טוב חברים אז ככה.
ראשית תודה רבה ל big man על שנתן לי את המספר שלה.
אחרי שבוע וחצי של נסיונות סוף סוף נפגשנו בדירה שלה בבית שמש.
כניסה לא דיסקרטית גרה בשכונה של בתי קרקע והדירה שלה בקומת קרקע יחידת דיור.
דיברנו סגרנו על המחיר וקדימה למקלחת, כבר במקלחת התחילה לרדת והבחורה יודעת את העבודה. נמוכה גוף סבבה לגמרי והכי הכי חשוב יודעת ואוהבת את העניין.
עברנו לחדר ובירה שאני אזיין אותה בדוגי,אז זה מה שעשינו עד הגמירה הראשונה הבחורה אוהבת קללות ואוהבת את זה חזק ביותר כל האקט הבחורה צועקת ״ חזק זיין אותי חזק״ המספר הראשון נגמר בדוגי מקלחת קצרה דיבורים ואז למספר השני שגם הוא היה סבבה לגמרי. הייתי יותר משעה וחצי הבחורה לא מלחיצה ולא ממהרת היה כיף ממש מושלם.
היא באמת משתדלת לרצות ושהלקוח יהיה מבסוט.
את הטלפון שלה אני לא מעביר מי שרוצה שיבקש מפותח השירשור.
יום טוב
אוהבת סקס חזק
33לאובליסק החמוד שלום רב!
אני ממש מצטער שמה שכתבתי לא נראה לך אבל זה המצב....
או שהבחורה שקרנית ודיווחה שהיא במחזור כשהיא לא או שהיא באמת היתה בסיום מחזור ותכננה לקבל אותי ככה....ומה שהיא סיפרה לאחרים ממש לא מעניין אותי
2.אני ממש לא חבר חדש בפורום-אני פה כבר הרבה זמן ואתה יכול לבדוק את הדיווחים שלי בעבר-כולם היו 200% נכונים ואני בטוח שיש חברים שיכולים להעיד על כך....ככה שאני לא יחצ"ן ובטח לא שקרן
בנימה זו שיהיה לך ולכל החברים המשך יום טוב
זה לא מפתח זה בורג קודח
אוהבת סקס חזק
34בוקר טוב חברים
בדרך כלל אני לא מגיב לחברים שמוסריםלא מוסרים טלפון של בחורות
אבל הפעם זה שונה
יש בעיה לתת להרבה חברים טלפון של בחורה שלא מודעת שהיא זונה
ותנסו לחשוב על בחורה שמקבלת גברים מידי פעם פתאום מקבלת ביום 30-50 (וההיתי עדין)זה יוצא בערך 4-6 הודעות בשעה
הבחורה או שסוגרת את הבסטה או מעלה מחירים
ובטוח שרמת השירות שלה יורדת
גילוי נאות ביקשתי כמה פעמיים את הטלפון מביג מן ולא קיבלתי
כמובן שהיה תסכול מזה(בנוסף התחלתי לחשוד כמו כמה חברים פה באתר שכול הדיווחים מפוברקים - בסה"כ ביג מן חבר עם קצת הודאות ופתאום הוא מפציץ ב 3 הודאות שכל אחת ללקק את האצבעות
קיבלתי את הטלפון מחבר אחר והצלחתי לאתר את הגברת בפייס ונראה שכל הנתונים שביג מן נתן נכונים - ביג מן קבל את התנצלותי)
אבל ברגע שחבר אחד מתחיל לחלק את המספר לכולם זה פוגע בכולנו!!!
חייבים לשחרר את המספר באופן הדרגתי, זה האינטרס של כולנו.
אתמול ביג מן שלח לי את המספר של הגברת
ננסה לתאם איתה בזמן הקרוב
שיהיה יום מלא זיונים לכולם
בדרך כלל אני לא מגיב לחברים שמוסריםלא מוסרים טלפון של בחורות
אבל הפעם זה שונה
יש בעיה לתת להרבה חברים טלפון של בחורה שלא מודעת שהיא זונה
ותנסו לחשוב על בחורה שמקבלת גברים מידי פעם פתאום מקבלת ביום 30-50 (וההיתי עדין)זה יוצא בערך 4-6 הודעות בשעה
הבחורה או שסוגרת את הבסטה או מעלה מחירים
ובטוח שרמת השירות שלה יורדת
גילוי נאות ביקשתי כמה פעמיים את הטלפון מביג מן ולא קיבלתי
כמובן שהיה תסכול מזה(בנוסף התחלתי לחשוד כמו כמה חברים פה באתר שכול הדיווחים מפוברקים - בסה"כ ביג מן חבר עם קצת הודאות ופתאום הוא מפציץ ב 3 הודאות שכל אחת ללקק את האצבעות
קיבלתי את הטלפון מחבר אחר והצלחתי לאתר את הגברת בפייס ונראה שכל הנתונים שביג מן נתן נכונים - ביג מן קבל את התנצלותי)
אבל ברגע שחבר אחד מתחיל לחלק את המספר לכולם זה פוגע בכולנו!!!
