שלום לכול החברים האירוע היה מעולה תודה רבה לחולה על הסקס אתה בנאדם טוב :)
זאת הפעם השנייה שאני מגיע לאירוע שכזה ברצף בפעם הראשונה הגעתי כדי להשתתף אבל משהו לא הסתדר לי (יותר מידי אנשים, יותר מידי דברים קורים בו זמנית וקשה להתרכז). הפעם הגעתי רק למטרה אחת לסתכל והפעם הבנתי שזה לא בשבילי לבוא לצפות בכיף אבל להשתתף....לא יודע יכול להיות שאני התרגל עם הזמן. לגבי התיאור של הבנות ובמיוחד אירה ohevyam קלע בול אז אני לא הרחיב רק אציין שאירה באמת שווה סקסית ותוספת טובה. אירה זזה כמו רקדנית מכיוון שהיא באמת כזאת רקדנית אירוטית חבל שלא נתנו לה לבצע ריקוד אחד או שניים והיא צריכה גם מוזיקה נכונה בשביל להיכנס לאווירה (לפעם הבאה ). מכיוון ונתתי לטירה טרמפ חזרה הביתה יצא לי להכיר אותה יותר לעומק וזאת הפעם הראשונה שלה באירוע שכזה והיא פשוט לא ידעה מה לעשות ומה מצופה ממנה (ניסיתי להסביר לה כמה שאפשר ).
בנוסף הפעם הגעתי לא לבד הצטרפה אלי ידידה (מורה/ עורכת דין כמו שתיארו אותה חחח ) שלאור הסיפורים שלי רצתה לראות על מה מדובר. היא אוהבת לצפות באנשים עושים סקס (זה עושה לה את זה) אני מצרף את הביקורת שלה לדיווח שלי (למה אני חושב שזה יהיה יותר מעניין ממה שאני כתבתי?? :( )
"ביקורת:
הקונצפט מעולה! הייתי מצמצמת את כמות הגברים...שלושה לבחורה אחת נראה לי בול.
ובלי משחקי כדורגל, לא שאני לא אוהבת ספורט...פשוט זה הורס את האווירה...מוזיקה גם משחררת קצת וגם מוזיפה לאווירה.
עכשיו הביצוע: באתי להחרמן וציפיתי לראות תשוקה וזיון חייתי...בפועל מה שראיתי זה שתי בחורות (על אירה אני אדבר בנפרד) שדופקות עבודה עם ניתוק טוטאלי ממה שקורה...שתי מכונות משומנות. חבל, אם בחורה כבר מחליטה להגיע לאירוע כזה היא צריכה לאהוב את זה וכן, אני מאמינה שיש בחורות שזה הפאטיש שלהן.
אירה!!! כמה סקסיות יש בה!!!! היא מדהימה, בתור צופה מהצד היא ללא ספק הצילה את החוויה שלי.
נהנתי להסתכל עליה!!!
ולסיכום חברים - הייתי נפגשת עם אירה שתינו ונותנת לכולכם לראות איך עושים את זה ??"
זה מה שהיא כתבה לי אחריי שביקשתי
עכשיו לגבי החלק של באתי להתחרמן... היא כן התחרמנה אני צפיתי מהצד בכל האירוע ובמיוחד עליה ועל התגובות ואכן היו רגעים שבהם היא התחרמנה ראיתי את זה על הפנים שלה ובשפת הגוף שלה. אבל תאמינו לי אין מצב שהיא היתה מצטרפת לאקשן. היא בהחלט אהבה את אירה היא דירגה אותה במקום הראשון ובאמת ביקשה טלפון ויש מצב שמשהו יקרה במידה וכן היא הבטיחה לדווח לי בפרטים... אז נחכה ונראה ; )