כ נטליה אתר הלבן אכזבה !!! - סקס אדיר

נטליה אתר הלבן אכזבה !!!

1
Nataly מאתר הלבן מספר מסתיים ב215...
ראשית חייב לומר שאני מאוד אוהב נשים בממדים גדולים BBW כגון בלה או מישל וכו...
את הגברת נטליה ניסיתי לתפוס אתמול בערב אך ללא הצלחה , התייבשתי בחוץ קרוב לשעה , בסוף הפקידה חזרה אליי קרוב ל11 בלילה עם תשובה שהגברת קיבלה עודף לוקוחות "מצטערת" מבולבל. אני המשכתי בשלי וקבענו שוב יום למחרת בצהריים .
שכחתי לציין שנטליה מקבל במלונית רחוב גאולה קרוב מאוד לטיילת , פתחה לי את הדלת בחורה כלל לא דומה למי שבתמונה עם שמלה ארוכה עד כפות רגליים , כל הפנים שלה נמשים למי שאוהב , נראת כמו סבל גרוזיני בלי פרופורציות כלל עם חיוך רחב שגם שם חסרה שן, הכניסה אותי לדירה , הציע קפה או תא , שאלתי שוב מה יש בתפריט :
*מציצה ללא גומי
*סקס רגיל
*סקס אנאלי
*מקלחת משותפת
*מחיר -500 ש"ח

הנסיון שלי בתחום שרותי מין יותר מעשור , תמיד הלכתי על בחורות פחות יפות (מכוערות אפשר להגיד) מסיבה אחת פשוטה כי רוב הסיכוים לקבלת שירות VIP הוא ממנה ולא מפרגית צעירה.
רק שהפעם אכלתי אכזבה כואבת במיוחד כי התחילה במציצה חלשה מינוס , בקושי מוצצת את הכיפה , אחרי שלוש דקות בול שואלת עם לשים קונדום ... זיון סתמי מאוד ,דוגי עם סאונד מזויף , דרך אגב לא הצליחה להכניס את זין לאנאלי , בקשתי רימינג ! קבלתי תשובה שלילית .
לסיכום אני רוצה להגיד לכלל חברי הפורום תשמרו על הכסף והזמן שלכם , באמת חבל לזרוק את הכסף שלכם על נאטאשה !!! יש את מישל בחצי מחיר כולל אנאלי ושירות פי אלף יותר טוב , נקודה למחשבה.

נטליה אתר הלבן אכזבה !!!

5
גם אני אוהב נשים BBW כמו בלה , ומעדיף שיהיו מוצקות ולא רופסות.

גם ראיתי את התמונות שלה באתר הלבן, והיא הייתה נראית סגנון בלה -שעכשיו שינתה את השם לאמה.(מפרסמת בסקס אדיר)
התקשרתי אליה אמרה לי להגיע לגאולה 8 פינת הירקון, זה קומפלקס כזה של השכרת חדרים, ראיתי את הגברת, רחוקה מעוד מהתמונות, שמנה עם כרס, לא מישהי ששווה 500 שקל. במקרה הטוב היא שווה אולי 200 שקל.
כמובן שלא נכנסתי איתה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”