חייבים לשחרר את המספר באופן הדרגתי, זה האינטרס של כולנו.
אתמול ביג מן שלח לי את המספר של הגברת
ננסה לתאם איתה בזמן הקרוב
שיהיה יום מלא זיונים לכולם
אוהבת סקס חזק
35חברים אל תפיצו צריך להפיץ בטעם ולא בבום אחד אז תהיו סבלנים ושש בש מקבל את ההתנצלותך , פשוט הייתי חייב לחלק בצורה נכונה את הנייד שלא תהיה הצפה ...
אכול ושתה כי מחר תמות
אוהבת סקס חזק
36חברים למה להתחזות ולהגיד שקיבלתם את המספר מביג מן מי שקיבל מימני את המספר ידע איך לפנות אליה ...
למה להציק לה סתם ולהגיד לה קיבלנו מביג מן ?
אכול ושתה כי מחר תמות
אוהבת סקס חזק
37שלום לכולם .
עוקב אחרי הפירסומים ונהנה מאוד מהדיווחים.
אני לא נייד וגר בבית שמש , זמן רב אני מחפש צדיקה שאוכל לעשות איתה מעשי צדקה .
מבקש את מספר הטלפון של בצדקת ויודע מאוד לשמור על דיסקרטיות ומבטיח לא להעביר את המספר ללא קבלת אישור .
תודה מראש .
הנייד שלי********************6
אוהבת סקס חזק
392 המצבים הקיצוניים הם כוסית שלא מתפקדת, אבל רק מלראות אותה אפשר לגמור, או אחת שנראית על הפנים, אבל ביצעוסיטית ברמות על (כל אחד לפי טעמו).
אני בעיקרון שייך למעדיפי הסקטור השני. (כמובן שלמידת העל הפנים יש חשיבות).
ולכן שקראתי את הדיווח של ביג מן ידעתי שהיא תמצא חן בעיני גם אם לא כוסית על.
בפועל נראית בסדר. כמו שתאר ביגמן תוך שאדגיש את המותניים צרים ביחס לישבן. מה שנותן לדוגי יופי מיוחד
תיאמתי איתה. בגלל החופש, הלכנו לצימר. תוך כדי נסיעה דיברנו והיתה מאוד נחמדה ואשת שיחה.
הגענו לצימר. לא לקח הרבה זמן והזין שלי היה עמוק בפה שלה.
זורמת לזיון פה אגרסיבי עם הרבה רוק, אם כי לא מצליחה להכניס את כולו ובטח לא לאורך זמן
הפסקה לצורכי מקלחת ואז היה פצצה.
מציצות עמוקות, רטובות, זיוני פה. הכל כמו שאני אוהב שברור שהיא בעניין ונהנית מסקס ומלמצוץ.
מי שמכיר את סדרת סרטי face abuse היא לא רחוק מזה.
ירדתי לה, גמרה יפה. אומנם לא משפריצה, אבל מרטיבה ברמות
זיון חזק זרמה לכל תנוחה עם קללות, משיכות שער. אלופה בדוגי. גם אוהבת. והכל תוך כדי פלסקות על הישבן.
עור גוף מאוד נעים וחלק. מאוד
תנוחות השתנו לכל רעיון שהיה לי וחזרנו עליהן שוב ושוב. כך במשך שעה.
מדי פעם הפסקות למציצה ושוב לזיון בכל פוזה.
לדעתי בפגישות נוספות והרגשת חופשיות אפשר להגשים איתה כל פנטזיה.
והסיום, גמירה מאסיבית על הפנים.
נ.ב
בעבר אני זוכר שהיה משהו שלקח דיווח דומה ליחס שלו נוראי כלפי הגברת. ומבלי לשאול עשה דברים שלא עושים.
אז נא לזכור, צריך לכבד את הגברת ותיענו בהתאם.
תודה לביג-מן