כ אירנה תיירת - ת.ז התנך: 1693661224 - סקס אדיר

אירנה תיירת - ת.ז התנך: 1693661224

1
שלום לכל החברים!
בימים האחרונים מישהו כתב כאן שנפגש עם אירנה.. שמוכרת לי מהביקור הקודם שלה. בירור קצר הביא אותי ואת הגברת למפגש חזיתי ומהנה.
הבחורה בתל אביב, מפגש איתה מצריך: מיקום!!

בעבר דיווחתי בצורה מסודרת על דגימה שלה בשירשור: מילפיות או לא להיות, לנוחותכם הקישור:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=49459&KW=%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%A0%D7%94+%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%AA&PID=394038#394038

אירנה בחורה יפה, לעיני אירנה מורגשת עם קלאסה "..המראה והלוק שלה עושה לי את זה.." נפגשתי אותה פעמיים השבוע: חייב לציין שבבחינה חוזרת של הגוף.. נראה שהגוף לא מושלם כפי שחשבתי בעבר. אבל הגברת עם גוף טוב, חלק, בחורה רזה. גובה: 182 הבחורה רווקה ולפני לידות. גיל פורמלי ומייצג: 39. הבחורה גבוהה ולמרות זאת עם בית כנסת צר, נקי, מריח מצויין ומגיב טוב.

לגבי ביצועים הבחורה עם מכוונות לקלאסי ואורלי, הבחורה נקייה, האישיות שלה מקסימה וכבשה אותי לגמריי, קיבלתי תחושת GFE מדהימה, זרמה איתי לנשיקות מכל הלב, מניח שיש תלות בחיבור (בדיווח שקראתי שהביא למפגשים המחודשים הבחור תיאר שעבר בהצלחה את מבחן גלידה והמשיכה איתו לחדר) הבחורה מקסימה, מריחה טוב ועם נפש עדינה.
לדעתי הבחורה לא מתאימה לקבלני עפר/הורסי קירות.

לגבי אנאלי, לא התקדמה בעניין ולא היה כלום למעט תחילת אצבע למרעום תוך כדי ולקראת גמירה שלה. בין לבין תמיד מתקלחת. מקבלת הכוונה בכייף ובהבנה.
רמת המחיר, הבחורה הבינה וזמינה
במחיר: 500-550 לשעת מפגש. היא לא לחוצה ולא סופרת דקות ולא ניהלה איתי מאבק על זה.

אירנה לא סיפקה לי רימינג, אנאלי ושאר מתוקים.. אבל נהינתי לפגוש אותה, והתאים לי להיפגש איתה שוב. תיאום נח, אנגלית טובה, דייקנית לו"ז הגעה, מפנקת במגוון תנוחות ותפילות. מפנקת באהבה מציצה חשופה.. חייב לציין שקיבלתי טובות יותר. אני אוהב לגוון ולא להשריש אצל אותה גברת.. אבל שמחתי לחזור ולהיות איתה. למרות שאם פעם חשבתי שהיא נורמטיבית ומגששת את התחום, ברור לי כעת שהיא עברה והתנסתה והביקור בארץ מקצועי וממוקד לעניין.

היא איתנו עד אמצע יולי +/-,
נייד: בפרטי, לא רוצה כלום בתמורה אבל אם יהיו מאות מבקשים לא נפיל את הרשת.. :)

מאחל לכולם מפגשי פצצה ששווים דיווח
ואם לא גם חשוב לדווח
מחירי הטיסות יורדים.. תתכוננו ותחסכו $$ היורדות בדרך

איש מטה

מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

4
שרשה לה פן ובמבה אדומה, מידע קצר אצלכם בתיבה.

המספר של הצדקת ניתן למס' חברים, בעקבות מידע, פניות וכמה ריקושטים שקיבלתי אני מבקש להוסיף מדעתי לגבי יצירת קשר עם נותנות שרות. מטרת דבריי היא להוסיף, לחלוק ולא לעצבן או לחנך. הכל במטרה שכולנו נגיע לעוד נותנות שירות מרוצות. אני מקווה שיהיו כאלו שדעתי תשמש להם כדיעה טובה לייחוס.

אני מעריך מאוד את היכולות של האנשים כאן! כל אחד והנסיון חיים שלו ולטובת זה היתרון הענק של המקום כאן. בלעדי החברים פה הייתי מבלה שעות בחדר ולא מגיע לפסגות שאותן אהבתי!

כותב לגבי כמה נקודות כמו: תזכור הפורום, התנהלות כשיש מחלוקת בהתקשרות עם הגברת כמו מה כלול באקט, מחיר וכד'.

הבחורה ובכלל בחורות רוצות למקסם את הרווח. זה לגיטימי שינסו להוציא יותר ובטח לגיטימי שאנחנו נרצה בפחות!

