כ הירקון 11 תקתוקיה אגרסיבית - סקס אדיר

הירקון 11 תקתוקיה אגרסיבית

1
הי חברים,
יצרתי קשר עם המקום ותיאמנו על 40 דקות ו220₪ למסאז'.
כבר בשיחת הטלפון הועלו בי חשדות שכן הנציגה
הטלפונית נמנעה מלתת פרטים ספציפיים מה המסאג' כולל.
אבל, גם זה קורה הייתי חמש דקות משם והגעתי.
נכנסתי עם אתיופית בשם לילי. ..גם הבחורה השניה שהיתה לא היתה חיננית למקום.
אז ככה המפגש היה 12 דקות , עם הרבה קיטורים וחירחורים לא מובנים של הבחורה. מסאז' זריז מאוד של 3 דקות ודרישה להתהפך להרפיה . גם בהרפיה היתה צריכה לקבל הנחיות שאולי אהנה מכול המפגש.
הרפיה וזהו שלום ולהתראות. אין מזגן , אין סבון במקלחת, הרבה טריקת דלתות של חדר המסאזהיה או השארת דלת החדר פתוחה לכול מציץ ועובר !! מפגש מלחיץ ולא נעים ביכלל. תיזהרו !!! הירקון 11. Ouch
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

5
40 דקות מסאג' עאלק. החברה הוותיקים כבר מכירים את הטריקים והשטיקים האלו. זה אותו סיגנון כמו הפיפ שואוס למיניהם בתובל וכו'.
הם מבטיחים אבל לא מבטיחים לקיים. בחו"ל ( כמו בבודפשט או בבוקרשט ) דרך אגב ,הזמן שמבטיחים לך זה גם מה שמקיימים בפועל.
פה בארץ מציע לך להפריד בין מסאג' לסקס. מסאג' תעשה במקום רציני ואמין ששם שעה זו שעה וסקס תעשה במקום אחר.

6
הדובר המקורי
עשה להבנתי הבחנה בין דירה שבה עובדת בחורה בבניין בדרך כלל, לפעמים עם כניסה נפרדת שהתיאום הוא כניסה לפי תיאום טלפוני לבין מכונים שבהם יש הרבה בנות ואין תיאום מראש או כניסה 1:1.
תכלס - אם ירצו לחסל את התופעה אז יותר קל ומהיר לחסל את האחרונים כי שם ז בכמויות ויותר מוכר
אבל אם רוצים למגר אז יחסלו כל דירה עם מספר טלפון בקצה

ואכן אין קשר בין סוגי המקומות שתוארו לעיל לתקתוקיה
בדרך כלל כל המקומות של המכונים בהם אין תיאום מראש זה סוג של תקתוקיה
למעט חריגים
בדירות 1-1 ותאום מראש אין בדרך כלל פקידה ומתווכים ויש סיכוי טוב יותר לא להיות מתוקתק אבל זה לא מחייב
אפשר לקבל שירות טוב במכונים מכוסית על ולקבל שירות חרא בדירה דיסקרטית 1-1 ממכוערת וכל קומבינציה אחרת

8
אמש לאחר סיבוב אצל בחורה לא מוצלחת, החלטתי לנסות בירקון 11, טילפנתי שהייתי ממש ליד, הפקידה מספרת שיש 4 בנות. ומונה שמות עם תמונות עסיסיות באתר שלנו.
אחרי דקה שאני נכנס לשם. יש רק 2 פצועות, ולא הבנות שהזכירה
כל פעם מחדש נזכר למה אני נשבע לא לדרוך שם

תזכירו לו את זה!
פרטיות, כבוד ועונג
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”