כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 6 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

51
אני ממש מודאג Disapprove

כידוע לכם אני מזיין רק בחו"ל Star אבל אני יכלתי להרשות לעצמי את זה רק בגלל העבודה שלי
לפני חודשים פיטרו אותי כועס ומאז אני יושב בבית ובעיקר עושה ביד

אני לא יודע כמה זמן אני יוכל להחזיק מעמד!!!
מדברים פה על לשמור את הכסף לגרמניה או תאילנד לא לכולם יש את הכסף לזה!!! מה אנחנו אמורים לעשות?!?!?
אני חס וחלילה לא אנס ומעולם לא אנסתי אף אישה!!! אבל הפמיניסטיות המטורפות האלו לא מבינות שיש לנו צריכים!!!
הם לא מבינות שאם לא נוכל להתפרק ולשחרר לחצים אז עוד נשים יאנסו????????? הם אומרות שהם דואגות לנשים אבל הם בצם שונאות גברים ושונאות סקס!!!

בקיצור אני ממש ממש ממש מודאג עצובעצוב
דיברו פה גם על להקים קבוצת ווטספ שתהיה פחות פומבית מהפורום הזה
אז אני כמו שאמרתי מאוד מודאג וגם צריך בקרוב לחזור לזיין בישראל
יש פה קבוצה כזאת??? איך מצטרפים?????
כי זיון זה בסטייל או לא בכלל

52
הפוך.... כמו הרבה דברים בחיים זה יעבוד לגמרי הפוך. חוקי ניוטון בפעולה לכל פעולה תגובה. ככה גם בחברה האנושית. בשבדיה ניסו להפליל לקוחות. התוצאה כפולה: א) זנות הרחוב נעלמה. ב) פריחה של הזנות באינטרנט.
תוצאה משנית- והתעלמות טוטאלית של המשטרה מכל הסרסורים והסחר בנשים.
הזנות פורחת שם יותר מאי פעם.
המשטרה ? נטפלת רק ללקוחות הטיפשים שמודים.
מה עושים עם לקוח שלא מודה? כלום. מה אפשר לעשות איתו? לך תוכיח...
הדרך היחידה להוכיח חד משמעית היא ליצור עוקץ שבו שוטרות 'יתנו מסאג'ים'.
זה לא עובר אף בית משפט במדינה דמוקרטית.
אז מה נשאר להם? לקבל דיווחים משכנים על בתי זונות. לארוב לידם. לקפוץ על לקוחות שיורדים. לשאול מה עשו שם.
ללחוץ על המגמגמים האומללים . ולתת להם דוחות...
כמובן שלא סוגרים בתי זונות יותר. אחרת אי אפשר יהיה לתת דוחות ללקוחות...

מה עושים הלקוחות המתוחכמים יותר ? הולכים לזונות המתוחכמות יותר. אלה שעובדות לבד בדירה.

לא במקרה - זה מה שהתאגידים עושים כאן.

הדבר היחיד שאתם צריכים לעבוד עליו - זה לשמור על פנים ישרות כשאתם מסבירים לשוטר ששואל אתכם מה עשיתם שם - שאתם לא חייבים להגיד לו. זו מדינה חופשית. זכותכם ללכת ממקום למקום. לבקר חברים. ולצאת מביתם. אם אין לו יסוד סביר לחשד שעברתם על החוק - שיתכבד ויחפש מישהו אחר להציק לו.

53
[QUOTE=redone]
מה עושים עם לקוח שלא מודה? כלום. מה אפשר לעשות איתו? לך תוכיח...
הדרך היחידה להוכיח חד משמעית היא ליצור עוקץ שבו שוטרות 'יתנו מסאג'ים'.
זה לא עובר אף בית משפט במדינה דמוקרטית.
[/QUOTE]

אני מוכן ליפול בעוקץ ולשלם 1,250 ש"ח קנס + 300 ש"ח על מסג' תמורת "מסג"' משוטרת אמיתית שכמובן עושה את זה רק בשביל להפליל גברים,זה העבודה שלה....
המדינה כולה השתגעה בגלל שהפמיניסטיות מטורפות לחלוטין.

54
[QUOTE=redone]הפוך.... כמו הרבה דברים בחיים זה יעבוד לגמרי הפוך. חוקי ניוטון בפעולה לכל פעולה תגובה. ככה גם בחברה האנושית. בשבדיה ניסו להפליל לקוחות. התוצאה כפולה: א) זנות הרחוב נעלמה. ב) פריחה של הזנות באינטרנט.
תוצאה משנית- והתעלמות טוטאלית של המשטרה מכל הסרסורים והסחר בנשים.
הזנות פורחת שם יותר מאי פעם.
המשטרה ? נטפלת רק ללקוחות הטיפשים שמודים.

