מאחר והיה נחמד בפעם הראשונה (לא דיווחתי. יצאתי קקה) ביקרתי בשנית את העלמה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16980
עברה לדירה מפוארת בסמוך לבן יהודה עם עוד כמה נערות עובדות ונעליים של גברים בכניסה. כשניגשתי למקלחת אחרי הפעם הראשונה חיפשתי סבון שנגמר ופתאום מצאתי חפיסת תרופה בשם ZOVIRAX. לא ידעתי מה זה ובטיפשותי לא שאלתי. שיננתי את השם. כשירדתי לאוטו, עשיתי גוגל וקיבלתי חום: מסתבר שזה לטיפול בהרפס!!! הרפס!!!! מאחר ולחדרה של העלמה יש שרותים ומקלחת צמודים, חזקה עליה שמדובר בתרופה שלה ולא של שותפותיה לדירה... כל הדרך חזרה הביתה בפקקים לכיוון נתניה הייתי בפאניקה. למען האמת, גם עכשיו. החלטתי שאני לוקח הפוגה ארוכה מכל החרא הזה.תעשו עם המידע הזה מה שאתם מוצאים לנכון.
מוגש כשירות לציבור הזיינים באשר הם.
אוליוויה - אזהרה חמורה!!!
3[QUOTE=Daniel90210]תודה רבה על האזהרה גבר !!
מעבר למשחת הזובי-רקס , התמונות החדשות של אוליוויה ניראות סוף הדרך
מחרמנות בטירוף במיוחד התחת העגול והבולט.
אפשר קצת פרטים על המראה שלה , פנים גובה , ובמיוחד השירות שהיא נותנת ?
האם ניתן לגמור לה על הטוסיק או על החזה או בפה ?
תודה על העזרה
[/QUOTE]
דניאל, אתה באמת בחור לענין, מגיב בצורה עניינית ולפעמים בוטה ומצחיקה, אבל בשורה התחתונה, תוספת חיובית לפורום.
הענין הוא, הבן אדם מדווח על האפשרות הסבירה להידבק במחלת מין, וכולו נסער ונפחד, ואתה עדיין שואל אותו פרטים על הבחורה.
זה לא נתפס, זה מצביע על התמכרות קשה לדירות מחולקות ידידי, תעשה חושבים, אייך למרות הסיכון הברור, אתה לא מסוגל להפסיק.
אני למשל, כשדיווחו על לידייה כנושאת מחלה, הזדעזעתי מאוד, ואחרי שקראתי את כל "הראיות" מיד הרגעתי את עצמי.
כי ידעתי שהבחור ההוא הגזים, בעצם, גם להגזים הוא לא ידע, והביא תמונות ומידע שלא קשורים בכלל למציאות.
אבל עדיין חששתי, וקיבלתי מעצור לדירות.
בסופו של דבר הכל היה אזעקת שווא, גם הבדיקות יצאו שליליות, וגם היה עוד בחור שהלך אליה לבדוק ומצא שהכל זה עורבא ופרח.
עכשיו אני הולך לטור של רוני, להגיב שם, תקרא אח''כ.
מעבר למשחת הזובי-רקס , התמונות החדשות של אוליוויה ניראות סוף הדרך
מחרמנות בטירוף במיוחד התחת העגול והבולט.
אפשר קצת פרטים על המראה שלה , פנים גובה , ובמיוחד השירות שהיא נותנת ?
האם ניתן לגמור לה על הטוסיק או על החזה או בפה ?
תודה על העזרה
[/QUOTE]
דניאל, אתה באמת בחור לענין, מגיב בצורה עניינית ולפעמים בוטה ומצחיקה, אבל בשורה התחתונה, תוספת חיובית לפורום.
הענין הוא, הבן אדם מדווח על האפשרות הסבירה להידבק במחלת מין, וכולו נסער ונפחד, ואתה עדיין שואל אותו פרטים על הבחורה.
