כ חדשה באתר הלבן/ליזה1000-הערת אזהרה - דף 2 - סקס אדיר

חדשה באתר הלבן/ליזה1000-הערת אזהרה

11

אנשים שמשלמים סכומים גבוהים לזונות - מתביישים בכך לאחר מעשה...מבינים את גודל הטעות שעשו...

זה מה שקורה בשרשור של 'דייט69', וגורם להטעייה של רבים.

בדומה לידידינו rijekstrat, אנשים ששילמו סכומים גבוהים לזונות 'דייט69', מספרים ששילמו 500 ש"ח, או אפילו (במספר פעמים) זיינו בחינם....

המגביה עוף - ירחיק ראות

15
חמודים יקרים

תודה על הערעור הקל של האמינות שלי. זה חשוב לי נורא:)

כפי שהבהרתי לא רק שלא שילמתי לבחורה 1000 - היא אפילו לא דורשת 1000. אתם יכולים לבדוק בעצמכם [למרות שאני מפציר בכם שלא לבזבז את הזמן]. ככה היא מופיעה באתר הלבן ובגלל זה קראתי לפוסט בכותרת הזאת.
בסופו של דבר אני מנסה להציל אותכם מלזרוק 500 שח לפח [זה הסכום ששולם!. לפח]. אתם יכולים להמשיך לא להאמין - אז לכו זרקו את הכסף שלכם שם...נורא פשוט.
לא מדבר משום פוזיציה ולא אכפת לי מכלום האמת. בנאדם בא לסייע ל"חברים" [אנחנו לא באמת חברים לכלום כן?] ומתוודה שנפל. מה הוא מקבל במקום? חרא לפנים [ועוד מבחוריקו חמדמד עם 19 דיווחים. תודה נשמה. הייתי צריך את זה]

נכון שמביש שנפלתי אבל לא ב- 1000. אם הייתי נופל בסכומים גבוהים יותר הייתי מתוודה כי בשביל זה קיים הפורום הזה למה נראה לכם שאני גם מתוודה וגם משקר? חבורת הזויים שרק מחפשים להתכתב כל היום.

ואם מישהו היה אצלה ויש לו חוויה אחרת/מתקנת אז תפדאל אחינו דווח וזכה אותנו ברבים. חבורת קשקשנים נפלאה שכמותכם

16
[QUOTE=rijekstrat]
ואם מישהו היה אצלה ויש לו חוויה אחרת/מתקנת אז תפדאל אחינו דווח וזכה אותנו ברבים. חבורת קשקשנים נפלאה שכמותכם

[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה

אל תתייחס, עדת זקנות ממורמרות, תן להם להמשיך לנבוח.
תודה לך על הדיווח המועיל והממצא.
אני מאמין לך ובטוח שעוד הרבה, אבל בלי קשר לזה, לא מבין מה עשו סיפור מהמחיר...

קנאה תעוור עיני חכמים ורואים למרחוק.קריצה

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

17
דווקא ממני היא כן ביקשה 1000 ש"ח, אחרי חצי דקה ירדה ל700.. אמרתי לה שהיא חיה בסרט ואחריי זה לא ענתה לי..
זה היה לפניי שבועיים, יש מצב שהיא הבינה שאף אחד לא ישלם לה את זה..
בכל אופן, לפי התמונות שלה.. גם ב 400 לא הייתי הולך ואכילס עם הסטנדרטים שלו היה קונס אותה ב100 ש"ח ומבקש החזר על הדלק לאופנוע. לא מומלץ לדעתי.

20
וואלה לא מבין אתכם. אומרים לכם הבחורה פצועה קשה, מוצצות עם קונדום ועוד מבקשת 1000 שקל!
אבל לא.. "אמרת שיש לה ציצי גדול אז אני סקרן". וואלה. לך במחיר הזה קח לך שני זוגות ציצים של בחורות פי 2 שוות ממנה. מה העניין??
ועוד יש לה איתה שתי בחורות בדירה שרק רואות איך היא שמה מודעה על 1000 שקל ומקבלת טלפונים. מה אתם חושבים שהם יעשו אח"כ? שלא לדבר על כל החברות של החברות שישמעו על זה. מה אתם חושבים שרק לנו יש פורום?
זה הבעיה שאין כזה דבר אצלנו חרם צרכנים. כולם חושבים שהם הכי חכמים.

בחורה כזאת לא צריכה לקבל אפילו הודעה בוואטסאפ! נקודה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”