[/QUOTE]

אם כבר הזכרת את שבדיה, אז כדאי לציין גם שיש שם זינוק דרמטי בהיקף מעשי האונס, עד כדי כך שהמדינה החלה להיקרא ״בירת האונס העולמית״.

55
הטירוף בישראל חוגג בהרבה מובנים ושיא האבסורד זה בחוק המזונות שזה די מזכיר את חוק הזנות.

אשה החליטה להכנס להיריון , הלכה פיתתה גבר , פתחה רגליים , העדיפה לקבל בחור הנכון , סרבה לעושת הפלה וכדור נגד הריון ואז מי אמור לשלם את המחיר ?

ברור , הגבר המסכן שגנבו את זרעו , הוא ישלם מזונות , האשה לא אשמה בכלל וגם אם היא מרויחה פי 3 מהגבר אז הגבר ישלם ...

בגדול פמיניסטיות נגמרת בדיוק ברגע שצריך לשלם את החשבון בדייט

57
בס"ד

רבינו רוני לימדנו המון דברים, העיקרי שבהם עין טובה וראיית הטוב שבכל דבר.

לקחו לרב את התסריט לסרטים שלהן.... לפימיניסטיות יש שכל (צר לי שציירו את הרב כבובה פצועה)

זה שהן צריכות השתמש במילים שלנו, מראה עד כמה אנו תופסים מקום בחייהן, ועד כמה חוסר היצירתיות חוגג במכללות קולנוע (ראה ערך קולנוע ישראלי)

מתביעת דיבה הרב יוכל לממן עוד כמה סיפורים עסיסיים לפורום (שגם קרו באמת)
0צריך לבדוק האם ציטוט שמוציא מהקשר גם מהווה עבירה על החוק)

נשיג עבודה שתוציא אותנו קצת מהארץ (באישור האישה)

הצביעות חוגגת

להן מותר לאיים "בחשיפתנו" על ידי כל מיני חוקים שלא תורמים למין היפה, אלא להיפך, מסכן אותן (ראה ערך "אונס בשבדיה")

אם הייתי עושה להן את אותו דבר , הייתי נחשב לעבריין. (כפיית אמונתי על אחרים, פגיעה בחרות האדם ועוד.)(אולי עורך דין כאן ירתם להגנת העוסקות במקצוע מרצונן)(אגב, אני מתנגד לכל השיכורות והמסוממות וכו.)(אף פעם לא זיינתי מסוממת, הגעיל אותי, ולכן אני תמיד בבת ים, שם התיירות מאיך שנרא הלא צורכות סמים, רק בדרום תל אביב למיטב ידיעתי)

מה נשאר לעשות?

במקרה הטוב להתפלל שהוק לא יעבור.

אם תפילותינו לא התקבלו, נבקר בבתי כנסת וננשק מזוזות בחוץ לארץ, עד שמישהו יתפכח כאן שמיסוד הזנות כמו במדינות נורמטיביות כגרמניה והולנד, יובילו לבטחונן של הבנות, בנות במצוקה יוכלו לקבל פיתרון , והמחיר יהפוך לעממי.

כשאני חושב על זה , אולי צריך להרים קול צעקה על המחיר שנגבה מאיתנו ששווה ערך ליומיים עבודה , על 2 מקלחות + לנשק כמה מזוזות ולהכנס לבית כנסת.

בשבועה אם זה לא היה נקרא זנות, היינו משלמים כמו לעובדת קופיקס (לדעתי יותר קשבה)

אז לכן פימיניסטיות נכבדות, אנא כבדו את הבנות שכן מעונינות לממן לימודים או לצאת מחובות, ותפסיקו עם הצביעות.

באהבה דיזיין

נ.ב. פעם הבאה שתקראו את דברי הרב, אל תוציאו דברים מהקשרם, תראו כמה הוא מלמד אותנו לאהוב, להעניק,

(אולי הפמיניסטיות עצבניות על הביקוש לשוקולד)

ואהבת לרעך כמוך

אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין

פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע"

59
[QUOTE=בנצי8]

200$ עד 300$ טיסה +3 לילות בקפריסין,ארץ הזנות החוקית , פעם בחודשיים. לדעתי גם הזונות יעברו לשם. זהבה גלאון תאכל תלב... אבל לנשואים תהיה בעיה.
אילת יותר יקרה.

[/QUOTE]

זיון פעם בחודשיים.
זו תדירות של גריאטרי.....

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”