כ ניקול: דיווח התרשמות - דף 5 - סקס אדיר

ניקול: דיווח התרשמות

41

ספר לי: איך אתה מסיק ש'רוגא' היא הפקידה של ניקול?
מה הראיות לכך?
ואני מתכוון, ראיות שתוכל להביא בפני בית משפט, והוא יקבל אותן.....

הרי אני ואתה יודעים אותו דבר מי זה 'רוגא'.
ואני לא יודע...
אז אם אותו דבר - גם אתה לא יודע...

המגביה עוף - ירחיק ראות

43
איצ... יש לך דרך מאוד מעניינת להסיק מסקנות הראיות שלי ללא צל של ספק קבילות בבית המשפט של הפורום.
[QUOTE=קישקשתא] הוא יודע כי הוא גאון, סוג של עילוי...[/QUOTE]
נכון מאוד קיש הקשיש... בזכות היכולות המדהימות שלי אני יודע לאתר פקידות ויחצנים לכן הפכתי לצייד היחצנים לכן ירשתי אותך...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

44
תכליתי וקצר, לא יפה אבל שווווווה הבחורה תחת בכל פוזיציה במלוא העוצמה לקראת הסוף עוד הרכבתי אותה יושבת עלי באחורי עד הסוף,
לפני גמירה יצאתי נתנה שאיבה טובה וליקקה עד תום,
לחזור??? נראה
הדוקטור תמיד עם זרג מוכן

45
תקשיבו טוב
ניקול מדהימה!
נכון, היא לא מלכת היופי אבל המרחק בינה לבין מכוערת הוא מרחק של שנות אור! הוא חמודה לאללה ויש כאלה שממש אוהבים את היופי שלה (בול הבת של השכנה ממול). היא חלקה בכל הגוף, סופר נקייה והיגיינית, אין אצלה בלקסיקון את המילה "תקתוק", תמיד מתקלחת (לפני ואחרי), תמיד מריחה טוב והכי חשוב היא תמיד תמיד תמיד תמיד! מנסה ומשתדלות לרצות אותך. היא הבחורה הכי שווה היום בתחום לדעתי (כולל כל אתר אחרי שמפרסם היום - 69, הצהוב, הכתום וכו'). היא החבילה המשתלמת לגמרי!

קצת יותר קצר וענייני -
פנים 7 לדעתי
גוף 7
היגיינה 10
דיסקרטיות 9
שירות 100
תמורה לכסף - הכי שווה שאפשר למצוא היום.

דרך אגב, היא תמיד מחייכת וחמודה! אין עלייך ניקול

46
אני לא פקידה אני משתמש רגיל כמוך לא הגבתי לפני כי לא היה אפשרות אני סהייכ חדש ולא קבוע כן
פשוט היה לי חוויה מצוינת עם ניקול עז החלתי לרשום ולפרגן לבחורה
וכמו שרואים אני לא יחיד שרושם את זה כולם מסכמים איתי

47

הייתי אצלה היא ממש נחמדה יודעת עברית !
אפשר לעשות הכל גם אנאלי גם אפשר לרדת לה וגם נשיקות
ממש הישג גדול במונחי התאגיד
הכל מגיע עם חיוך גדול
אחלה בחורה גם יפה גם שיער חלק ארוך
גם היגיינית גם דירה דיסקרטית

48
ניקול נחמדה ולבבית. גרה בישראל. פרצוף נאה, גוף סבבה. ה-מינוס: שקיות שוקו.
מחפה בשירות מכל הלב: אנאלי כלול במחיר. רימינג חודרני. גמירה בפה.
בקיצור- עסקה משתלמת. 500 שח לפעמיים, ולא ויתרה...

50
דיווח ראשון שלי בפורום.

ביקרתי את ניקול פעמיים בחודש האחרון. כפי הנאמר כאן בשרשור - הבחורה נחמדה, נראית טוב מאוד. קטנה וקומפקטית, גוף טוב, עור חלק ונעים למגע, פנים יפות, חיוך כובש. ציצים - עליהם דובר רבות, אכן שקיות שוקו (בלי השוקו). שוקלת לעשות ניתוח לשיפור המצב חיוך. גרה בישראל מספר שנים.

ניקול נמצאת בבניין חדש יחסית בבת-ים. בניין מגורים רגיל, חניה בשפע ממש מתחת לבית - מאוד נוח לעומת תל-אביב למשל.

תיאום נוח, מגיע לכתובת, מתקשר ועולה במעלית (אומר יפה שלום לשכנה). ניקול פותחת את הדלת, לבושה בתחתוני תחרה וגופיה. מחייכת, מנשקת, מחבקת, מזמינה לכוס קפה. מאחר וזהו כבר מפגש שני שלי איתה, הקרח כבר נשבר והעניינים זורמים ממש טוב. מכינה קפה, אני בינתיים קופץ למקלחת. יוצא ומיד ניקול נכנסת להתקלח. יש לאמר כי ניקול בחורה היגיינית מאוד - מקפידה להתקלח לפני כל אקט. יוצאת מהמקלחת, יושבים לשתות קפה בפינת אוכל (ממש כמו חברים וותיקים), לא עובר הרבה זמו והיא מתחילה לשלוח ידיים. בגלל ששנינו במגבת, העניינית מתחממים מהר וניקול יורדת למציצה. המציצה מושקעת, אם כי לא מאוד מעמיקה - היא משתדלת אך לא מצליחה להכניס את כולו. ליקוק ביצים מעולה.

עוברים למיטה בחדר שינה - ממשיכה במציצה ועוברת ל-69. הכל שם נראה ומריח נפלא וכמובן טעים מאוד.

הגומי כבר מולבש והיא מתחילה ברכיבה. הכל צר, רטוב ונעים והיא זזה מצויין. עוברים לדוגי ואחרי כמה דקות - היא מוציאה את הזין שלי מהכוס שלה ומכניסה לחור השני (הכל ביוזמתה ובשליטתה המוחלטת). בדרך כלל הכניסה לתחת היא יותר איטית וזהירה - אבל איתה זה מרגיש ממש כמו החור "הרגיל". נכנס - ויאללה, לעבודה בכל המרץ. הכל נקי, אין ריחות או תקלות אחרות.

כמה דקות של אנאלי עצבני (היא כל הזמן מבקשת חזק, חזק) - היא קמה ומובילה אותי לסלון. ממשיכים בשלל התנוחות - מקדימה, מאחורה, מלמטה, מלמעלה, מהצד... תענוג צרוף. מרדיש כמו בסרט פורנו. היא גונחת ומבקשת עוד, עוד, חזק, חזק ...

כבר לא יכול להתאפק - והגמירה בתוך הגומי כבר פה. מיוזעים, מתנשפים, נחים כמה דקות - ולמקלחת. לא מסתכלת על השעון, הכל מאוד רגוע ונינוח. יוצאים למרפסת (יש נוף), היא מעשנת סיגריה, אני מסיים את הקפה. נכנסים לסיבוב השני - אבל אני עייף מדי בשביל זה. מסז' נעים, קצת שיחה (אני דובר רוסית, אז אין שום בעיה), פוצי-מוצי - ויאללה, צריך ללכת.

לסיכום - ניקול היא בחורה מתוקה, ממש הבת של השכן ממול. השירות שלה מעל ומעבר. אחזור גם אחזור.
500 ש"ח לשעה (כולל אנאלי).

מראה - 8.5 (בגלל החזה)
גישה - 10
ביצועים - 10
היגניינה - 10
מיקום - 10

מקווה שאהבתם את הדיווח קריצה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”