עכשיו לעניין אני צופה מהצד כבר מספר חודשים והגיע הזמן לדווח
את הדיווח הראשון אני יתחיל עם אליסיה המתוקה אז ככה שלחתי סמס ישר קיבלתי פרטים שעושה הכל 300 זוזים לחצי שעה 400 זוזים לשעה זזה רוורס בתוספת של 100 זוזים שלחה לי מספר תמונות שבהן היית נראית די טוב שהגעתי לדירה פתחה לי את הדלת בחורה די גבוה וגדולה לא שמנה ולא רזה אני די אוהב בקשר למראה הייתי נותן ציון 6 איך אומר הרב לא נפלתי קצת ביאסה אותי אבל אני כבר פה אגב זו פעם ראשונה בדירה של ידידה בתשלום נכנס פנימה קצת סמאל טוק נכנס להתקלח היא כמובן מחכה כביום היוולדה במיטה מתחילים בצרפתית די מחרמנת מתחילה לנשק כל חלק בגופי עד שהיא פוגשת את אדון ג'ו שכבר מחכה לה עושה עבודה טובה שם למטה שולקת מוצצת מלקלקת כל מה שצריך רואים שהבחורה יודעת את העבודה עוברים ל69 כי יש לי תסביך כוס
הבחורה נותנת עבודה וכמעט חונקת אותי בתזוזות שלה גונחת די אמיתי טוב ג'ו הגיעה לשיאו וכמובן ממטיר לה לשקדים שואבת את הכל לאחר מכן גם פוליש ווקס
הבחורה מציעה קפה מתחילים לדבר על החיים אני מציע לה גוינט טוענת.שלא עישנה מעל שנה ורואים אחרי כמה שחטות הבחורה לא מפסיקה לצחוק פשוט 10 דקות שאני והיא צוחקים ללא ספק הכימיה בינינו קפצה ברגע , אני שוכב על המיטה היא מתחילה במסאג חמוד
עוברת לרימינג פעם ראשונה שניסיתי לא אהבתי את העניין ולא בגללה
אני מסתובב עוברת ישירות לג'ו כמה דקות והוא מוכן לפעולה מתחיל באקט רואים שהיא די נהנית זורמת בתנוחות בסוף שוב חזרתי ל 69 ושלחתי את ילדי לעשות לה משטח גרון יצא תקין . נפרדים לשלום טענה שהיא פה עד תחיל ספטמבר עד ה6 אם אני לא טועה אז ככה הבחורה לא כוסית אבל נראית סבבה לא מעבר ומאוד שירותית המשכנו כמה דקות מעבר לזמן למרות שכבר שעגעו אותה בהודעות חיכתה שאסיים היה כיף כנראה שאחזור
שירות 9
מראה 6
מיקום 7