כ לאוהבי המלאות (חזה ותחת גדול...) - דף 3 - סקס אדיר

לאוהבי המלאות (חזה ותחת גדול...)

23
לא יודע למה תגובתי למעלה יצאה עם שגיאות הקלדה כאלו... בכל מקרה,
אני חוזר על שאלתי: ברור לי שהיא לא רזה אלא מלאה. אני אוהב את הסגנון הזה. אבל עדיין צריך שיהיו שרירים ולא 70% שומן והיתר שריר. שלא יהיה כרס בולטת. כי שמנה אני לא רוצה -- אני רוצה כוסית עם תחת ורגליים שריריות ומלאות, גם אם מכוסות בשומן.
לא שטוחה רזונת, אבל גם לא שמנה במוגזם לצד השני. אני מקווה שאני ברור ואולי מישהו יכול לענות על זה לפני שאקח אותה.

לאוהבי המלאות (חזה ותחת גדול...)

24
טוב חברים אז לאחר שקיבלתי את הטלפון מחברנו היקר ,
יצרתי קשר עם הגברת בשיחת חולין באנגלית ולאחר מכן התחלנו להתכתב בוואטסאפ ,העבירה תמונות במבט חטוף היה נראה שיש קצת שומנים על הגוף אבל מה שמך את צומת ליבי זה בעיקר החזה הענק שלה ,כאחד שחזה מחזה גורם לו להיות מהופנט ישר נשבתי בקסמי הגברת וקבעתי איתה פגישה לשבת בבוקר .
הגעתי אל ביתה באזור רחובות יצא אלי וחטפה אותי כמו שאומרים לתוך ביתה ,לטענתה זה פעם ראשונה שהיא עושה את זה כי הילדים לא היו בבית,הגברת הנחמדה בעלת העיניים הכחולות והחזה בגודל e קיבלתי אותה בצורה חמה ונחשקת כאילו היינו מאהבים מהתיכון ,הביאה בקבוק שמפניה לרגע הרגשתי שפתחתי את הבקבוק בחלום אף פעם לא קיבלתי פינוק כזה , לאחר מכן שלב הנשיקות בחורה אפשר להגיד צמאה לחום ואהבה לא מה שהשני מחפש,אחרי 15 של פור פליי נחמד הגברת התחילה את העבודה האמיתית מציצה מפנקת וארוכה עד סחיטה מלאה של האיבר כולל ניקיון מלא עם הלשון , אחרי צנוחה של עשרים דק עברנו לסיבוב שני שכלל מספר תנוחות שהטובה בינהם הייתה תנוחת הדוגי שגרמה לה להיות בעננים .
סהכ מפגש מאוד מהנה שנמשך שעתיים שתי מספרים פינוק איכותי בעלות של 500 זוזים .
בחורה עם עיניים יפות שמחפשת בעיקר להנות ולפנק אין ספק שאחזור אליה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”