כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 16 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

152
1. רוני ממש לא היה הוגן היות ומי שעבר על חוקי הפורום לא משנה כמה לא פופולאריים הדברים שאמרתי היו זה הקוץ בתחת שקילל בשפת רחוב שאין נמוך ממנה. הוא זה שהיה צריך להיחסם ...אז צדק לא היה פה ואין אחד שיכול להתווכח על זה (תנסה שניה לשים בצד את חילוקי הדעות בינינו ותראה שאני צודק).

2. זה קורע אותי...במקום לומר לקוץ בתחת להפסיק לתקוף אותי אתם אומרים לי לקבל את מה שמלך השיימינג חסר הדיווחים הזה כותב עלי ולא להגיב. זה לא יקרה...

כל בר דעת מבין איפה הצדק פה. שימו את האשמה איפה שאתם יודעים שהיא כי אין לי שום כוונה לרשום עוד מילה בפורום הזה פרט להגיב להתקפות.

153
לחלוטין. אין לי שום כוונה להיות במקום שעושים איפה ואיפה בין משתמשים ויש חוסר צדק. קישקשתא משוטט פה כבר שנים ועוקץ משתמשים ללא דיווח אחד לרפואה, תוקף אותי ומחליקים לו על זה. אני כותב משהו שמה לעשות..זה מה שאני חושב...הדבר נרשם לא בקללות של עבריין אלא בשפה נאותה. ומה עושה שומר הסדר שהאדמין לא פה? חוסם אותי...זה חוסר צדק וכמו במקרה של עבריינות, שדברים כאלה מתחילים אני הולך.

בנושא המחירים אני יודע שיש אמת במה שאני אומר ושהפורום הזה הופך למקום רק לראוותנים שרוצים להראות כמה יש להם. אני לא באמת צריך את הפורום למידע...אני מוקד ידע בפני עצמי. הייתי פה ותרמתי מזמני למען אחרים בדיווחים. אותם אנשים שתוקפים אותי לא יכולים לסבול שמישהו אומר להם שהם עושים רע לאחרים. אני אמנם איחלתי רע לקומץ...אבל האנשים היותר אינטלגנטים פה מבינים שאותו קומץ עושה רע לעשרות אלפים. חבל שאלו שחושבים שאני צודק וכותבים לי בפרטי או אלו שלא אציין בשמות וכל הזמן כותבים את אותם דברים שאני כותב לא אומרים שום דבר בפומבי מפחד.

אני בחוץ פרט לכל פעם שיתקפו אותי.

154
טוב אין ברירה הייתי חייב להתערב. תםסיק לדבר בשם עשרות אלפים, זה שאתה אומר את זה לא עטשה את זה נכון. תפסיק להאשים אנשים שהם ברשעותם גורמים עוול, הם בסך הכל מדווחים על חוויות סקס וכמה שילמו עליהן. להתנהג כמו בת יענה ולקבור את הראש בחול, זה מה שאתה מבקש לעצמך, הוא רעיון אווילי וגרוע.
הקנאה מעבירה אותך על דעתך, תהיה שמח בחלקך ותפסיק חהסתכל על אחרים.

156

שבת "שלום" לכל החברים בפורום בדגש על "השלום".....

הפוסט ינעל עד לצאת השבת...........
בצאת השבת יועבר לקשקשת !
כולי תקווה, שכל מי שרצה להעביר כאן מסר (טוב או רע).
הבין, למד, והחכים שמילים רעות מובילות למריבות.....
מילים טובות מובילות לנשים וזונות.....
תודה......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

157
ניסיתי לגייס את שגלי הורום, ואת הצופים שלא רשומים בו , לחרם תעשייתי שאומר שהסכום המקסימלי שנשלם בבת ים הוא 400 שקל,

איך התפתח הנושא למריבות ועצבים אני לא יודע,
אבל דבר אחד אני יודע, ותרשו לי להשתמש בשפה אחו שרמוטה בוטה,

יש פה בפורום (ורואים את זה באשכול הודעות הזה ) אנשים דפוקים בראש, עכשיו ממש לא מעניין אותי כמה כל אחד תורם פה , אני מסוגל לזיין ב 200 שקל, את המג'ייפות בראשון, וזה לא משהו שמצדיק דיווח אירוטי, כי זה פשוט לא.

זה שיש פה אנשים שמוכנים לשלם אלפי שקלים לאקט אחד, סבבה להם, עכשיו ברור שהם דופקים את כולם,
אני מנסה להכניס פה לתודעה של החברים וגם של אוכלי החינם שצופים בפורום, את הנושא הכאוב שהמחיר עולה ללא הצדקה,
ובמקום לקחת את הנושא ברצינות, התפתחה פה מריבה מטופשת, ששקולה לזריקת רימון בתוך טנק,

מה אתם נורמאלים?? מה יש לכם?? "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" או במצב שלנו, המחירים עולים ואתנחנו נמשיך לצרוח וכמובן לשלם (אני בכל אופן ממש שלא...)

בחייאת אנשים, המצות עלו לכם למח? כולה שבוע בלי בירה, מה נסגר??? בכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכי

158
[QUOTE=ותיקק]ניסיתי לגייס את שגלי הורום, ואת הצופים שלא רשומים בו , לחרם תעשייתי שאומר שהסכום המקסימלי שנשלם בבת ים הוא 400 שקל,

איך התפתח הנושא למריבות ועצבים אני לא יודע,
אבל דבר אחד אני יודע, ותרשו לי להשתמש בשפה אחו שרמוטה בוטה,

יש פה בפורום (ורואים את זה באשכול הודעות הזה ) אנשים דפוקים בראש, עכשיו ממש לא מעניין אותי כמה כל אחד תורם פה , אני מסוגל לזיין ב 200 שקל, את המג'ייפות בראשון, וזה לא משהו שמצדיק דיווח אירוטי, כי זה פשוט לא.

זה שיש פה אנשים שמוכנים לשלם אלפי שקלים לאקט אחד, סבבה להם, עכשיו ברור שהם דופקים את כולם,
אני מנסה להכניס פה לתודעה של החברים וגם של אוכלי החינם שצופים בפורום, את הנושא הכאוב שהמחיר עולה ללא הצדקה,
ובמקום לקחת את הנושא ברצינות, התפתחה פה מריבה מטופשת, ששקולה לזריקת רימון בתוך טנק,

מה אתם נורמאלים?? מה יש לכם?? "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" או במצב שלנו, המחירים עולים ואתנחנו נמשיך לצרוח וכמובן לשלם (אני בכל אופן ממש שלא...)

בחייאת אנשים, המצות עלו לכם למח? כולה שבוע בלי בירה, מה נסגר??? בכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכי
[/QUOTE]
הפתרון מאוד פשוט,
לא לדווח על בחורות שלוקחות יותר מ500 שקל לשעה.
ולמחוק את האשכול המסרטן של דייט 69,שעד כמה שהוא תרם לי עד היום,הוא אחת הסיבות שהמחירים הגיעו ל1500 שקל.

159
אם ברצונך לעשות חרם צרכנים לדעתי עלייך לבקש מחפוזי איש האמת והעקרונות להצטרף
לתת לו להנהיג את החרם וייתכן שהדבר יישא פרי
חפוזי עמל קשות בעבר ואף השיג תוצאות חלקיות ולדעתי הישועה תבוא ממנו
כמובן שחפוזי בלבד יכול להחליט אם הוא מעוניין וחלילה איני יכול לנדב אותו אך זה צריך להיות הכיוון

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”