שלום לכל החברים!
בימים האחרונים מישהו כתב כאן שנפגש עם אירנה.. שמוכרת לי מהביקור הקודם שלה. בירור קצר הביא אותי ואת הגברת למפגש חזיתי ומהנה.
הבחורה בתל אביב, מפגש איתה מצריך: מיקום!!
בעבר דיווחתי בצורה מסודרת על דגימה שלה בשירשור: מילפיות או לא להיות, לנוחותכם הקישור:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=49459&KW=%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%A0%D7%94+%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%AA&PID=394038#394038
אירנה בחורה יפה, לעיני אירנה מורגשת עם קלאסה "..המראה והלוק שלה עושה לי את זה.." נפגשתי אותה פעמיים השבוע: חייב לציין שבבחינה חוזרת של הגוף.. נראה שהגוף לא מושלם כפי שחשבתי בעבר. אבל הגברת עם גוף טוב, חלק, בחורה רזה. גובה: 182 הבחורה רווקה ולפני לידות. גיל פורמלי ומייצג: 39. הבחורה גבוהה ולמרות זאת עם בית כנסת צר, נקי, מריח מצויין ומגיב טוב.
לגבי ביצועים הבחורה עם מכוונות לקלאסי ואורלי, הבחורה נקייה, האישיות שלה מקסימה וכבשה אותי לגמריי, קיבלתי תחושת GFE מדהימה, זרמה איתי לנשיקות מכל הלב, מניח שיש תלות בחיבור (בדיווח שקראתי שהביא למפגשים המחודשים הבחור תיאר שעבר בהצלחה את מבחן גלידה והמשיכה איתו לחדר) הבחורה מקסימה, מריחה טוב ועם נפש עדינה.
לדעתי הבחורה לא מתאימה לקבלני עפר/הורסי קירות.
לגבי אנאלי, לא התקדמה בעניין ולא היה כלום למעט תחילת אצבע למרעום תוך כדי ולקראת גמירה שלה. בין לבין תמיד מתקלחת. מקבלת הכוונה בכייף ובהבנה.
רמת המחיר, הבחורה הבינה וזמינה
במחיר: 500-550 לשעת מפגש. היא לא לחוצה ולא סופרת דקות ולא ניהלה איתי מאבק על זה.
אירנה לא סיפקה לי רימינג, אנאלי ושאר מתוקים.. אבל נהינתי לפגוש אותה, והתאים לי להיפגש איתה שוב. תיאום נח, אנגלית טובה, דייקנית לו"ז הגעה, מפנקת במגוון תנוחות ותפילות. מפנקת באהבה מציצה חשופה.. חייב לציין שקיבלתי טובות יותר. אני אוהב לגוון ולא להשריש אצל אותה גברת.. אבל שמחתי לחזור ולהיות איתה. למרות שאם פעם חשבתי שהיא נורמטיבית ומגששת את התחום, ברור לי כעת שהיא עברה והתנסתה והביקור בארץ מקצועי וממוקד לעניין.
היא איתנו עד אמצע יולי +/-,
נייד: בפרטי, לא רוצה כלום בתמורה אבל אם יהיו מאות מבקשים לא נפיל את הרשת.. :)
מאחל לכולם מפגשי פצצה ששווים דיווח
ואם לא גם חשוב לדווח
מחירי הטיסות יורדים.. תתכוננו ותחסכו $$ היורדות בדרך
איש מטה
אירנה תיירת - ת.ז התנך: 1693661224
1מכור לפירוק והרכבה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה