כ אוהבת סקס חזק - דף 6 - סקס אדיר

אוהבת סקס חזק

52
טוב אני חייב להודות, קיבלתי את הטלפון מביג מן לפני שבועיים שלוש...ותמיד כשהייתי באזור שלה היא לא יכלה הוא הייתה באילת וכל מיני דברים...אבל המשכתי לעקוב אחרי התגובות פה...
הבנתי מהתגובות שהיא לא נראית משהו, וגם ראיתי בפייסבוק שהיא לא איי איי איי...אבל הדיוחים פה עשו את שלהם, והייתי חייב להסין על מה מדובר כשאומרים שהבחורה אוהבת להיות כנועה...

קבענו שבוע שעבר, אספתי אותה מהבית, נסענו לצימר באזור...
בחורה נראית סביר...נמוכה, שחומה מטופחת...
תוך כדי הנסיעה דיברנו והיא שאלה אותי מה אני אוהב בסקס...אמרתי לה שאני אוהב הכל, אבל לא מצאתע מישהי שגם תאהב הכל...
והיא אמרה שהיא תנסה לעשות איתי כמעט הכל, חוץ מרוורס...

הגענן לצימר, נכנסנו למקלחת...והוא נדלק....
תוך כדי מקלחת משותפת היא מתחילה לגעת בו ואז אומרת ״בוא נטעם את הזין שלך״ ופשוט מתחילה לאכול אותו...
תפסתי לה בשיער...ופשוט זיינתי לה את הפה עד שהיא כמעט הקיאה...
היה לה שחור בעיניים ואני אוהב לראות אותם דומעות וזה נמרח זה כזה סקסיי...
בקיצור, מצמיד את הראש שלה לקיר, ורק דוחף לה לפה...עד שהיא לא יכלה יותר ואז אמקתי לה שתלקק את הביתים בשביל להרגיע את הגרון שלה...
כעבור כמה דקות הרגשתי שאני רוצה לעבור כבר למיטה אז אמרתי לה שתמצוץ ואני אגמור לה על הפנים או בפה...
שוב, הכניסה את כל כולו חזק תוך כדי שהיא אומרת שהיא ממש ממש אוהבת למצוץ...
ואז אני ישר - מוציא אותו מהפה שלה משפריץ לה את המרכז הוואי שלי על הפנים ומסבן לה את הפנים עם הזין....פשוט תענוג....

הלכנו למיטה קצת דיבורים, יש לה 2 ילדים....ילד בצבא ילדה מסיימת לימודים והיא עובדת בחברת קוסמטיקה ומשלימה הכנסה בעבודה כזאת...

התחלנו מספר שני, מתחילים שוב בזיון פה כדי להתחמם...מעביר אותה לדוגי...תופס לה בשיער...ומושך...לא יודע איך לא כאב לה השיער...
אבל היא הייתה כנועה 100%...

הצמדתי לה את הראש לרצפה תוך כדי הדוגי כדי לקבל תמונה מלאה של התחת שלה ושל החדירה...תוך כדי מצמיד לה את הראש לרצפה והיא פשוט אוהבת את זה...
היא צועקת שהיא גומרת...ולזיין אותה חזק ולתת לה כאפות בתחת...נתתי!
היא גמרה...אמרתי לה שאצלי את מנוחה - הוצאתי אותו...אמרתי לה לשכב על הגב במיטה ואת הראש להשאיר מחוץ למיטה...
התחלתי לזיין לה את הפה שוב ככה...והיא פשוט ירקה הרבה...התחילה לדמוע שוהב ואמרה לי שהיא פשוט אוהבת את זה...
העמדתי אותה על הקיר, קצת קיפלתי אותה...תפסתי לה בשיער חזק תוך כדי שאני לוחש לה באוזן שאני אוהב לזיין אותה בעמידה...ותכף אני אגמור לה על התחת...

פימפמתי כמה דקות...הוצאתי אותו ואמרתי לה לשכב על הבטן ולפתות את התחת שלה...
שיפשפתי אותו קצת ושחררתי לה את הכל על הכריות של התחת....ואת הטיפות שנשארו? היא ניקתה עם הפה שלה.

בקיצור, חוויה לא מהעולם הזה, אישה שיודעת לפנק, חדשה בתחום....צריך לשמור על כאלה כי היא באמת אוהבת שמזיינים אותה חזק ושולטים בה...
לא יצא לי עוד לראות דבר כזה...

הצימר נמצא בשדות מיכה, עולה 200 לשעה...הבחורה לוקחת 500 לשעה...ואם תחרגו מהשעה לא תדעו אפילו כי לא מעירה בכלל...
קיתור היה מעולה. תודה ביג מן על המספר שלה, מעריך את זה מאוד.

אוהבת סקס חזק

60
שלום לכולם ,
רוצה לפרגן לכל המדווחים ולכל אלו שנהנו מביקור אצל הצדיקה . רק רוצה הארה והערה קטנה : גם אני ניסיתי ליצור קשר אך ששמעתי את הפרטים ואת העלויות החלטתי לא לנסות . במחיר כזה שנע בין 700 ל 750 אפשר למצוא בחורות הרבה יותר עם סטייל ולפי טעמים שונים , כל אחד לבחירתו . אני אישית מבקר בבת ים בחורה ממוקמת שלא נופלת בכלום מהתאורים שלכם וכל זאת ב 300 . אין לי כוונה לפגוע באף אחד ואם כן אני מתנצל מראש .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”