10
על ידי noamkepef
אוקיי חברים, אז סיקרן אותי שמדובר בסכום כלכך נמוך ולמרות חלק מהתגובות והחשדות שלי שהולך לחכות לי צרות צרורות - אמרתי יאללה ננסה. אבל האמת היא שלא באמת הצלחתי, למרות שניסיתי כלכך קשה.
אז ככה, התקשרתי למספר - אני סגור על זה שזה המספר הנכון כי במודעה שמצאתי את זה היה רשום את השם שלה שם והמיקום הוא אותו דבר. בהתחלה לא עונים, עובר ישר לתא קולי. אחרי 5 ניסיונות עונה לי מישהי עם קול מוזר(לא בטוח למה) ואומר לה שאני רוצה לבוא עכשיו, יעני תוך שעה שעתיים גג אני שם. אומרת לי תנסה יותר מאוחר כי לא כלכך פנויים כרגע + רעשים ברקע בזמן השיחה איתה.
מתקשר אליהם שוב, לא עונים(כמה צפוי). אחרי 3 ניסיונות נוספים עונה לי שוב אותה בחורה ואומרת "אם אתה רוצה תבוא שלום" ומנתקת. לא היה לי מושג אז פשוט נסעתי עד לאשקלון בתקווה שכשאגיע ואצור קשר שוב היא תחליט סוף סוף לקבוע את זה בצורה מסודרת
מגיע לאשקלון, מתקשר שוב, למרבה המזל עונה על הניסיון הראשון(זוכרים? בהתחלה לקח לפחות 5 פעמים, הם באמת קשים בטלפון), נותנת לי כתובת, מגיע למטה. פה בדיוק מתחיל הקטע המסריח - אני מגיע למטה, מתקשר שוב, ואומר לה שאני מחכה בחוץ. אומר לי כמה דקות ומנתקת. מחכה למטה כמו חמור מסכן קרוב ל חצי שעה - מתקשר שוב, לא עונה. ושוב, לא עונה. ושוב, ושוב, ושוב. זה באמת סיוט אמיתי, היה עדיף להסתכל על דשא שצומח בגינה וזה היה יותר מהנה...
גועל נפש של שירות זה דבר ראשון, בסופו של דבר לא הצלחתי להכנס כי לא ידעתי איזה דלתקומה והם לא ענו גם לא אחרי 10 ניסיונות.
בסופו של דבר חוזרת אליי אחרי שעתיים בטענה שהטלפון היה על "שקט בטעות" ולכן לא שמעה את הטלפונים שלי. ממש מצחיק.
אמרתי לה שנהיה בקשר וחזרתי הביתה - לצורך העניין אני גר ביישוב ליד ירושלים, ככה שהייתה נסיעה ארוכה ומפרכת ולא מעט זמן שנשרף לחינם.
לא ממליץ בכלל, אפילו אם היא הייתה הבחורה היחידה על פני כדור הארץ.
לצורך העניין, בגלל המחיר הנמוך רצח אני כן אנסה שוב בימים הקרובים רק כדי לראות בסופו של דבר מה מתחבא מאחורי השירות המחורבן.
מה דעתכם על כל זה? אני היחיד שנתקל בזה עד כה?