* כשאין הסכמה על סכום או שיש מחלוקת כזו או אחרת! מקפיד לא לפגוע בבחורה.. בוחר להשתמש בדיפלומטיה ולהישאר מכבד. זה לא יתרום שאייצר לבחורה פגיעה או עוגמת נפש.. גם ככה הסיטואציה לא פשוטה לחלק מהן.
ממליץ לעשות הערכה לגבי המרחק במחלוקת, אם אנחנו לא רחוקים ברמת הציפיות יש סיכוי טוב ליישב מחלוקות בתקשורת טובה, בנעימות מבלי לפגוע.

** השוואה בין בנות:
אני מקפיד לא לתת לצדקת מידע השוואתי מול אחרת.. מקפיד כי מבחינתי זה מבוסס על ערך כבוד לבחורה.
לדוגמא: קרה לי שנתקלתי בקשישה (מבחינתי) שדורשת סכום לא ראליים ביחס אליה. זה הסכום שמבחינתה נראה לה מתאים כי מבחינתה היא מיוחדת.. לא תמיד יש להן את כל המידע, אולי מגששת.. אומר מה יכול להתאים לי. אבל נימנע מלהשוות או לומר שיש פצצות-על, כוסיות שלוקחות חצי ממנה. זה לא יעשה לה טוב שאוכיח אותה והיא בטח לא תגיד לי: יאללה ניפגש ב 200 ותיקח על עצמה את מימון החדר.
ברוב המקרים, אפשר לחזור מחדש בהמשך עם גישה קצת אחרת ואם מתאים לה והיא עשתה עבודה עם עצמה היא תתגמש.

*** תזכור הפורום בהתנהלות ראשונית מול הצדקת:
נכון שהאתר פה לא כמוס אבל הרבה לא יודעות עליו! חשוב לי לידע כי אולי יש מיעוט שמשתמש בפורום כתקדים: "..כתבו בפורום סקס שאת עושה כך.. מלקקת ככה.. רשום שאת נפגשת בשביל פחות.. או לא יודעת למצוץ.."
אין לצפות לתגובה: אוקיי, אם רשום אז אמצוץ חשוף.
לעיתים עצם הידיעה שהיא חשופה ברמה פומבית תגרום לה לברוח. נתקלתי בפרופילים שמדווחים כאן ובפועל הבחורה מיהרה למחוק תמונות ולסגור פרופיל. חלק מהן תיירות שמשמתשות בפרופיל עם פרטים אמיתיים להשלמת הכנסה לכל סוגיה!!

**** ככל שארבה בדרישות המחיר עולה:
ממליץ להשתמש במידע העצום שיש בפורום. להיעזר אחד בשני. אני נוהג לבקש מהבחורה את הקריטי מבחינתי כבסיס למפגש טוב.
יש דברים שאדע להוציא תוך כדי מפגש גם אם לא הבטיחה מראש. ומבחינתי זה בסדר להגיע למפגש כשיש גם את האלמנט של השכיבה על הגדר.. חוסר וודאות שאני מוכן לקבל בשביל המפגש עם הגברת.

כתבתי מתוך כוונה שהמידע ביננו יביא למפגשי שיא לכולנו!

איש מטה
מכור לפירוק והרכבה

5
גם אני הייתי עם אירנה....
היתרון אצלה זה הגובה והקלאסה....כפי שציין איש מטה.
שולחת תמונות של אישה חסודה וצנועה בווטסאפ.....אבל מחיר של רחב הז.......
מצטרף לפותח הפוסט
לא מתאימה לקבלני שיפוצים.....יותר למחפשי GFE....
כי האדם עץ השדה

8
שלום לכל החברים,
ראיתי שבודדים דיווחו.. מעדכן שנמצאת בארץ עד סוף החודש.

למרות שאני בקטע של גיוון, במהלך התקופה האחרונה נפגשתי עם אירנה מס' פעמים, מראש אומר שאני לא אובייקטיבי אבל מבחינתי הבחורה פשוט מלכת GFE.
יתכן שבגלל מפגשים חוזרים נוצרה אינטימיות כייפית וזרימה בינאישית.
הבחורה עם אנגלית טובה, דייקנית ולא מבריזה. מתנשקת ברמת התאבדות! על הביצועים יש תיאורים בהרחבה, אישיות מקסימה, נקייה, לא מסתכלת על השעון וקיבלה בארץ גוון שזוף בעירום.
הבחורה גבוהה וכל פעם שאני תוך כדי מסתכל ורואה אותה צרה כל כך שזה מדהים.

נמצאת בתל אביב ויש צורך במיקום - לא אופציה זולה. מהנסיון שלי המפגשים איתה פשוט בילוי.. מבחינתי המדד הוא שלמחרת אני מרגיש את הרגליים טוב כלאחר אימון רציני

איש מטה
2.8.17: מעדכן שהבחורה סיימה את הביקור בארץ
מכור לפירוק והרכבה

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”