כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 14 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

131

מחר בערב רביעי בשעה 21:00 חוגגים עצמאות במפגש פיצוץ עם 3 בנות מדהימות.

אנה המדהימה האחת והיחידה Heart
מריאנה הסקסית,השופעת עם החזה הגדול Heart
וכוסית צעירה חדשה בת 21 בלונדינית שווה ביותר Heart

המפגש באזור המרכז והעלות 800 ש"ח למשתתף.
מי שמעוניין לבוא ולהצטרף מוזמן,נא להשאיר הודעה פרטית עם מספר טלפון ונתאם.

תודה וחג שמח אצבע למעלה

135
אתמול בערב היה עוד ארוע נהדר של חע"ס. הפעם הארוע התקיים במקום נחמד מאוד בדרום תל אביב. זה חדר גדול עם שולחן, כיסאות, כמה כורסאות, מזרונים וג'קוזי מחומם ונעים. בחוץ יש גינה עם דשא סינטטי, ספות, נדנדה וג'קוזי עוד יותר גדול שלא היה מחומם אבל יהיה כיף לשבת בתוכו בארוע צהריים ביולי - אוגוסט - חע"ס קח לתשומת לבך, צריך לדבר על זה עם הבנות - לערוך את כל הארוע בתוך הג'קוזי הגדול :-)

כמו תמיד, היה כיף לפגוש את כל החברים שאני מכיר ואת אנה הנפלאה.

היו הפעם שלוש בנות מדהימות - אנה הסקסית והמתוקה שאין מפגש בלעדיה ובשלב הזה, אם הייתי רוצה לתאר את כל מעלותיה, אז הפוסט הזה היה ארוך מידי. היתה מריאנה הסקסית השזופה, יחסית מלאה (יחסית לאנה, אבל עדיין חטובה בפני עצמה) שנתנה עבודה אינטנסיבית לאורך כל הערב והיתה אירה המדהימה. אירה היא חדשה בארץ, בחורה צעירה עם גוף חטוב ומדהים. נראה שהיא עדיין לא שמעה על קרם שיזוף כי כולה היתה אדומה חוץ מהפסים של הביקיני. זו היתה הפעם הראשונה של אירה ונדמה היה לי שבהתחלה היא היתה טיפה נבוכה, אבל היא נכנסה לעניינים מהר מאוד והתחילה להנות. אירה היא בחורה פשוט מדליקה ורציתי להתסכל עליה הרבה יותר אבל נאלצתי להיות עסוק עם האורחת שבאה איתי לפגישה הזו.

האורחת שלי היתה ידידה חדשה, אשה מבוגרת יחסית שמאוד התלהבה מהרעיון של הארוע הזה. כשנפגשנו היא סיפרה לי על החוויות המיניות העשירות שלה. ישבנו במסעדה בפגישה הראשונה שלנו ולאט לאט נפתחנו זה לזו. היא סיפרה לי על המסיבות שהיא השתתפה בהן - מסיבות שמתחילות ב-4 אחר הצהריים ונמשכות עד 4 בבוקר. באיזה שהוא שלב הפסקתי אותה ושאלתי דוגרי: "אני חושב שנפלת במקרה על האדם שממש מתאים לך. מה דעתך לבוא איתי היום למשהו קצת שונה והרבה יותר אינטנסיבי?" היא נדלקה על הרעיון. את הזמן עד לארוע העברנו בכיף אצלה בבית והגענו ממש בהתחלה.

האמת שלא עשיתי לה הכנה מתאימה לארוע של חע"ס. חשבתי שכמו שיש הכנה ללידה והכנה להנקה צריך לעשות קורס הכנה לאורגיה. אם מישהו מכם מנהל מכון להכשרות מקצועיות אז אני אשמח לדון איתו על הרעיון. אני חושב שנביא את אנה להיות מנהלת ההדרכה שלנו. בכל אופן, לא הכנתי את הידידה שלי כמו שצריך, ואחרי כמה דקות של הסתגלות היא החליטה שזה לא מתאים לה. יותר מידי אינטנסיבי (הסברתי למה את הסיבה), יותר מידי מכני בשבילה. הסברתי שכמו כל דבר בסקס, אחרי שמכירים את האנשים הכל נהיה הרבה יותר אישי ולא מכני בכלל, אם כי כמובן לא אינטימי, זה הרי כל העניין בארוע הזה - חוסר האינטימיות.

למרות כל זאת, התגפפנו לנו בחוץ, הכרתי לה את חע"ס ואת אנה, והיא נכנסה לג'קוזי החם ודי נהנתה. נפרדנו כידידים אבל למחרת קיבלתי ממנה הודעה שהיא לא תרצה לבוא איתי לפגישות נוספות מהסוג הזה. לא נורא - פה מתאימה האמרה שכתובה על שער מחנה הריכוז בוכנוולד - jedem das seine - כל אחד לעצמו, או בקצת פרשנות, כל אחד מה שמתאים לו.

136
[QUOTE=סופר לה טיב]המפגש התקיים?

