יש מוסר עבודה ויכולות יוצאות דופן וברגע שאנה תחליט לעבור לעבודה עם משכורת הרבה יותר נמוכה אני אעשה את הכל בשביל שהיא תעבוד בשבילי. נכון כתבו פה כמה לפני שהכל תלוי בכימיה וחבל שאשי לא הצליח להכיר את אנה יותר כאדם, אנה המפרגנת, החברה, המצחיקה.

אנשים כתבו פה על כסף ... אז אני רוצה לספר לכם שלפעמים, מאוחר בלילה, כשאני מרגיש קצת בודד ומתוסכל, אני שולח לאנה הודעה, ואם היא לא ישנה היא תמיד עונה לי. אם זה מסתדר אז אני מתקשר ואנחנו מדברים על החיים וזה עוזר לי מאוד. אז אני רוצה להודות לך אנושקה על הכל ותמשיכי להיות בדיוק כמו שאת!

18
לכל החברים כולכם צודקים כל אחד והשקפתו ודעתו וכושר זיקפתו
תודה רבה על התגובות מקבל באהבה
לא כל מכסה מתאים לסיר
וכמו שנאמר וגם לי ברור לחלוטין הכסף עונה על הכל
למי ששכח אני תימני עם גנים טובים( חוץ מקמצנות לצערי הרב )הכל תקין
אני לא צריך כדורים עדיין עומד לי הזיין כשאני רואה בחורה יפה ברחוב

טוב לחזור ולדווח ולקבל תגובות

שיהיה לכולכם חג שמח וכשר תהנו מכל רגע ומכל יום שחולף כי הוא לא חוזר

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”