כ טניה מסן פטרבורג/בת ים ת.ז תנך: 1202074621 - דף 2 - סקס אדיר

טניה מסן פטרבורג/בת ים ת.ז תנך: 1202074621

13
לאלו שהיא אצלם על הכוונת ובטח לאלו שויתרו..
חלק מהמאפיינים הבולטים של הבחורה.. אלו התמונות הלא משקפות.
אני גם ראיתי את התמונות ולא התלהבתי, אבל הלכתי עם תחושות הגוף שלי
כשפתחה לי את הדלת חשבתי לרגע שמישהי אחרת מקבלת את פני

"..פותחת את הדלת בחורה צעירה בלונדינית גבוהה, לרגע חושב שמדובר בצדיקה אחרת. כי הבחורה נראית 2 ציונים יותר מהתמונות בפרופיל ולא נראית אסייאתית.."
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

15
בראשית אודה לאיש מטה על הפון
טניה אישה נשית יפה יודעת את העבודה על בוריה
התיאום היה מהיר הגברת מחוברת אונליין
התחלנו בירידות הדדיות לאחר 10 דקות ביקשה
שאחדור אליה מאחורה פמפתי אותה עד הגמירה המיוחלת
הפסקה קצרה סיגריה ואקט שני סה"כ הייתי שעה ורבע
שווה כל סכום

17
הבחורה מכונת מלחמה!! אין על הבחורה הזו..
מעדכן לאחר ביקור חוזר..

מעבר לדיווח שהעלתי בתחילת השירשור, כמה ההבדלים:
הבחורה עברה דירה, מקבלת בהרצל.. מרחק 2 דק' הליכה מהדירה הקודמת.
דירה חמודה, אמבט מסודר (חסרה ידית לכיוונון המים-) אבל נעזוב את מאפייני הנדל"ן (-j

שימו לב, הבחורה איתנו עד 7-8 לאוגוסט.
ביקור שני, נכנסתי להתקלח, הבחורה התפשטה וקוראת לי לבוא. הבחורה רו-תחת (רמז לפעולות טקטיות שתכננתי עליה). הבחורה בפגישה הראשונה נמנעה מלפנק בכיבוס, אבל בביקור החוזר הפתיעה ונתנה כיבוס מכל הלב, פינקה ברימינג מהלב והפתיעה אותי בגדול. אלו מאפיינים שלא קיבלתי רמז עבורם במפגש הראשון.

הבחורה נותנת פייט, באה להינות, משתפת פעולה ונותנת הרגשה של באה לתת יותר ממה שציפיתי, לצערי אני לא אובייקטיבי, מת על הצבע שלה, על הרגליים הארוכות והצרות. שפתיים רכות ומפנקות, מת על איך שהיא למדה להגיד בעברית עם מבטא: עוטד (עוד) תוך כדי שהיא מקבלת אותו טוב..

במבט חוזר, חזה מנותח אבל שופע ומפנק. לדעתי לא גורע מההרגשה.
בסופו של מפגש היינו ממוקדים על האיכויות האנליות שלה, לדעתי מתאימה לשבירת קירות ומיצוי מלא של המפגש. מציצה מכל הלב, לדעתי חסר קצת וואקום אבל המראה מפנאן מאד. בסלון יש כסא בר בהיכון.. מתאים להושיב אותה שם בפיסוק כלפי מעלה.
אני ממליץ! למרות שאני בקטע של גיוון חזרתי אליה שוב.
איש מטה
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

19
אהלן חברים ! קודם כל חייב להודות לאיש מטה אח יקר על הטלפון של טניה . כמו כן גם אני ביקרתי אותה ! כל התגובות החיוביות שנרשמו למעלה אכן נכונות ומשקפות את המציאות . הבחורה מכונת סקס אמיתית , זורמת להכל בחיוך ובאהבה . מעניקה חוויה אנאלית מטורפת . לגביי התמונות בתנך הכתום .. במציאות היא נראת פי 10 יותר טוב .
ועוד פרט חשוב מאוד . יש פרסום שלה גם כאן בתמונות אמיתיות תחת הכותרת "אליזבת 600" אומנם התמונות משופצות בפוטושופ מיקצועי אך לא לגמריי רחוקות מהמציאות . בשביל להבין איך היא נראת באמת חייב להגיע לנקודת ממוצע בין בתמונות בתנך הכתום לתמונות פה באתר .
להלן מצרף קישור לתמונות שלה פה באתר . אך תמיד העדיפות שתיצרו איתה קשר דרך מספר הוואצפ האישי שמעביר איש מטה היקר , ולא במספר שצויין באתר . תהנו ;)

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18378

כשהזין עומד השכל בתחת !

20
שלום לכולם

רציתי לשאול שאלה שאולי לרבים נראית טפשית , אבל איך ניתן לאתר באתר הכתום בחורה על פי מספר פרופיל ?

יש לי פרופיל באתר הכתום אבל משום מה אינני יודע לאתר את הפרופיל של הנשים המופיעות באתרינו על פי המספר . מה השלבים או התהליך ?

אשמח לשמוע פתרונות .

המשך יום קריר
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”