כ אירה וסבטלנה - פאטאייה? לא לא...רוסייה!! - דף 2 - סקס אדיר

אירה וסבטלנה - פאטאייה? לא לא...רוסייה!!

14
אז גם אני כמו רבים פה התלהבתי מהדיווח והחלטתי לנסות. בכל זאת, שתי בחורות זה חלום.
טלפון ליוליה וקבעתי פגישה. המחיר היה 700 לשעה בשביל בילוי עם אירה וסבטלנה יחד.
הגעתי אל הדירה ואת פני קיבלו שתי הבחורות. הן היו דיי מנומנמות וניכר היה שעבר עליהן יום קשה.
ישבנו בשתיקה כמה דקות בסלון בזמן שסבטלנה מעשנת סיגריה וכל הסיטואציה עצמה דיי מוזרה
עד שאירה הכריזה שנלך, נתנה לי מגבת ושלחה אותי למקלחת. חזרתי ופנינו למיטה.
נשיקות בגוף ופינוקים (למי שאוהב) ואז אירה ירדה למציצה בזמן שסבטלנה ממשיכה לנשק את הגוף.
באיזשהו שלב הן התחלפו בתפקידים. ביקשתי ששתיהן ירדו למציצה ביחד אך הן סירבו.
סירבו גם ללקק את הביצים או כל דבר אחר שם באיזור לצורך העניין.
אחר כך הלבישו קונדום (במיומנות מופלאה יש לציין) ואז אירה עלתה לרכיבה בכל מני תנוחות
בזמן שסבטלנה ממשיכה לנשק את הגוף ופשוט לשבת ליד ואז שוב הן התחלפו בתפקידים
תוך כדי החלפת הקונדום שבאמת לא מורגשת.
גמרתי פעם אחת בלבד (אני לא גומר כ"כ בקלות, אז אולי זה הגיוני) ולא נראה שזה הטריד אותן.
סה"כ היה נחמד, לא יותר. שתיהן באמת חביבות אבל לא היה שם מאמץ יוצא מן הכלל
או איזו חוויה אלוהית. היה סבבה, שירות ותשלום. לא אחזור לסיבוב נוסף.

אירה וסבטלנה - פאטאייה? לא לא...רוסייה!!

20
ממליץ בחום על אירה!
נכון, היא לא נראית כמו דוגמנית, לא דקיקה ולא יפייפיה בפנים, אבל כבר מזמן הבנתי שלא כל הנוצץ זהב. מה שחשוב זה הכימיה, הרצון להעניק חוויה מהנה, הסבלנות, האדיבות וכיו"ב...
אירה בשנות ה- 30, לא יודע לומר איפה בדיוק בעשור הזה, גוף סקסי - היא לא רזה מאוד אבל חטובה ומוצקה (בטן של אחרי היריון, כל השאר מתוח היטב), חזה בינוני-גדול. פתחה את הדלת בשמלה מחמיאה ועקבים.
התנשקנו דקות ארוכות לפני שנכנסנו למיטה וגם במהלך הזיון עצמו. GFE משובח, זרימה לכל התנוחות שביקשתי (לא ביקשתי משהו חריג). קונטרות נהדרות ב"דוגי". בכלל, היא הייתה מאוד סבלנית במשך כל הזיון (כולל לפניו ואחריו), הלוואי שכולן היו ככה.
היא לא עושה אנאלי, למי שזה חשוב לו.
חפשו "סבטלנה ואירה 2 חברות" תחת "תמונות אמיתיות דירות", יש שם תמונה אמיתית של אירה.
אגב, הן עברו מאזור בוגרשוב לירמיהו בצפון העיר.
אירה אמרה שתישאר כאן עוד כחודשיים.
אחזור בוודאות!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”