דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות
102איפה אתם חיים,
המחירים רק יעלו, כי זונה לא תוכל לתפקד במחירי הפסד, לא ישתלם לה לעבוד.
והתאגיד, הוא מצידו גם יעלה מחירים ויביא פחות בחורות כי עכשיו יש עלויות נוספות של שיחוד יתר של המשטרע.
אני לא רואה איך המהלך יעזור לצרכנים, בייחוד לאלה שהולכים מספר פעמים בחודש.
אבל כמו כל חוק, אי אפשר לאכוף דבר כזה, כל הנזק שיגרם לדעתי הוא רק עלויות מחירים.
104מכיוון שהחוק בעיקר מעביר את הסיכון ללקוחות, אין הגיון בכך שהמחירים יעלו. יחד עם זאת, כדי לקבל ולשמור לקוחות על הזונות לשנות מיקומים ודרכי פרסום. אם זונת רחוב תאלץ לקבל בחדר ולפרסם את עצמה, היא תאלץ להעלות מחירים. אני לא חושב ששאר השוק יפגע.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
105רוב הזונות יקבלו מבטוח לאומי כסף על חשבון משלמי המסים וגם כמובן השלמת הכנסה מדורשי מין 

הפוליטיקה מסריחה מראש ותמיד לטובת הפוליטיקאי לא לטובת האזרח
106החוק בכלל לא עבר עדיין ולא בטוח מאה אחוז שיעבור , לא מבין את הלחץ של כמה אנשים..
אני אישית חושב שרוב אלה שידפקו מהחוק במידה ויעבור יהיו נערות הליווי והמכונים והספאים..
בחורות מהעיסוי האירוטי שעובדות פרטי הבנתי מכמה בירורים שאין בעיה
אני אישית מכיר מישהי שעובדת בעיסוי מקצועי יש לה תעודות אבל אין לה בעיה לזרום בפינוק ביד
בתוספת קטנה של תשלום, בחורה נחמדה נקייה עובדת לבד קליניקה פרטית באיזור תל אביב עם תעודות והכל
החוק במידה ויעבור כמה זמן יקח לו לדעתכם לאישור הסופי? שנה? שנתיים?

אני אישית חושב שרוב אלה שידפקו מהחוק במידה ויעבור יהיו נערות הליווי והמכונים והספאים..
בחורות מהעיסוי האירוטי שעובדות פרטי הבנתי מכמה בירורים שאין בעיה
אני אישית מכיר מישהי שעובדת בעיסוי מקצועי יש לה תעודות אבל אין לה בעיה לזרום בפינוק ביד
בתוספת קטנה של תשלום, בחורה נחמדה נקייה עובדת לבד קליניקה פרטית באיזור תל אביב עם תעודות והכל
החוק במידה ויעבור כמה זמן יקח לו לדעתכם לאישור הסופי? שנה? שנתיים?
107[QUOTE=liveyourlife]איפה אתם חיים,
המחירים רק יעלו, כי זונה לא תוכל לתפקד במחירי הפסד, לא ישתלם לה לעבוד.
והתאגיד, הוא מצידו גם יעלה מחירים ויביא פחות בחורות כי עכשיו יש עלויות נוספות של שיחוד יתר של המשטרע.
אני לא רואה איך המהלך יעזור לצרכנים, בייחוד לאלה שהולכים מספר פעמים בחודש.
אבל כמו כל חוק, אי אפשר לאכוף דבר כזה, כל הנזק שיגרם לדעתי הוא רק עלויות מחירים.
[/QUOTE]
יעלו ואף אחד לא יבוא.
הבדל שעכשיו יש לנו סיבה, ובגלל שזה לא חוקי אי סיבה שאני הסתכן ועוד ישלם סכומים גבוהים יותר.
תביאו לזה חצי שנה להשפיע, הסכומים חוזרים בקבוע ל200-300 שקלים.
108אתם שוכחים שהבחורות שעובדות בזה ,בחלקן, יעזבו את הארץ לכמה שנים, למדינות שזה חוקי בהן, במערב אירופה....
הקלוחות גם ישנו דפוסים, הנשואים יוותרו, הרווקים יטוסו פעם בחודשיים ל 3 ימים לברלין או קפריסין וכד' וימלאו מצברים . אבל האמת שכל עוד הזונה לא מעידה נגדך, אין כל דרך לתפוס את הלקוח. הוא יגיד שקיבל מסג' רפואי.
109כתבות קצת יותר אובייקטיביות:
https://www.youtube.com/watch?v=b00qoXNz1Xw
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/888/251.html
http://mida.org.il/2017/07/18/%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A2/