יש דווחים?
[/QUOTE]

בטח שהתקיים וחייב לציין שהיה אחד המפגשים הכי טובים מאז שהתחלנו בזה.
היו בנות מדהימות,שלושתן היו נפלאות Hug
אנה כמובן שאין טעם להכביר מילים פשוט מדהימה,אלופה Heart
מריאנה הסקסית,נתנה עבודה ללא הפסקה Tongue
וכמו ש frid ו ohevyam חבריי הטובים ציינו אירה החדשה כוסית
פצצתית שהטריפה את כולם ונתנה שואו מהסרטים מוחא כפייה
ובאו חברה נהדרים כרגיל שעשו אווירה טובה בקיצור היה כיף מאוד מאוד אצבע למעלה

138
שלום לכול החברים האירוע היה מעולה תודה רבה לחולה על הסקס אתה בנאדם טוב :)
זאת הפעם השנייה שאני מגיע לאירוע שכזה ברצף בפעם הראשונה הגעתי כדי להשתתף אבל משהו לא הסתדר לי (יותר מידי אנשים, יותר מידי דברים קורים בו זמנית וקשה להתרכז). הפעם הגעתי רק למטרה אחת לסתכל והפעם הבנתי שזה לא בשבילי לבוא לצפות בכיף אבל להשתתף....לא יודע יכול להיות שאני התרגל עם הזמן. לגבי התיאור של הבנות ובמיוחד אירה ohevyam קלע בול אז אני לא הרחיב רק אציין שאירה באמת שווה סקסית ותוספת טובה. אירה זזה כמו רקדנית מכיוון שהיא באמת כזאת רקדנית אירוטית חבל שלא נתנו לה לבצע ריקוד אחד או שניים והיא צריכה גם מוזיקה נכונה בשביל להיכנס לאווירה (לפעם הבאה ). מכיוון ונתתי לטירה טרמפ חזרה הביתה יצא לי להכיר אותה יותר לעומק וזאת הפעם הראשונה שלה באירוע שכזה והיא פשוט לא ידעה מה לעשות ומה מצופה ממנה (ניסיתי להסביר לה כמה שאפשר ).
בנוסף הפעם הגעתי לא לבד הצטרפה אלי ידידה (מורה/ עורכת דין כמו שתיארו אותה חחח ) שלאור הסיפורים שלי רצתה לראות על מה מדובר. היא אוהבת לצפות באנשים עושים סקס (זה עושה לה את זה) אני מצרף את הביקורת שלה לדיווח שלי (למה אני חושב שזה יהיה יותר מעניין ממה שאני כתבתי?? :( )

"ביקורת:
הקונצפט מעולה! הייתי מצמצמת את כמות הגברים...שלושה לבחורה אחת נראה לי בול.
ובלי משחקי כדורגל, לא שאני לא אוהבת ספורט...פשוט זה הורס את האווירה...מוזיקה גם משחררת קצת וגם מוזיפה לאווירה.
עכשיו הביצוע: באתי להחרמן וציפיתי לראות תשוקה וזיון חייתי...בפועל מה שראיתי זה שתי בחורות (על אירה אני אדבר בנפרד) שדופקות עבודה עם ניתוק טוטאלי ממה שקורה...שתי מכונות משומנות. חבל, אם בחורה כבר מחליטה להגיע לאירוע כזה היא צריכה לאהוב את זה וכן, אני מאמינה שיש בחורות שזה הפאטיש שלהן.
אירה!!! כמה סקסיות יש בה!!!! היא מדהימה, בתור צופה מהצד היא ללא ספק הצילה את החוויה שלי.
נהנתי להסתכל עליה!!!
ולסיכום חברים - הייתי נפגשת עם אירה שתינו ונותנת לכולכם לראות איך עושים את זה ??"

זה מה שהיא כתבה לי אחריי שביקשתי

עכשיו לגבי החלק של באתי להתחרמן... היא כן התחרמנה אני צפיתי מהצד בכל האירוע ובמיוחד עליה ועל התגובות ואכן היו רגעים שבהם היא התחרמנה ראיתי את זה על הפנים שלה ובשפת הגוף שלה. אבל תאמינו לי אין מצב שהיא היתה מצטרפת לאקשן. היא בהחלט אהבה את אירה היא דירגה אותה במקום הראשון ובאמת ביקשה טלפון ויש מצב שמשהו יקרה במידה וכן היא הבטיחה לדווח לי בפרטים... אז נחכה ונראה ; )

139
אחרי המפגש האחרון שהיה מעולה נשחזר אותו
בחמישי הקרוב בצהריים באזור המרכז בשעה 13:00
עם הרכב של 3 בנות מדהימות :

אנה Heart
אירה Heart
מריאנה Heart

המפגש למשך שעתיים בעלות של 800 ש"ח.
מי שמעוניין להצטרף נא להשאיר הודעה
פרטית עם טלפון ונתאם.

תודה ושבוע מצוין אצבע למעלה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”