כ אשקלון דירה מסיכות וכוסיות - סקס אדיר

אשקלון דירה מסיכות וכוסיות

1
יש דירה באשקלון בשכונה של בתים ארוכים כמו של עמידר שכונת עוני כזו, הבחורה שענתה לי אמרה לי שזו אותה דירה מ-"יפה נוף" עזבו שם עברו לכאן, מדובר באיזור רחוק מהים. הגעתי למקום פתחה לי את הדלת בחורה פצצה גובהה 1.60 גוף של נערה בת 17 תחת הכי יפה שיכולתי לבקש, בטן שטוחה, ציצי קטן עומד זקור, כתפיים ורגליים הכל חלום נערה קטנה וכוסית, על פניה מסיכה כי לא מעוניינת שיזהו אותה, אותי זה לא עניין כי הגוף שלה חלום ! מציצה חמה עם קונדום נראה לי מרחה שמן סקס על האיבר שלי, סקס ב-3 תנוחות אך התנוחה האחרונה דוגי לא יכולתי למשוך וגמרתי כי התחת שלה תפוחי וקטן זה התחת הכי יפה שזיינתי. מחיר פצצה 200 שח, לבחורה קוראים עדי, הטלפון מסתיים ב- 747, תהנו ספרו גם, בדירה הזו עובדות בנות במשמרות אשמח לשמוע אם דגמתם אחרות פצצות.
* * * דוגם איכותי * * *

5
מסיכה זה נורא ואיום... מקווה שזאת לא מגמה. לא ממליץ ללכת, אסור לתת לה פרס.
רק בישראל!

לידעתכם פעם אפילו סקס צא'ט בישראל (כמו בכל מקום בעולם) היו בלי מסיכה.. ולא שאני בעד סקס צא'ט - מדובר במשהו יקר מאוד וחסר משמעות יחסית לסקס אמיתי.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

8
גם לי זה קרה שהתקשרתי אליה והיא אמרה לי 5 דקות מתקשרת הבחור מתלבש, חיכיתי 13 דקות ויתרתי והנעתי את הרכב ואז היא התקשרה ואמרה תעלה והתנצלה. מבחינת הגוף אין מה לדבר אחי פצצה ! המסיכה הזו של הציפור קצת מפחידה לכן יש להמנע מלהסתכל עליה תתמקדו בתחת המושלם בגוף הצעיר שלה.
בכל אופן שווה 200 ש'ח הרי כל מפגרת שמורחת שמן על הגב לוקחת 250 ולא מתפשטת בכלל... פה יש הכל מהכל, להתמקד בזיון בלי לקשקש איתה לזיין ליהנות מהגוף שלה וללכת.
* * * דוגם איכותי * * *

10
אוקיי חברים, אז סיקרן אותי שמדובר בסכום כלכך נמוך ולמרות חלק מהתגובות והחשדות שלי שהולך לחכות לי צרות צרורות - אמרתי יאללה ננסה. אבל האמת היא שלא באמת הצלחתי, למרות שניסיתי כלכך קשה.

אז ככה, התקשרתי למספר - אני סגור על זה שזה המספר הנכון כי במודעה שמצאתי את זה היה רשום את השם שלה שם והמיקום הוא אותו דבר. בהתחלה לא עונים, עובר ישר לתא קולי. אחרי 5 ניסיונות עונה לי מישהי עם קול מוזר(לא בטוח למה) ואומר לה שאני רוצה לבוא עכשיו, יעני תוך שעה שעתיים גג אני שם. אומרת לי תנסה יותר מאוחר כי לא כלכך פנויים כרגע + רעשים ברקע בזמן השיחה איתה.
מתקשר אליהם שוב, לא עונים(כמה צפוי). אחרי 3 ניסיונות נוספים עונה לי שוב אותה בחורה ואומרת "אם אתה רוצה תבוא שלום" ומנתקת. לא היה לי מושג אז פשוט נסעתי עד לאשקלון בתקווה שכשאגיע ואצור קשר שוב היא תחליט סוף סוף לקבוע את זה בצורה מסודרת
מגיע לאשקלון, מתקשר שוב, למרבה המזל עונה על הניסיון הראשון(זוכרים? בהתחלה לקח לפחות 5 פעמים, הם באמת קשים בטלפון), נותנת לי כתובת, מגיע למטה. פה בדיוק מתחיל הקטע המסריח - אני מגיע למטה, מתקשר שוב, ואומר לה שאני מחכה בחוץ. אומר לי כמה דקות ומנתקת. מחכה למטה כמו חמור מסכן קרוב ל חצי שעה - מתקשר שוב, לא עונה. ושוב, לא עונה. ושוב, ושוב, ושוב. זה באמת סיוט אמיתי, היה עדיף להסתכל על דשא שצומח בגינה וזה היה יותר מהנה...
גועל נפש של שירות זה דבר ראשון, בסופו של דבר לא הצלחתי להכנס כי לא ידעתי איזה דלתקומה והם לא ענו גם לא אחרי 10 ניסיונות.
בסופו של דבר חוזרת אליי אחרי שעתיים בטענה שהטלפון היה על "שקט בטעות" ולכן לא שמעה את הטלפונים שלי. ממש מצחיק.
אמרתי לה שנהיה בקשר וחזרתי הביתה - לצורך העניין אני גר ביישוב ליד ירושלים, ככה שהייתה נסיעה ארוכה ומפרכת ולא מעט זמן שנשרף לחינם.
לא ממליץ בכלל, אפילו אם היא הייתה הבחורה היחידה על פני כדור הארץ.
לצורך העניין, בגלל המחיר הנמוך רצח אני כן אנסה שוב בימים הקרובים רק כדי לראות בסופו של דבר מה מתחבא מאחורי השירות המחורבן.
מה דעתכם על כל זה? אני היחיד שנתקל בזה עד כה?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”