אנה מהגנג בנג = גמילה מלהיות שוגר דדי?
12הדיון מזכיר את הדיון על שרון.
כל אחד מחפש משהו אחר ולכל אחד תתאים בחורה מסוג אחר.
מי שמחפש חברה עם חום וחיבוקים אין טעם שילך למי שלא בקטע ומי שמחפש זיונים נטו אין טעם שילך למי שמספקת GFE.
אני אישית ממש לא מחפש GFE (הזיונים הכי כייפים היו לי בצעירותי לפני שהפכתי לזקן דווקא ברחוב) ולכן בנות כמו אנה או שרון מתאימות לי (ל GFE יש את החברה).
מי שמאונן לא מזיין
13הזמנתי את אנה לביתי מספר פעמים והדיווח נראה לי מוזר מכיוון שהבחורה נעימה מאוד חברותית ונהניתי לשוחח איתה גם מעבר לזמן המוקצב שיחות שגלשו לחיים הפרטיים ואני חייב לציין שבאחד מהפגישות גם אני לא הייתי בשיא חרמנותי אבל זה קורה אנו בני אדם לא מכונות אבל אני לא הבחנתי בשום קרירות יום טוב
15[QUOTE=אוליגופול]אותי דווקא מחרמן בנות כאלה מקצועיות. לא חושב שיש בזה רע[/QUOTE]
אני גם כך, זה מה שאמרתי כל אחד מחפש משהו אחר.
מי שמאונן לא מזיין
17קראתי את הדיווח של אשי בבוקר ממש לפני שיצאתי לעבודה ולא יכולתי להגיע למחשב הפרטי שלי עד עכשיו (חצות). תאמין לי אשי שכל היום בקושי עבדתי ורק ניסחתי בראש את התגובה שלי מפני שעשית עוול לאחת הנשים המדהימות, הנעימות, החמודות, המעניינות, הסקסיות והיפות שפגשתי.
בנתיים רבים מכם כבר תיקנו את הדיווח החמצמץ (סליחה, חמוץ) של אשי והעמידו דברים על דיוקם, אבל אני בכל זאת מרגיש שאני חייב להוסיף כמה מילים משלי.
אז מה תיאר לנו אשי? בחורה יפה וסקסית, שמגיעה בדיוק בזמן, משקיעה (שעה של זיון אינטנסיבי ואני בטוח שאשי לא ויתר על שניה) מעל ומעבר בשביל שאשי יהיה מרוצה ...
אני מכיר את אנה כבר כמה חודשים. אני למעשה מסכים עם העובדות בתאור של אשי - אנה יפה וסקסית להפליא - לא פצצה אלא פצצת אטום אמיתית. לאנה יש מוסר עבודה ויכולות יוצאות דופן וברגע שאנה תחליט לעבור לעבודה עם משכורת הרבה יותר נמוכה אני אעשה את הכל בשביל שהיא תעבוד בשבילי. נכון כתבו פה כמה לפני שהכל תלוי בכימיה וחבל שאשי לא הצליח להכיר את אנה יותר כאדם, אנה המפרגנת, החברה, המצחיקה.
אנשים כתבו פה על כסף ... אז אני רוצה לספר לכם שלפעמים, מאוחר בלילה, כשאני מרגיש קצת בודד ומתוסכל, אני שולח לאנה הודעה, ואם היא לא ישנה היא תמיד עונה לי. אם זה מסתדר אז אני מתקשר ואנחנו מדברים על החיים וזה עוזר לי מאוד. אז אני רוצה להודות לך אנושקה על הכל ותמשיכי להיות בדיוק כמו שאת!
18לכל החברים כולכם צודקים כל אחד והשקפתו ודעתו וכושר זיקפתו
תודה רבה על התגובות מקבל באהבה
לא כל מכסה מתאים לסיר
וכמו שנאמר וגם לי ברור לחלוטין הכסף עונה על הכל
למי ששכח אני תימני עם גנים טובים( חוץ מקמצנות לצערי הרב )הכל תקין
אני לא צריך כדורים עדיין עומד לי הזיין כשאני רואה בחורה יפה ברחוב
טוב לחזור ולדווח ולקבל תגובות
שיהיה לכולכם חג שמח וכשר תהנו מכל רגע ומכל יום שחולף כי הוא לא חוזר
19חולה על סקס צודק.מה אתה מצפה מבחורה עובדת? היא נותנת עבודה טובה וזהו נגמר.לפי הדיווחים פה כולם מרוצים ממנה.כמובן שבחורה פרטית שאתה מחזיק האינטרס שלה לדאוג לך טוב טוב כי אתה ספונסר טוב