[QUOTE=zzz]שלום חברים
אני אדווח קצר .. הייתי לפני כבר האמת כמה שבועות במפגש מאורגן כזה של חולה על סקס בהשתתפות אנה הכוסית על ומאשה שלצערי כבר עזבה אותנו אבל ללא ספק היתה יפה ברמה של כוכבות קולנוע ואני לא מדבר דווקא על כוכבות פורנו
נתתי בשתיהן עבודה :) , כמובן עם התחשבות והכל גם כשזו אורגיה אני לא שוכח שהן בנות אדם ולדעתי זה חשוב במיוחד בחגיגה מחרמנת שכזו
למרות שלא הייתי בשיא כוחי וקצת התאכזבתי מהביצועים שלי זה בהחלט היה די מדליק האווירה טובה ומפרגנת .. בכלל סוג של מסיבת רווקים פרועה כזו. אנה שירותית מאוד ומאשה היתה כזו כוסית שגם אם היא לא עושה הרבה והיא עשתה יופי זה מספיק בשביל להידלק ..שתיהן מצצו מעולה אנה קיבלה אנאלי בשמחה בכלל אנה שאמנם ראיתי שלא מופיעה במפגשים האחרונים היא פצצה עם גוף מדליק ומחרמן שאין דברים כאלו ויחד עם כל זה אופי נעים ושמח
אז המון תודה לחולה על סקס על הארגון ומקווה שיצא לי להשתתף שוב עם הכוכבות החדשות .. אני לא יודע איפה אתה מוצא את הכוכבות האלו אבל מפרגן לך ובטוח שגם החדשות פצצות :)
אני יודע שאין בדיווח שלי יותר מידי פרטים מדליקים אבל זה יותר תחושת חובה שלי לדווח מאשר ניסיון לחרמן את הפורום רק הרעיון והתיאורים שכבר נכתבו לפני מחרמנים מספיק לדעתי וגם כבר עברו כמה שבועות אז אני טיפה פחות אקטואלי אבל רציתי לדווח
שיהיה סופ"ש נעים לכולם
[/QUOTE]
תודה רבה חבר על הדיווח

אשמח לראות אותך שוב,סוף שבוע נפלא.