כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 2 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

11
התחום היחיד שהגבר מטומטם בו זה תחום הדיונים !!! הרי יש הרבה היצע בשוק הזונות וכן המחיר אמור לרדת אבל ההיפך הוא מפני שהזמין עומד השכל בתחת או שהגברים סובלים מחוסר בטחון או שהכיעור מככב . בכל תחום כשההיצע גבוהה המחיר נמוך

12
תקראו את מה שכתבתי בפוסט הקודם למעלה, ישנה ירידה דרמטית בההיצע ב-10 השנים האחרונות, והרבה יותר קשה להביא בחורות עובדות מחו"ל, לשכור מקום, או לפרסם. זה לא במקרה שהמחיר נשאר קבוע או אפילו ירד בגרמניה וספרד ב-9 השנים האחרונות, בניגוד למדינת ישראל שמנהלת מלחמה מטורפת בנושא.

הבעיה היא בצד של ההיצע ולא בצד של הביקוש.

[QUOTE=Erer]התחום היחיד שהגבר מטומטם בו זה תחום הדיונים !!! הרי יש הרבה היצע בשוק הזונות וכן המחיר אמור לרדת אבל ההיפך הוא מפני שהזמין עומד השכל בתחת או שהגברים סובלים מחוסר בטחון או שהכיעור מככב . בכל תחום כשההיצע גבוהה המחיר נמוך [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

13
אם כל אחד יעשה קבוע ביד כל בוקר בבית ויחנך את עצמו שלזונה הולכים רק פעם בחודש וזהו אתה תראה שהאינפלציה הזו תתמתן.
אבל אם אנשים נכנעים ליצר שלהם ומוציאים סכומים שבמצטבר כמה שנים הם יכלו לקנות לעצמם דירה להשקעה נוספת אזי המחירים לא ישתנו.
ועכשיו מבוטלת הויזה בין רוסיה לישראל כל אחת יכולה לבוא ולצאת אין שום בעיה בהיצע לדעתי.
פשוט העיניים של הבנות נהיו גדולות וגם של אלה שמביאים אותן לארץ.
זה ברור שכולם בסיפור הזה רוצים לעבוד המינימום ולהרוויח מקסימום.
זה ממש כמו מחירי הסלולר לפני המהפכה של כחלון.
אנשים לא האמינו שניתן להוריד מחיר חודשי מ300 שקלים ל39 שקלים.
טוב שם משמן טוב

14
סתם להשוואה חבר נסע לחלונות האדומים באמסטרדם והוא זיין שם צעירה פצצת על ב350 שקל רק תראו מה המצב שלנו לשאר המדינות!
כיום כל נערה פרטית רוב רובם מבוגרות שלא הייתי משקיע במקרה הטוב 300 שקל ,דופקות מחיר של 500,600 ואפילו 1000 שקל!

15
וותיק היית צריך להסביר לה בהודעה שהמחיר הוא 100 בתחנה מרכזית וגם 50 לפעמים ושם מאחר ולא קבעתם ולא נכנסתם ואתם עדיין באוטו אתם לא מוותרים פשוט כולם פה בונים ציפיות ואז כבר מגיעים ואומרים לעצמם פרטית זה אי של הנאה רוגע ושלווה אז שיהיה ואחריי זה חושבים פתאום מה עשינו החוויה לא מצדיקה את זה .

תכתוב כמו למפגרים בכביש זה בין 50-100 בתחנה מרכזית בין 100 -130 ושלא תספר סיפורים .

יש בעיה של הצע בגלל הכלומניקים בכנסת שמייצגים אותנו .

עכשיו הם רוצים להכניס יתומים מוסלמים סורים לטפל בהם לתת להם משפחה מאמצת ואזרחות כדי שירצחו אותנו על חשבון משלם המיסים ובין לבין חוק זנות להפוך את הישראלים לא בדיוק גברים לעבריינים בתחום הזנות שכולנו יודעים שהוא פורח מחוסר ברירה אמיתי של הכונפות האנטיפאתיות המקומיות שהן כולן זונות עם מחיר גבוה יותר או נרקמוניות של שקרים וסיבונים לעתיד טוב יותר מהשקרן הממוצע .

תפסיקו להתבכיין או שאתם משלמים או שלא פשוט תורידו מינון או תכירו מישהי ראויה ואז עם קליק נכון אפשר להסתדר אתה לכמה שעות בהנחה או קוווקי בחצי מחיר .

16
[QUOTE=kobkob]אם כל אחד יעשה קבוע ביד כל בוקר בבית ויחנך את עצמו שלזונה הולכים רק פעם בחודש וזהו
[/QUOTE]

חלקכם הלא קטן נשואים, נכון??

מילא נפלתם והתחנתם עם הבחורה הלא נכונה, מילא היא כבר לא מושכת אתכם, מילא כבר נמאס לכם ממנה,
גם ככה היא טוחנת לכם את המשכורת, לפחות שתחזיר חלק מההשקעה, תזיינו אותה יותר, תזיינו בחוץ פעם בחודש (כשהיא בדגל אדום)

לזונה פעם בחודש, ועד 400 שקל!!!!!

17
[QUOTE=RUBI23]וותיק היית צריך להסביר לה בהודעה שהמחיר הוא 100 בתחנה מרכזית וגם 50 לפעמים ו

[/QUOTE]

אין לי זמן לתת הסברים לפוסטמות, הזמן שלי שווה כסף ,היא רוצה שעור פרטי ? שתקבע!! 100 שקל שעה, ואני לא מהמניאקים שממצציאים 45 דקות שעה אקדמית...

18
מחיר של 400 שח הוא סביר וצריך לחוקק חוק בעניין :)
אבל מדי פעם מותר להתפנק ולהגיע לאלפייה , שכל אחד יעשה את החישוב שלו ויהנה , כסף הולך כסף בא , ככה זה

אבל תמיד צריך לפעול עם הראש ולא רק עם הזין למרות שהוא לפעמים גורר אותנו למערות חשוכות ולא רצויות

אגב אני לא פונקציה , אני רווק

19
אני מאמין שלפורום יש כח
על כל אחד שכותב יש 100 שקוראים
על כל אחד שרשום -יש 1000 שלא רשומים
חייבים קצת משמעת עצמית
אם אנחנו נראה שלא משלמים יותר אז עליית המחירים תיבלם !

כמובן שיש כאלה שלא אכפת להם המחיר
ויש אוליגרכים
ויש דוגמניות -על
אבל רוב השוק -זה הממוצע -מעמד הבינים של הצרכנים והספקיות.
כ ו ח נ ו ב א ח ד ו ת נ ו !
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

20
אחים,
הרבה יותר נאה לוותר על התנסחויות כמו מטומטמת, בטח ובטח כשמתייחסים לסכומים.

גם אם בחורה מציעה את גופה בשביל כסף, לא תמיד היא זונה, לפחות בעיני. בהרבה מיקרים זאת המצוקה, לא הבחורה.
אבל גם אם מדובר בזונה, שרמוטה, זכותה לבקש, וזכותינו לא לשלם.
אף אחד לא חייב לאף אחד דבר.

האלימות הזלזול וחוסר הכבוד המינימלי הם היא חלק עצוב בהוויה הישראלית.
זה מתחיל "בשמאל הקיצוני", נמשך בכבישים, בתורים, באח הגדול, ובתוכניות הפוליטיות למיניהן.
בבתי הספר, בבתי החולים ובמגרשי הספורט...ואיפה לא.
וגם פה.

לא לעניין.
מספיק.

חג שמח.

טפל בחור שמאחור

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”