זה לא נתפס, זה מצביע על התמכרות קשה לדירות מחולקות ידידי, תעשה חושבים, אייך למרות הסיכון הברור, אתה לא מסוגל להפסיק.
אני למשל, כשדיווחו על לידייה כנושאת מחלה, הזדעזעתי מאוד, ואחרי שקראתי את כל "הראיות" מיד הרגעתי את עצמי.
כי ידעתי שהבחור ההוא הגזים, בעצם, גם להגזים הוא לא ידע, והביא תמונות ומידע שלא קשורים בכלל למציאות.
אבל עדיין חששתי, וקיבלתי מעצור לדירות.
בסופו של דבר הכל היה אזעקת שווא, גם הבדיקות יצאו שליליות, וגם היה עוד בחור שהלך אליה לבדוק ומצא שהכל זה עורבא ופרח.
עכשיו אני הולך לטור של רוני, להגיב שם, תקרא אח''כ.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
4הרפס, לחלק גדול מאיתנו יש, ולרוב הזונות(סטטיסטית, לרבע מהאוכלוסייה יש נגיף הרפס, אז כמובן שגברים שמקיימים סקס עם נשים מפוקפקות, כמונו, יש הרבה יותר. זה שנדמה לך שאתה נקי מזה, לא אומר שאין לך נגיף חבוי) . מילא HIV, אפשר להילחץ. אנחנו הולכים לזונות וזה לא הדבר הכי בטוח בעולם.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
6מידע אישי, זובירקס זה תרופה מדכאת להרפס ואני מכיר משימוש בשפתיים.
זה לא אומר שיש לה הרפס גניטלי...זה גם לא שולל.
7חברים אני מצטרף לאזהרה. לא בגלל הזובירקס (מתפלל שלא באמת) אלא כי הבחורה מותשת לגמרי!!!! גם לי היה ביקור ראשון כיפי והסתמכתי על זה. והאמת שהכתובת הייתה על הקיר ועל כך אני יכול להלין רק על עצמי. לפי מה שסיפרה לי הייתה קרוב לעזיבה, היתה זמינה בשעה שביקשתי, והיה עיכוב של חצי שעה (כמו שחשדתי קיבלה על הראש על שלא רוצה/מסוגלת לעבוד) וגם כשנכנסתי וראיתי את המצב רוח הייתי צריך לעשות אחורה פנה. בדיעבד השתדלה אבל זה לא היה מספיק והאמת שממש ריחמתי עליה. הבנתי שלא ככ נותנים לה לחזור... בקיצור נחשפתי לפן העצוב שהביא אותי לחשוב פעמיים....
רצוי לתת לה להתאושש כמה ימים טובים אם בכלל ללכת
רצוי לתת לה להתאושש כמה ימים טובים אם בכלל ללכת
8אני מופתע מהשרשור הזה. אם מישהו כאן חושב שיש נותנת שירות שאין לה הרפס, הוא חי בסרט. רוב הסיכויים, שגם לכל צרכני השירות יש הרפס.
91. למרבית המבוגרים יש הרפס. ללא קשר למקצוע בזנות.
2. אני מתקשה להאמין שמישהו באמת מכריח אותה. מהיכרות עם הבנות האלה- הן עוזבות מתי שמתחשק להן. וקורה לא פעם שהן מחליטות לחזור לארצן, זמן קצר יותר ממה שתוכנן.
כמובן שזה לא פוסל את האפשרות של ריב בינה לבין המעסיק.
אני פעם קיבלתי טלפון מבחורה עובדת עם בקשה דחופה להקפיץ אותה לשדה התעופה. היא טענה שכבר שלחה את כל הכסף בחזרה ושהמעסיק רב איתה וסירה להסיע אותה לשדה התעופה כפי שהבטיח. כשהגעתי, היא הייתה בסערת רגשות נוראית.
ככה זה בני אדם. יש לחחצים. מתח. מריבות. זה לא אומר שהיא מסכנה שמכריחים אותה.